Tarzanijin sistem jedinica – ocenjivanje ribica

Dobro je poznato da se kita meri centimetrima. Ali, pošto žene nemaju kitu, kako ćemo izmeriti parametre njihove privlačnosti, odnosno jebozovnosti? Rešenje je u Tarzanija sistemu, koji na skali precizno odvaja skrndelje od prepički. Deset osnovnih ocena – i još dodatnih, ukoliko želimo da budemo još precizniji. Hajde da sada, koristeći moto „jebe mi se šta one misle o meni, važno je šta ja mislim o njima“, oteramo one ulickane fegete iz žirija za izbor za mis, sednemo na njihovo mesto i zaigramo jednu od retkih igara koja se može igrati besplatno.

Ukusi su naravno potpuno subjektivna stvar, te svako ima slobodu da čak i Miri Adanji-Polak dodeli visoku ocenu u okviru Tarzanija sistema. Mnogo faktora utiče na konačnu ocenu, ali ne znajući ništa o ribama u koje blenemo u busu, sem naravno da imaju mnogo dobre dudare ili bulju, na prvo mesto stupa fizički izgled. Vreme je da napravimo pregled pojedinačnih ocena.

Kec, dvojka, trojka

Verujem da ovo mnoge asocira na matematiku i fiziku u srednjoj školi. Ovde ne govorimo o dreš ribama, dreš ribe su one male drkoškinje sa ogromnim obrvama i seljačkim rumenilom, koje ti čitavo odrastanje idu na kurac, a onda postanu apsolventkinje na Tehnološkom i jašu kurčeve nekih nesrećnika. Ovde pričamo o ženskim bićima koja ni u kom slučaju ne mogu nekoga podsetiti na seks. Dakle, neki kec bi mogli da budu bogalji, dvojke bi bile babe, trojke bi bile babe koje drže do sebe, živeći u zabludi da i dalje izgledaju dobro, iako su poslednji kurac primile još kad je pala Sekuritatea. Ukratko, kada prođu žene ovako rangirane, čak ni tokom dokolice avgustovske večeri u kojoj je popijeno svo pivo i popušene sve buksne, niko ne pita „Brate, je l’ bi jebo?“.

4, 5, 6

Veoma bitna kategorija. Svi znamo da tokom studija postoje četiri potpuno nebitne ocene, i one dve ključne, položio ili pao. Kad uvališ indeks ne bi li pokupio harač, babu možeš da sleraš da je profa bio pijan pa obrnuo devetku, a ćaleta boli kurac. Šestica je naravno prolaz, to je ona riba koja ti ga dudla, podiže ti ego, a ti se kurčiš i ne odgovaraš joj na poruke dok maštaš o jebanju osmica i devetki. Nećeš se naložiti, ali nikako je ni odbiti, pa sve da si šetao prvu postavu Viktorija gaća i bruseva i taslačio ih bez skidanja anđeoskih krila. Kad se smuvaš sa takvom ribom, ne šalješ odmah linkove njenih slika kumu, već čekaš da ti ih sam zatraži.

Petica je riba koju neko ko drži do sebe neće jebati. Jebaće je neko ko je proveo četiri godine u elektromašinskoj, na mardelju ili spiritualnom putu kroz pustinju. Čak i da si previše zagoreo, jedna petica mora da da svoj maksimum, da isturi trtičnu kost sve dok joj bulja ne bude zašiljena kao novi Ferarijev model, kako bi startovala aparaturu. Mora da izgovara veoma prljave reči, da se namaže svinjskom krvlju na Luciferovom oltaru i urla demonske mantre na Sanskritu. U suprotnom od dizanja nema ništa, fudbal u balonu it is.

Četvorka je mlada, ili nije više tako mlada, poznaješ je ili ne. U svakom slučaju ne želiš da je jebeš, nikada nisi ni pomislio na to. Kada bi te pod dejstvom nekih haluciogena zlobna podsvest ubacila u mašinu i dripački ti poslala misao u kojoj taslačiš jednu četvorku, to bi izazvalo nesvakidašnji majndfak i zamrsilo čvorove u glavi, da bi se posle četiri dana probudio iz kome na neurohirurgiji. Da li postoji normalna osoba, ili nenormalna, svejedno, koja bi trsila Vupi Golberg? Velika većina stanovništva planete bi pre gurala u onaj kačket Njujork Niksa što je nosila, nego u neku od njenih rupa.

Sedmaja i osmaja

Osmica jebiga, muca dok govori.

Ovde se već Njukastl vraća u Premijer ligu. Kada pričamo o sedmici, pričamo o ribi koja u najmanju ruku fino izgleda. Kada zameniš „Opet me smara ova“ sa „ E, zove me riba“, onda si smuvao sedmicu. Ne zna ko je Ozi Ozborn, ne glasate za istu partiju, ali te nije sramota da kažeš da si u vezi. Ovakva riba obično bude prva prava devojka, veza zna da se oduži i po dve, tri godine, a posle prvih godinu dana papučarenja i zanesenosti obično užasno smori. Lik ušukan u naviku i rutinu ne može da skupi muda i prekine priču, iako to zaista želi, te se farsa prekida jahanjem arapskog kurca pri letovanju sa drugaricama u Paraliji. Sedmaja mu dođe neka Maja Mandžuka, ali pri gledanju Munja posle dvadesete godine života.

Osam je zvučan broj, ne brini niko te ne nosa na kurcu, ne pričamo o tome. Kada gajbi kažeš da si zab’o osmaju na ispitu, ukućani naprave neke izbezumljene face, očekivajući zvuk sirena i glas Avrama Izraela putem TV prijemnika. Dakle, osmaja nije ribica simpatične face, kose ofarbane u crveno sa kojom te je upoznala ortakinja koju nisi mogao da smuvaš. To je neka sedmica, a osmaja je već ono što možemo nazvati DOBROM ribom. Fali joj nešto da bude devetka ili desetka, ali je opet veoma dobra riba. Em lepa, em zna da nabroji celu postavu Slejera. Onaj ko se primi na osmaju, brzo se istripuje da se loži na desetku, ali posle nekoliko primljenih korpi, nekoliko večeri provedenih u pijanom slušanju balada Rođe Raičevića, i nekoliko povaljenih šestica, shvati da se zajebao.

Devet i deset

Devetka je riba koja ispunjava sve kriterijume. Bulja, sise, lepo lice, normalno ponašanje, Ona je riba koju nećeš samo ti visoko oceniti. Takođe je i riba koju ako zakrljaš u kraju, dobijaš deset do dvadeset pretećih poruka u naredna dva dana. Riba na koju danas drkaš ti, a za dvadeset godina će i tvoj sin. Visoke ocene su već nestabilno područje za postavljanje konkretnih primera, jer bi došlo do neslaganja, ali uzmimo da je to riba na koju bi ti se digo dok se pod temperaturom voziš u dva’esetrojci prenatrpanoj penzosima i vrištavom decom.

Desetka, nju kao da je pravio zlatni božji kurac. Kosa, pogled, zategnute obline, ona se sa tobom slaže, ali voli i da diskutuje. U zatvoru bi mogao da drviš na sliku samo njenog nokta, ona ne miriše na voćne kupke, voćne kupke mirišu na nju. Jaka, inteligentna, predrkana. Kako takva riba ne postoji u realnosti, da je ponovo dovedu u naše domove, i ovaj put su se potrudili ljudi iz Kristal Dajnemiksa.

Tarzanijin sistem jedinica

Koristan je iz minimum dva razloga. Isplati se cimati ribe istog nivoa, ili jedan stepen iznad. Ukoliko si džek, onda si toga i svestan, te se nećeš zamlaćivati jurnjavom za dreševima. Ukoliko si pak, blago rečeno specijalac, nivo svog šmekeraja pristrasno ocenjuješ šesticom, а krenuo si na osmicu – beži od nje u pičku materinu, dok se još nisi primio. Zajebaće te, zajebaćeš se, nećeš uraditi ništa. Sa druge strane, zar nije gotivno da toliko dobro savladaš Tarzanijin sistem? Bleja u gradu sa ortacima bi izgledala ovako: „Brate, osmica na šes’ sati, dve sedmaje na jedanes!“

Tagovi:

izgledžene
  • Dominik

    eo ga ovaj se zajebao i primio :/ :D

  • ojhaa

    Picke,rakije i traktora na smecu nema pa vi vidte