SUDAR TITANA: Aleksandar Vučić vs Frenk Andervud

2016. godina je godina izbora u dve najbitnije zemlje sveta – Srbiji i Americi. Prva nam je bitna jer su sticajem ludačkih okolnosti naši očevi baš u toj zemlji rešili da oplode naše majke a mi smo dovoljno lenji, glupi ili nam je ovde do jaja pa nećemo da se dislociramo u neku Švecku. Druga je bitna jer je jebiga bitna, ako treba da ti iko objašnjava zašto je bitna onda idi sipaj drvofiks u fišek od srpskog telegrafa i duvaj dok ne postaneš lišaj. Centralni stubovi ovdašnjih i tamošnjih izbora su naš aktuelni premijer koji juri novi mandat i virtuelni američki predsednik koji takođe juri novi mandat. Jedina razlika je što će ovaj naš ludak postati novi-stari premijer za mez dana a rezultate bitke Konvej vs Andervud ćemo saznati tek za godinu dana i jako smo nervozni zbog toga. Takođe, tekst će obilovati spojlerima, kome to smeta nek jede govna. Ajmo sudar.

Odnos sa novinarima

Obojica imaju zajedničko da vole da se novinarima na konferencijama obraćaju ličnim imenima kao da su zajedno kupili ovčije brabonjke i igrali se Jenki zulua. „Hajde, Ivana, hajde, Kejt, izvoli pitaj me“. Ipak, Frenk je stara faca, voli i da stupa u brakolomne intimne odnose sa zgodnim novinarkama kojim daje ekskluzivne insajd informacije pa čak i da ih baca pod prevozna sredstva šinskog saobraćaja. Ipak, Frenku u život može da se usere Tom Hemeršmit dok Vučić lepo može da utiče da se bilo koja emisija i novinar koji talasaju sklone bar na neko vreme. Ili jednostavno može da pogleda činjenicama u oči i kaže „lol koja glupost“. Dosta bodova za obojicu, ipak naš jebe i ne vadi čak i kad ne jebe.

Rezultat: AV vs FA 1,5:1

Žene

Aj guglaj Kler Andervud. Aj sad guglaj… Vučićeva žena. Jeste, prvo dobiješ neku debeljuškastu nelepu plavušu Kseniju koju je Vučić kaširao a onda imaš Tamaru s kojom Vučić ima jednu sliku u nekom restoranu a na drugoj je s Dačićem. Dalje, postoje vesti sa šizofrenih idiotskih sajtova tipa srbin info, telepromter, espreso i ostali koji tvrde kako se Vučić razveo još pre godinu i nešto a možda ipak nije, u principu koga zabole jer se ŽENA NE MOŽE IZGUGLATI. Manijak je ukinuo elektronsko bitisanje sopstvene supruge na netu jer mu se može. Druga neguglljiva (mnogo lep pridev) osoba u Srbiji je naravno Peconi koji ima jednu jedinu fotku načinjenu kesicom praška za pecivo. U principu, jako je bolesno zamisliti Vučića kao seksualno biće i baš je onako uznemirujuće kao kad bi gledao tuljana i žirafu kako se jebu obučeni u koreste od algi gospođe Božen.

Rezultat: AV vs FA 1,5: 2

Hvatanje na patetiku

Patetika je jedno od najboljih oružja za manipulaciju većinskim življem nekog prostora iz jednog prostog razloga – 70 posto ljudi je glupo ko kurac i lože se na jad (uostalom posetite fan pejdž Jovana Dučića recimo). Stoga je bitka za većinu uvek patetična i verovatno nijedan političar nikad nije dobio izbore bez da ozbiljno zaglibi u talog povraćke i sline nabijenim emocijama. I Andervud i Vučić su patetični. Dok ovaj prvi to radi na onaj mamu-mu-jebem-al-koristi-situaciju način kad izražava sažaljenje zbog koječega i moli se za žrtve i njihove porodice ovaj naš hohštapler pokazuje žuljeve od parker penkale nastale nakon radnog dana od 19 sati i sparušene podočnjake od nespavanja, kisne, trči kroz sneg, pliva i radi šta sve ne što nas tera na proliv kad imamo zatvor i obratno.

Akademija Panjković je umešala prste.

Rezultat: AV vs FA 2,5: 2,5

Hvatanje na autoritet

Koliko je bitno da krezubu sirotinju nahvataš na žalopojke, toliko je bitno da često pokazuješ očnjake i prema sirotinji ali i prema potčinjenim, protivnicima, u principu svima. Hvatanje na autoritet je ipak jako klizava teritorija – vrlo lako u očima autoritarnog tipa može da se vidi koliko je on zapravo krhk i nesiguran i tad možeš da ga jebeš kao sansku kozu. Al to treba videti kao što recimo može da vidi moćni crnja Fredi ali zato tetka Keti Durent napuni gaće govnima. Merenje autoriteta je kul kad se nadmeću rivali na ravnoj nozi, a pošto Vučić nema svog Viktora Petrova onda može da galami na svoje pičkice od ministara ili da piša po bezmudim novinarima. Možda bi i mogao veliki meštar sviju hulja dobiti pola boda na tu seljačku drskost i kvazi nadrkani stav prema slabijima od sebe al kad ga čovek vidi kako onako krakat od sva metra biva veličine elektrona pred bilo kojim šefom neke moćnije države, onda sve pada u vodu.

Rezultat: AV vs FA 2,5:3,5

Psihijatrijske dijagnoze

Frenk ima antisocijalni poremećaj ličnosti, to je jasno. Čovek je u životu imao jedan cilj – da postane predsednik Amerike. Kad je postao, cilj je preformulisan u „ostati predsednik što je moguće duže. Kod Andervudare nema plana B već samo bezbroj varijanti plana A koji dovode do cilja. Ubiti, smeniti, lagati, prebaciti ženi da je nula bez njega, započeti rat protiv… jebemliga celog sveta, videćemo. Vučić i pored svega što prikazuje teško da može da se kvalifikuje kao sociopata. Frenk smatra da treba da bude predsednik samo zato što ga to šljaka kao dobar koks dok Vučić smatra da treba da bude premijer jer je ubeđen da je baš on the chosen one. Dakle, lik je gadno istripovao da je mesija što u kombinaciji sa egom odrvnutim do maksimuma, narcisoidnošću i kompleksom niže vrednosti iz detinjstva predstavlja nakaradnu formu koju nažalost moramo da gledamo i izopačenu suštinu koju trpimo. Podjednako jezivi.

Rezultat: AV vs FA 3,5:4,5

Šta posle propasti?

U jednom trenutku će morati dole a tad će početi pakao. Kreatori serije će morati da uzmu u obzir Frenkovu sociopatiju i na vreme ubiju seriju a ne da Frenk postane neki Bil Klinton koji piše govore za milion dolara i deluje iz pozadine. Frenku se jebe za pare, njega loži samo nepatvorena moć i vrh, te bi se bezidejan život nakon sunovrata takve osobe lasno mogao završiti samoubistvom jer i onako život bez uzlazne putanje ili bivanja na vrhu za njega nema smisla. Sudbina nesrećnog Vučića ne bi trebalo da ide linijom ovakvog ekstrema. U principu, kad jednom padne koprcaće se još par godina u pokušajima da se vrati ali kad bude skontao da je prevaziđen i da treća transformacija ipak neće doneti boljitak završiće u beloj košulji velikog broja sa još većim rukavima uvezanim u čvor. Iako će gadno poludeti, kao preživeli mora da dobije bod.

Rezultat: AV vs FA 4,5:4,5

Bonus

Vučića podjebavaju da je peder a Frenk kulira između aseksualnosti i biseksualnosti.

Konačan rezultat: AV vs FA 4,5:5

 

 • Animozni

  što se Tarzanija loži na jad? :D

 • Putko

  Pre svega, u Americi moz da bude ovakva serija a ovde kod nas LOL

 • BlackHoleTarzanija

  Hahahah da

 • Keyser Söze

  Hocete da se Vucic izvuce na ludilo? Da ne odgovara za saradnju sa NATO zlocinicima i ostala nedela?

 • andrejbc

  Mozda i Vucic jebe svog bodigarda ili neku novinarku. Cudni su putevi gospodnji +++

 • Laznjak za tarzaniju

  Andervudovi izbori su bitni jer serija kida. Trampovi i ovog što sam mu sit prezimena nisu – svi predsednici su marionete realno moćnih.
  Kriziram na drvofiks.

 • Nakamichi

  I ja sam sit “tih & onih” sa vukojebinskim & medvedojebinskim prezimenima!
  Takvi nam uništavaju Srbiju već nekih 2 stoljeća…

 • Srdjan Momcila Milosavljevic

  Ovo je kao da se porede James Moriarty i Harry the Hatchet.Oba su criminal masterminds ali na sasvim drugacijim nivoima postojanja..

 • Dunavac

  ne samo to, vec hoce i da ti uzmu pemziju i da ti otmu dete ako ga ne vakcinises i da ga pokatolice.