Kada napasti, a ne poduvati

Na mnogo razina vode se polemike kada i kako kontaktirat malu nakon što pijan isiliš broj, a da još nije bilo seksa. Govorim o onima što ih ne znaš preko ekipe, znači random čisti. Isto tako, radi se o sedmicama pa na više, jer ove ostale javit će se i u 9 ujutro sljedeći dan, a bome i nakon godine dana, empirijski potvrđeno pred mjesec dana, čeka se Nobelova!

Vremena se mijenjaju, ali ćud žene ne. Nekad nije bilo ni SMS-a, a uskoro će bit dovoljno samo vidit malu na ulici i pojavit će joj se kontakt na displayu iznad glave. No, princip ostaje isti. Tri su baze danas. Zoveš, sms-aš, ljigaviš prek društvenih mreža. Sms-anje i ligavljenje preko fejsbuka je za žene i pedere. Kao i sve ostalo u životu s čim se ne slažeš. Nepobitni argument. Nema tog lika koji će ti ić pobijat taj krunski argument, ako drži do sebe. Ostaje ti zvat. Jer nisi pička. Ako jesi, onda ne čitaj dalje…

Sljedeći dan (hendikep -9.5 na Grand slamu)

Tu su dva pristupa, dvije škole. Jedna je osnovna, kad si još šmrkav i balav pa se javiš čim se probudiš sljedeći dan. Nepotrebno je uopće pljuvat tu doktrinu, ona pljuje sama po sebi. Autogol! Drugi korisnici ovog pristupa su mazohisti. Ko što legendarni Ćiro Blažević kaže: „sine, ja ti najviše volim kad me osakate, kad mi rano isključe igrača, onda se ostalih 10 galvanizira da ga nadoknade i pojedu nadmoćnijeg protivnika koji se opusti“! Ima tu nešto, al većinom je to bajka, alkemija i najčistiji oblik metafizike. Opet, ako svjesno oćeš stavit minus hendikep na sebe jer si luđak i egomanijak koji pribjegava atrakciji bez rezona, ovo je najbolji način. Al nit ne pokušavaj ako nisi Rafa, Đoko ili Feđo, a ona jazavac van top 100 bez jakog servisa.

Uspješnost: u tragovima

Prekosutra (all in)

As i kralj na sedmice. Normalno da ti imaš AK, pa nisi pička il peder da si mislio imat sedmice. Blagi si dog, al u žargonu fifti fifti je to, pol pol. Ako te oće imat bez obzira, ko kurva iz izloga Red light distriktu dobivaš. Al često ne ubodeš ništa na flopu. Outovi se smanjuju poput veseljka nakon sat vremena u bazenu. Imaš još 2 šanse. Bonus je ako ju rješiš na riveru, nema slađe!

Uspješnost: 45%

Nikad fold!

 

Treći dan (zicer)

Intermediate opcija guma, staza nit je suha nit je mokra. Nema kocke. Bayern, Junajtid(i), Real i Barca, svi doma… Nemoš ne zabit, utvaraš si! Mi znamo da ćemo zvat za 3 dana, žene znaju da je najveća šansa da ćemo nazvat točno za 3 dana, ili nećemo uopće. Ovo je zicer. I Isus je uskrsnuo treći dan. Najebo si žešće samo ako joj proigra GetafeX ili neki slični hormon.

Uspješnost: 85%

3+1 (RvP)

Ovo je Robin Van Persie taktika. Apsolutna mašina za zabijanje. Ako je treći dan masaža, tri plus jedan je masaža s hepi endingom. Tajming je sve, rekao je grčki pjesnik Zbarićutezis. Ovdje treba i rezimirati. Nisi ju nazvo prvi dan, odahnula je, nisi jazavac. Drugi dan ne zoveš, ovo joj je bitno jer nisi kockar, ne istrčavaš se. Mirno čekiraš, ili čak čekrejzaš (to je ono rjeđe, kad ona tebe nazove jer ne može ček(ir)at, pa ju samo rejzaš jer imaš kartu). Treći dan je najnervoznija! Svi koji poštuju igru i pravila znaju za 3 day rule. Ne javljaš se. Nada joj isparava brže od Balotelijevog IQ-a. Neće me zvat, a tako mi je kul bio. Na rubu si da te otpiše. I onda se četvrti dan ukažeš poput Van Persija u šesnaestercu! Gooooooooooooooool! Hormoni joj odjednom divljaju, balkanski komentatori prvi put su u muku, fali im riječi jer takvom prijelazu iz nade u euforiju nisu svjedočili.

Uspješnost: 110%

Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar

 

Tjedan+ (Marco Materazzi)

Team radio: „Lewis, come to the pits, we gamble and go to slik“. A staza potopljena otprije, sprema se prolom oblaka. Navlačenje slika je kocka do bola, under na Karlovića na gemove. Mrtav pijan rješavaš bez kondoma. Padaš ako nisi totalni kuler.

Uspješnost: 7%

Sve ostalo

Ponuda na „svi ostali“. U 95% slučajeva stoji uz to koeficijent 100+. Al ako si frik, ako pratiš ženski skok motkom ili paraolimpijke na 50m slobodno, možeš ubost. Tu se iznenađenja dogode tek malo češće od boda Dinama ili Partizana u Ligi prvaka, al ako nanjušiš, guštaš više i od Millwallovog navijača kada probode westhemdžiju.

Uspješnost: jednom je zabilježeno i nikad više; kad je Ivanišević uzo Wimbledon dvijeiprve.

 

Teks poslao čitalac Martin iz  Zagreba. Ako i tvoj mozak ima slične zanimljive poremećaje, pošalji i ti tekst na citaoci@tarzanija.com!