Kako smuvati još riba iz crtaća?

Ne ume svako da se zaljubi u crtani lik. Ali ko ume, život mu je istovremeno i lepši i teži. U prvom delu teksta smo govorili o ženskim crtanim likovima sa kojima bismo voleli da provedemo sat vremena u kabini novosadskog Štranda, ali smo otišli korak dalje sa svojom imaginacijom, jer ovakva bolest se ne povlači niti jenjava… Lako se čovek zanese mišlju da trajno prešalta svoje postojanje u domen crtane formu, pa recimo oženi i prisvoji za vjeki vjekov:

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Jasmin[/typography]

Poslednje pare za autobus bih dao da joj zavirim pod one tekvondo dimije. Muslimanke su inače zabranjeno voće, pa još princeza…i onda usmrćujući udarac: crtani lik. Ukrotila tigra, zajebala čarobnjaka, i ne smeta joj da živi u siromaštvu. Sve zajedno zaista razlog više da se napusti telesna forma i zatraži pasoš za crtaće. Verovatno najhoća Diznijeva cura svih vremena.

Čim ona iznad svega ceni iskrenost i poštenje, znači da je dobar kurac već probala. To ne znači da ti ne moraš da ga imaš, nego naprotiv, i to i da budeš pošten. Ženama sa godinama i iskustvom rastu kriterijumi.

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]platinum kategorija[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  zaključati u magazu kada dođe sama.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  lik koji ume da servisira kako bog zapoveda, ali mu nije ni ispod časti da kaže “da, draga”.

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Štrumpfeta[/typography]

Redefinisala značenje “plavuše”. Kao i Bulma iz Dregon Bola, jedina cura u ekipi. Eksplicitni grafički prikazi sedam patuljaka koji se igraju redaljke sa Snežanom nisu retkost, a ni sa Štrumpfetom nije drugačije. Obična šmizla kojoj neko treba da odvrne vodu da bi oprala zube. Srećom po nju, oralna higijena nije preduslov za oralni seks.

Voli pažnju i old-skul romantike koji će da prostru sako preko bare da ona prekorači. Zahvaljujući bazičnom poznavanju žena, ovo tumačimo kao “treba joj kurac”. Sako nemamo. Ovo drugo imamo. 

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]k’o prava, samo bolja[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  posedovati. Zaključati u podrumu kad počne da prohteva i hraniti jednom dnevno.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  Josef Fritzl.

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Ursula[/typography]

Kao da nije dovoljno bolesno ložiti se na crtane likove, nekome se još diže na Ursulu. Ali što da ne… MILF je, ume sa rečima, ume sa rukama. Ovaj pipcima. Ne želim da znam šta krije među njima… Ali Ursula je prvi crtani dominatriks, i u tome nije omanula. Pored ionako gigantskog para sifonjera, Ursula ima taj neobičan skil da se udesetostruči u veličini, a zajedno sa njom i sise. Mnogo je to sisa, rođače… A muškarci nisu krojeni da znaju za meru.

Ne znam šta bih ja uradio da joj se dopadnem, ali kontam da bi joj Hitler bio simpatičan. Držala bi ga u dekolteu i tepala mu “Đole”. Pokušaj da porobiš narod ili istrebiš vrstu, možda joj zapadneš za oko. Ako ništa ne upali, prodaj joj dušu i zakuni se na vernost.

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]ne osuđuj, ima nas raznih[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  personalnu gospodaricu.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  Sadam Husein.

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Zvončica[/typography]

Nije Grga Pitić junior zabadava sklon ženama niskog rasta. Visoki muškarci su često po prirodi povučeni i staloženi, dok su niski ti koji vole da se dokazuju. Kako visoki muškarci u dokazivanju nisu vešti, nije neobično što će želeti da budu sa omalenom devojkom, u čijim su očima genetski već superiorni. Dok u odnosu na Zvončicu – svi smo superiorni. Sve na njoj je skladno, vilinskog je roda, ko zna, možda joj je Liv Tajler sestra. To bi bio fantastičan scenario, odvući Liv Tajler u garderobu na sopstvenom sklapanju braka sa Zvončicom…

Prgava je – ti moraš biti prgaviji. Što jače lupiš šakom o sto, to će jače da ovlaži. Trebaće ti nedelje da počistiš vilinsku prašinu

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]mala žena – mali zahtevi, ako se razumemo[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  divljački one-night stand. Ne okreći se za eksplozijom.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  otporan na zvocanje. ‘Oće Zvončica, treba samo da prođeš test izdržljivosti i da nisi student. Zvončica ne voli pičke.

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Turanga Leela[/typography]

Još jedan biser iz serijala “jedina riba u ekipi” (ona azijatkinja iz Futurame se ne računa, ne valja ni za sudoperu). Kao što je bio slučaj i sa Ariel, Lila je vrhunska riba sa jednim očiglednim nedostatkom – ovog puta u vidu drugog oka (u vidu, xexe). Rod: žena. Vrsta: vrh pička. Podtip: dupe. Ova i nije daleko od realnosti, poznajemo joj vrstu – odlično dupe, još bolje noge, i onda *PAF* kolonija čabulja na fejsu. Ili ogroman razmak između zuba (svih). Takozvana “utešna nagrada”.

Lila ima kompleks niže vrednosti zbog oka, što je tvoja prednost – ovakve ribe su pravi ortaci, samo joj budi podrška u teškim trenucima i zakupio si prostor.

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]bolje adaptacija kriterijuma nego adaptacija na nejebanje[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  dugogodišnju vezu sa predvidivim seksom, ali ima dosta prostora za pregovore.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  staloženi pastuv, čovek koji ume al’ se ne fali, samo operiše.

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Pokahontas[/typography]

Neophodnost na kampovanju, vatra u krevetu. Ponos plemena joj mnogo znači i te priče, znači ništa od anala u prvih šest meseci, ali oduševljena je kišobranom i ostalim savremenim tehnološkim dostignućima – samo strpljivo, privolećeš je i na futfak. Žena koju ne razumeš kada govori? Je li to kompromis za kojim smo tragali? Je li poručivanje “pay-per-marry” žene iz Vijetnama rešenje? Ili bi ipak savladala srpski i prodavala tom-kha-gai supu u decembru na buvljaku. Vredno je ispitivanja, a Pokahontas je kao neko ko kontroliše vučije i međede duhove svakako neko u čije se mešanje uz kamin (kukovima, ne varjačom) uzdamo.

Pokahontas puno nudi – puno će i da traži. Prevari je na frku, pokloni joj ogledalo il’ nešto, i objasni kako si to oteo poraženom vraču iz ruku nakon što si mu naneo smrtonosni udarac pesnicom.

 [typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]more potegnit džak spijace, more pilat drva[/typography]

 

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  mješoviti brak.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  samo da je iz naprednijeg plemena. Fala kurcu da su jednom i Srbi ispred nekoga osim Bugara i Rumuna!

 

[typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px” color=”#zzzzzz”]Džejn[/typography]

Ne znamo o njoj mnogo. Ne znamo kakvu muziku voli, kako zamišlja savršen Božić, ni koji joj je omiljeni lik iz “Selo gori”, ali jedno je bilo dovoljno da se zaljubimo u nju – riba nema kriterijume! Sudeći po priloženom, nije joj bitno koliko dobro umeš da artikulišeš šta ‘oćeš, dovoljno je da pokažeš prstom na frižider i drekneš “ugu-ugu”. Ne zanima je da li se briješ, gde se briješ i čime, sve dok ostavljaš trag testosterona k’o puž golać sluzi, i dok dominiraš životinjama. Sestro, dobrodošla među gospodare medveda! Ni po čemu posebna, al’ bar ne moraš da paziš gde lepiš slince.

Voli da čita, to smo zapamtili. Ali ne upinji se mnogo da diskutuješ o Bukovskom, jer što se njenih kriterijuma tiče – izgleda da ne moraš ni da znaš da govoriš.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]noge na sto, daljinac u ruku, ruku u gaće – sve može[/typography]

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Najbolja za:[/typography]  bračni ugovor, jebo ljubav.

[typography font=”Waiting for the Sunrise” size=”20″ size_format=”px” color=”#e38410″]Muški profil sa najvećom prodjom:[/typography]  Tarzan.

 • dzesika rebit!

 • Bila u prvom delu…

 • Blagzor

  Ejmi niste stavili, a Lilu jeste – sram da vas bude! Najlakša riba za smuvati – pa sa jebenim beskičmenim punoglavcem se trpa!

 • darko

  I još kažu da nije dobra kao Lila! Šta nije dobra, bolja je!
  Anyway, sad ste mi probudili želju da kucam u google-u cartoon porn. Ovo kucam jednom rukom.

 • Zare

  Ne bi bilo loše da probate sa Kidom iz Atlantis:Lost Empire…