Neodgovorno se kladimo: Idemo u Vels po svoje!

Prošli vikend sam gađao očajno, kao što je i običaj, ali ipak se sudbina poigrala pa sam i pored teških promašaja uspeo da imam jednu dobitnu kombinaciju koja je donela neki ćorav dinar preko somundare. Što znači da smo u prošlom kolu  ostavarili minus od (zarad lakšeg računa) samo 1000 dinara. To je spektakularan rezultat koji ćemo teško ponoviti. Juče nisam hteo da odabiram parove jer sam se bez predumišljaja opio u rano popodne pa nisam našao put do biblioteke. To je dobro, jer da jesam stavio bih sve na Dortmunda pa bi smo porodično jeli makarone i pekmez od šljiva do kraja meseca. NOVO KOLO NOVA ŠANSA!

Investicija 1: Sistem 2/3

Svonsi – Stouk: 1-1&3+
Juve – Napoli: PIK X
Betis – Barsa: 2&GG

Investirano: 600

Svonsi je jedan od onih parova: Venčanje ti je za deset dana. Pozvao si 200 ljudi, 15 evra po stolici traži gazda eminentnog restorana pa si digao keš kredit iako je kamata takva da je zelenaše ljude sramota. Gledaš ona 3 soma evra pa samouvereno kažeš: “ko mu jebe mater” i SVE DRKNEŠ NA SVONSI! Mlada će da navija ko da joj sva braća tamo igraju. Igra PIK bi u prevodu na jezik domaćica bila “poluvreme ili kraj”, a pošto verujemo da će Benitez još jednom da nam ponudi đubre od utakmice, kako običava i voli, verujemo da može da nas usere. Dan nakon što se Real izasrao po svom protivniku, slično će hteti da uradi i Barsa, a nadamo se da će i bedni Betis uspeti da ugura nešto. Doće rodbina i prijatelji da gledaju Barsu, pa nije red ni da se oni sramote.

Bitka za kockare!

Investicija 2: Sistem 2/3

Sanderlend – Siti: 2&GG
Junajted – Arsenal: GG3+
Valensija – Valjadolid: 1&3+

Investirano: 600

Siti je u poslednje 2 tekme natrpao jedno 15 komada pa cenim da bi ih bilo sramota da ne pobede Ošeu i drugare, a pošto su te pobede slavili uz obilje manastirke i čvaraka holesterol im je zapekao krvne sudove pa će i primiti bar jedan. Engleski derbi se uvek igra na mnogo golova, jer jebemu mater, oće ljude da gledaju golove, a ne Murinja. Poslednji par je Valensija koja sigurno može bolje, ali izgleda neće, nego oće mene da jebu cele sezone. NAPRED ĐUKIĆU, BRAVO NOLE, RE BRA ČA ŽE LJKO!

DOGODINE U KNINU!

Investicija 3: Uglavu

Svonsi – Stouk: 1&3+
Juve – Napoli: PIK X
Betis – Barsa: 2&3+
Sanderlend – Siti: 2&3+
Junajted – Arsenal: GG
Valensija – Valjadolid: 1

Investicija: 300

I za kraj sasečeni hibrid svih parova jer samo čovek koji nema ništa u glavi može da ne odigra uglavu. S takvima se ne treba družiti, i nikako im verovati.

Stanje: Minus 2500

  • a1

    DOGODINE U KNINU!

  • Gospod

    kiki musampa…

  • Burek Sa Sirom

    Zestafoni – Dinamo Tbilisi 1, dojava, kvota 4.2, ujakov frizer poznaje levog beka rezervi dinama, ispratite

  • ChasLAV

    Ispraceno, 1:2 rezultat… Pozdravi ujaka i reci mu da mi vrati 500 din kad se budete videli ;)

  • Astronaut

    Ode kuća zbog ovih tiketa