Top 10 Vučićevih fotki koje bi trebalo da vise na zidovima institucija

Najpoznatiji odbegli pacijent ustanove Laza Lazarević, trenutno zaposlen na mestu prvog čoveka vojske, voli da napomene kako nije on glavni u vojsci iako jeste prvi čovek jer je prvi čovek vojske neko iznad prvog čoveka vojske – neki arhiprvi komandant, Night King lično ili šta već i da samim tim valja fotografije njegove držati svuda u javnim instritucijama da svaki činovnik zna ko ga iza leđa posmatra dok ovaj potpisuje akta ili igra majnsviper čekajući čarobnih pola četiri koje je Kralj ponoći prosjak zore takođe postavio kao diskretum posle koga se može u toplo porodično jezgro, u kafanu, ili strmoglavce s mosta, ko kako voli.

Svi ostali ministri i šankerica u vladi Brnabić (Somborac lajks dis) se slažu da je predlog do jaja, samo je Šarčević nešto dobacio kako bi u odajama pod njegovom ingerencijom, trebalo sa zidova da vise Rastko, Vuk i čiča Dositije, al brate ko da se on išta pita, ima Vučić da visi ko svinjski but u mesari Uzelac.

Molimo čitaoce da izglasaju koja Vučićeva slika treba da krasi zidove svih prostorija državne uprave a i svačije domove, što da ne, jer Tito, jer Sloba, što ne bi i on.

Predlog 1: Al je Neptun slao talase

 

Predlog 2: E, izvini!

 

Predlog 3: Deep throat

 

Predlog 4: Boulevard of broken dreams

 

Predlog 5: Zauvek preko 50%

 

Predlog 6: Fifteen feet of pure white snow

 

Predlog 7: ?

 

Predlog 8: Đinđić i Ćuruvija

 

Predlog 9: Threesome

 

Predlog 10: Horizont događaja

 

Idealna Vučićeva fotografija

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

  • obnerob

    Malo ste tendenciozno gurnuli ovu desetku na deseto mesto…Uglavnom po meni definitivno trojka. Najvise oguljuje tu njegovu – vostio me tata od samara dok me je stitila mama – patologiju….iliti kako je bezbrizna acikina infantilija postala nocna mora svih gradjana Srbije

  • realno

    Pretpostavljam da su cmar pre uzeli sa slike neke pornicarke, nego nekog pornicara, pa na desetku bar moze da se izdrka ako se zanemari okolis.