DUPE 2012: FINALE

Nakon celomesečne iscrpljujuće borbe tokom koje su mnogi žrtvovali obraz u smislu da su dobili šamarčinu koja im je krajcovala prednji zub ili su gledani feminističkim 0čima punim prezira i osude kad su pokušavali da umire drhtavu ruku dok telefonom zumiraju dupe neke udaljene bezobraznice – došli smo do ovog trenutka od krucijalne važnosti za čovečanstvo. Napokon su svi radovi prošli kroz Tarzanijino retko sito i sad ti prezentujemo najkrupnije plodove naše humanitarne akcije koji su u njemu ostali. Ti treba da odlučiš koje će pobediti jednostavnim glasanjem za tebi srcu dupe najmilije u anketi koja se nalazi na kraju teksta. Glasaj – ispuni svoju građansku dužnost!

Prva finalistkinja

Krećemo sa pobednicom prvog polufinala našeg plemenitog konkursa koja zamišljeno gleda u pučinu dok joj ostatak plaže još zamišljenije gleda u dupe i po glavi miluje ženu ili devojku kako bi je uspavao da joj se jezik slučajno ne razveže i uništi trenutak.

Druga finalistkinja

Pobednica drugog polufinala koja izgleda zanosno dok sapira ogromne količine hlora koje su nalepile na njeno izvajano telo i kupaće gaće poznatije kao “četvrtina bureka”, kako tvrdi jedan naš cenjeni čitalac.

Treća finalistkinja

Trijumfalno je završila treće polufinale ovog megdana, a posebne počasti se mogu odati požrtvovnosti mladića koji je rizikovao da mu pokradu ovu partiju remija kako bi ulepšao dan svima nama i na tome smo mu neizmerno zahvalni.

Četvrta finalistkinja

Ovde čak imamo dve finalistkinje, pobednice četvrtog polufinala, koje će udruženim snagama pokušati da se domognu ovog svojevrsnog priznanja koje će im na razne načine pomoći u životu i olakšati udaju za momka iz dobre kuće, odlikaša, domaćina i ponosa celog sela.

Peta finalistkinja

Iskoristićemo naše osnovno demokratsko pravo da se ponašamo samovoljno i diktatorski pa ćemo na mesto pete finalistkinje na mala vrata ugurati našeg favorita za kog smatramo da je prošao nedopustivo loše iz dva razloga. Prvi je što je veliki deo vas pomislio da je u pitanju reklama za pivo jer se subjekt na koji pažnja treba da bude fokusirana nalazi u samom donjem levom ćošku. Drugi je što još veći deo vas potpuno opravdano ne voli muškarce na rolerima.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali, čak i onima koji su potpuno promašili poentu konkursa te nam slali dupad svojih devojaka nakon, pre ili tokom seksa. Slike baba, deda i patki. Glavu Ivice Dačića. Izvinjavamo se svima čije fotografije nisu stigle biti objavljene iako su možda zaslužile. Jedini razlog tome je što smo dobili previše vaših humanitarnih radova i pripala nam je nezahvalna obaveza da neka dobra dupeta eliminišemo što nam se kroz život retko kad desilo, tu ni prosečnu dupad ne eliminišemo.

Ostalo nam je još samo da ti obaviš svoju građansku dužnost i glasaš za jedan od ovih pet kandidata i time našim primenjenim umetnicima i humanitarcima pomogneš da osvoje jednu od nagrada koje su navedene u najavi konkursa, a ovim lepoticama doneseš univerzumsko-galaktičko-zemaljsku slavu i okitiš ih Ordenom od Tarzanije. Trka traje 24 sata.

GLASAJ! SAMO HRABRO, SAMO NAPRED OBILIĆ!

View Results

Loading ... Loading ...

Ako si baš ti poslao neku od ovih fotografija javi nam se porukom u inboks na našem fanpejdžu kako bismo saznali kako da ti pošaljemo nagradu i deset gladnih feministkinja sa bičevima na kućnu adresu da te kazne jer si bio zao voajer ovo leto.