Kad bi sve loše tetovaže oživele

Još uvek ne znamo šta da mislimo o tetoviranju. Ma ustvari znamo jebeš ga, donekle bar. Ono u šta smo mi kao redakcija sigurni jeste da ako istetoviraš kazan za rakiju (kao onaj mlađan sa slike koja je kružila svojevremeno) – ti si baš facetina i boli te kurac za sve ljude oko tebe. I to je za rispekt, nema šta. Isto tako, ako istetoviraš ime oca, majke, ćerke, brata, bilo koga iz krvnog srodstva, komšiluka ili bilo koji model auta – ti si baš majmunčina glupa i treba te udarati tupim predmetom u predelu lobanje toliko da te ni Nenad Šipka zajedno sa celom bulumentom iz centra za forenzička istraživanja ne prepozna.

Prilikom skrolovanja news feed-a, između gomile objava Kurira i Bljuca tipa “EVO ČIJEG JE POREKLA KRTICA KOJA JE NA BORČANSKOM NASIPU MIRISALA PRLJAVE H20 ČARAPE UBICE” ili “KO JE UBICA KOJI JE PREKO HIPNOZE ŠPORETA USPEO DA UBIJE JELENU MARJANOVIĆ” naletesmo na objavu stranice Grand Theft Laughter sa ovom grafičkom kompilacijom loših tetovaža i prikazom kako bi ti ljudi/životinje izgledali uživo pa smo rešili da ovo kao lagani sadržaj četvrtkom podelimo s vama koje, iskreni da budemo, baš malo cenimo i kao publiku i kao ljude.

Iako je ova slika bejzik fotografija sa shutterstock-a, ne možemo da se ne složimo oko činjenice da postoje roditelji koji osim što ne vakcinišu dete – tetoviraju njegovu tek iz pičke izvučenu i nerazvijenu facu. Kad istetoviraš lik svoje bebe, bukvalno prizivaš smrt iste. Jer ako neko sedi tamo na nebu i puši nargilu sa ukusom Sorajinog sekreta i vidi tebe i tvoju ženu kao dva jeziva bića sa srednjom stručnom spremom kako nosite lik svog spermatozoida na ruci ili još gore nozi, sigurno će poželeti da ga spase muka odrastanja pored vas takvih sakatih pa će ga pozvati u carstvo nebesko, a to će vas jako boleti verujte.

Kada Zvoganj na lepku, uz pozadinsku muziku SARS-a dobije zadatak da nacrta Majkl Džeksona na sveže amputiranoj nozi mesara iz IDEE, dobiješ ovo. Ovo jedino može da ispadne ovako ako sam sebi crtaš a ne znaš baš da crtaš, niti voliš sebe dovoljno. Jebeni Majkl Džekson, plastična pedofilčina koja ume da ide unazad a kao ide napred, možeš misliti. Veća fascinacija mi je pojava bicikla koji kad okreneš pedale unazad on koči.

A dobro vrabac na pajdu. Ništa specijalno. Bilo bi zaista zanimljivo kad bi ovakve ptice postojale, da ih neko uvozi iz Tirane ili nešto, mogao bi lep biznis od toga da se napravi a ne da kucamo ovde po Tarzaniji ove gluposti za 11 eura. Mislim ne znam ni šta simboliše vrabac. Ajde delfin kao, plivanje kroz život, neka kurčeva snalažljivost mada su delfini ubedljivo najgluplja bića ako gledamo izgled a spoljašnji izgled je najbitniji, nek popuše kurac svi ovi koji zagovaraju neku unutrašnju lepotu. Teorija unutrašnje lepote je ispravna samo u slučaju posmatranja flaše Vinjaka.

Osim što frizura ovog deteta i zapravo izgleda kao propeler i liči da funkcioniše na način duvanja bebi u dupe ne bi li se zavrtelo, ova slika je jeziva do bola. Ovo dete izgleda kao da je odgovorno za Holokaust, ukidanje Winamp-a i pojavu slane Plazme na tržištu.

Prva asocijacija na lava jeste da smrdi u pičku materinu. Nikakav kralj životinja, nikakav borbeni duh niti učestalo jebanje već isključivo smradurina koja se širi iz te telusine i dlačurina koje nosi za vratom i među prstima. Nekako, lava je bilo in tetovirati možda u prvih 5 godina tetoviranja ali sve nakon toga je za minimum prekršaj ako ne i za neko blaže krivično delo u kojem i čijoj optužnici i tatu majstor mora da bude obuhvaćen i procesurian kao saučesnik i pomagač.

Show must go on nakon ove tetovaže definitivno. Jebote tetoviraj Njegoša koji je umro od sifilisa ako već imaš te pretenzije da tetoviraš poznate likove koji su umrli od boleščina. Postoji sad i trend da poznati na instagramu kače slike tetovaža svojih stihova ili lika koje su tetovirali njihovi fanovi. Da Fredi ikako ovo može da vidi tražio bi da mu se izvadi krv puna side i ušprica u direktno u rođene oči samo da više nikad ne gleda ovakvu sramotu.

Dobro, znajući ko je na ovoj tetovaži, upravo i deluje kao da su dva naduvana degena koja obožavaju pesmu No Woman No Cry sela prepušena u nekom stanu na Mirijevu i rešila da odaju počast ovom pevaču naduvane muzike i prljave kose. Ništa strašno braćo, marihuana nema negativne efekte na mozak. Tako je.

Da ostavimo po strani način i umeće s kojim je Hit Ledžer odradio ovu ulogu, moramo da izjavimo da nam se posle toliko godina gade igračke, kaver fotografije, stikeri, maskice i maskembal kostimi sa motivima ovog lika. Odjednom su svi zli, pakosni i bolesno duhoviti i odjednom je svima heroj lik iz jebene serije o čoveku koji nema roditelje, živi u pećini i voli glupe pacove koje imaju crna krila.

Bukvalno, And suddenly i felt nothing. Nakon ove tetovaže ipak osetiš nešto. To je sramota. Zapravo sramota i griža savest koja se ne može nikakvom spravom izmeriti niti predstaviti.

Sa pojavom Legije i crvenih beretki otprilike nastaje i fascinacija ovom životinjom, za koju je pre svakog, osim pastira i ovce boleo kurac dal postoji i za šta je sposobna. Počeli opasni momci iz grada da je tetoviraju na podlatkice ne bi li pokazali ostalom življu kako su oni kao vukovi, sami u borbi ali ipak uvek okruženi svojim čoporom, bar dok se ne završi istražni postupak. Onda plaču ko ranjeno lane i mole advokata koji nema ni jednu tetovažu da ih spasi 16 meseci robije u Šapcu.

Isto ono sa prve slike samo poduplano. Treba im oduzeti dečiji dodatak i decu dati Željku Mitroviću da ih ubaci u neki novi rijaliti u kome će zapravo provesti 18 godina.

Ova tetovaža je zapravo i realna, čak šta više umetnik koji je odgovoran za ovo delo treba da dobije pohvalu jer je ulepšao Ejmi nekih 70% u odnosu na ono na šta je ličila godinu dana pred smrt.

– Druže, hoću da mi uradiš tigra koji se ubo na ekser od 12 centimetara i kojem tetanus upravo ulazi u tkivo i krvotok. Ili ne, još bolje, oću da mi uradiš tigra koji se ubo na ekser od 12 centimetara, kojem tetanus upravo ulazi u tkivo i krvotok a koji je ugledao Vučićevića koji golišav liže Kapri na ljuljašci.

– Ok nema problema.

Da se vratimo na početak teksta. Samo ovako braćo draga i nećete pogrešiti.

  • :)

    hahahahahaha :D :D :D