Epska narodna poezija – testosteron u desetercu (III deo)

I bi bitka o Vidovu dne. I pogibe srpski kneže Lazo, te pogibe š njime mnogo dobrije’ vitezova. Obeskurčena osta Srbija. Navališe na nju Turci alavi i sejahu spermu iz obrezani’ creva svojije’. Žene jadne, ku’će, šta će, noge dizahu i kurčevinu tvrdu od Turaka primahu.

Sad lepo pogledaj sebe u ogledalu. Ako imaš tamnu kosu, oči, obrve, bradu, slobodno uzmi rodoslov svoje porodice, pa tamo gde piše da ti je parđupan Manojlo, ti prekriži pa stavi Mustafa, a umesto kurajbera Zavide, metni Hadži Hafis bega. I ne krivi žensku stranu familije svoje. Šta će jadna tvoja ožmikurka Pelagija, već da dadne pičke kakvom mladom Turčinu. Bolje i to nego da flipne od sedamnaestogodišnje nejebice, nastale usled kurčenja Srbadije kako će pobediti n puta nadmoćnije Osmanlije.

Pokosovski ciklus – Kušadasi, Antalija i pazarski teksas

Mračni period Srbije. Što požnješ, daš Turčinu, ako ’oćeš da sereš, moraš da pitaš Turčina, treba li ti bugarski Ariel, Turčin ga ocarini 200 posto, pa se ti jebi posle. Ono malo muških Srbalja što je preostalo, po kurca ’ladne vode ne vredi. Tek poneki primerak se nađe, al sve u svemu slaba vajda.

Bolani Dojčin

Kakva nas je muka naterala, da jebača počesmo tražiti i na odeljenju za onkologiju. Šta da se radi, bolje nema. Elem, patio se pomenuti lik s nekom bolešću devet godina, svi mislili da je odavno krepao. Pomamio se tu neki lokalni kabadahija, pa hteo ženu i sestru da mu oplajvazi. Proradi inat u bolesniku, spiči 2 guarane i jedan kit ket čanki, te razjeba Arapina i njegov harem, sve u šesnaes’.

Kаd to viđe bolestаn Dojčine,
Đe mu Arаp izići ne smije,
On nаgoni debelа dorinа,
Nа njegovа bijelа šаtorа,
Nа koplju mu šаtor preturio.
Kаd dа vidiš čudа pod šаtorom!
Pod šаtorom triest đevojаkа…

Ostalo je nejasno da l su fanfulje samo oblajvile Dojčinu ili je ovaj imao snage sa celokupni koitus, al posle toga je, svejedno, lipsao k’o FAP uz Rudnik. Definitivno dobar način d’umreš.

Dmitar i Bogdan Jakšić

Nastavljamo sa „nikad čuo“ likovima. Dakle, u pitanju su klasična srpska posla – dva rođena brata se kolju oko par ari placa. „Moja šljiva bolje rodila s tvoje strane tarabe, tvoj bik samo pravi žensku decu“ i ostala sranja, umalo ne dovedoše do trovanja cijanidom. Međutim…

“”Anđelijа, mojа vjernа ljubo
“”Dа mi nisi brаtа otrovаlа?” “
“Anđelijа njemu odgovаrа:
“”Nijesаm ti brаtа otrovаlа,
“”Veće sаm te s brаtom pomirilа.””

Anđelija, vragolanko mala, zar deveru pičke da daš? Dakle, Bogdanu „tri boda u gostima“ za bambusanje snajke, a Dmitar se seli u niži rang. Mrš, nesposobjakoviću, sedi jedan!

Despot Đurađ Branković

E za njega svi znamo. A još je i sin megajebača Vuka Brankovića. Do jaja, iver nikad ne pada daleko od klade. Pa i ne baš. Ustvari, tolika je pičkica bio da čak ni po sopstvenu ribu nije hteo lično da ode, već poslao ortake.

Kаd su došli grаdu Smederevu,
Lijepo ih Đuro dočekаo,
I držа ih petnаest dаnаkа;
Ode Đuro s Jerinom nа kulu,
A ostаli svаki dvoru svome.

I još mu žemsku posle prozvali „Prokleta“. Siroti Vuk se prevrće u grobu.

 Vojvoda Prijezda

Opet neki who the fuck tip s titulom. Ima mnogo para, ima mnogo konja, mnogi njega smatraju za rođenog… (ne rimuje se, jebiga). Ima i ženu koja ga voli. Al’ stvarno, bez foliranja. Toliko, da je izabrala smrt sa njim pre nego život u zlatu i svili, sa feredžom na glavi.

 “O Jelice, gospođo rаzumnа,
Ili voliš sа mnom poginuti,
Il’ turčinu biti ljubа vjernа?”
Suze roni Jelicа gospođа:
“Volim s tobom čаsno poginuti,
Neg’ ljubiti nа srаmotu Turke;

E, vala, Prijezdo, svaka ti čast. Neće žene u smrt tako lako ako ih nisi kurcem pre toga kupio. Dobro aj, i kešom i konjima. Zlato se podrazumeva.

Hajdučki i uskočki ciklus – Đurđev danak, đevojački sanak

Konačno dizanje kuke i motike. Hajduci su intro u nešto mnogo moćnije u pogledu nezavisnosti Srbije kao države, ali definitivno moćnijih nema kad su u pitanju orgijanje, blud i razvrat. Hedonizam, dodatno pojačan životom u skrivanju i pljačkanju bogate raje, indukovao je u njima dodatnu energiju, koju su koristili u obaranju rekorda Rona Džeremija u broju isvrdlanih rupa.

Stari Vujadin

Matori pervertido, kojem je hajdučija bila samo kaver zanimanje. Nešto slično kao što je šezdesetogodišnjem profesoru fizičkog u srednjoj medicinskoj školi diploma DIF-a maska za balavljenje na tek orošenu pičetinu. Na kraju je, kao i svi perverznjaci, dolijao, s tim što su tadašnji sudski organi bili poprilično zajebatiji od današnjih pa se Vujadin nije izvukao sa 8 meseci uslovne kazne, već su ga izlomili ko pičku, te povadili oči. Na kraju ga, por supuesto, roknuli.

Kаzuj, kujo, krčmаrice mlаde
Kod kojih ste rujno vino pili,
Pili rujno vino u potаji.

Kao i većini hajduka, i njemu su krčmarice bile najveći fetiš. Na kraju se ispostavilo da mu je taj isti fetiš došao glave, jer su ga Turci zarobili dok je hteo da ćorne po kila zlata nekom budžovanu i da pokloni jednoj od mnogobrojnih šankerki, koje je plodio. Nezvanično se priča da mu je Nedeljko Bilkić potomak po direktnoj liniji. U svakom slučaju, veliki bačje bejaše.

Mali Radojica

Još gori slučaj nego prethodni. Mlađi, drčniji a pritom je voleo zabranjeno voće više nego ’leba da jede. Naravno, nema govora o rajskim jabukama, već o bulama, tj. Turkinjama. Naravno, „k’o se mača lati, od mača i (zamalo) pogine“. Mali Rade je imao ludu sreću da se jedna od boktepita koliko turskih ženki koje je arčio, toliko primila na njega, da mu je čak i život spasila.

 Pа uvаti Hаjkunu đevojku,
odvede je u zemlju Srbiju,
Dovede je u bijelu crkvu,
Od Hаjkune grаdi Anđeliju,
pа je uze zа vjernu ljubovcu.

Naravno, Rade je bio velikog srca i odužio se Hajkuni (desni klik -> rename -> Anđelija), tako što je ona dobila tu čast da uživa s takvim ploditeljem do kraja života. Njenog života, naravno. Usput, Radojica je bio jako zajeban, ako žena odbija anal ili fisting. Tad nije imao milosti.

 

Pа uvаti Bećir-аginicu,
pа poteže klince iz njedаrа,
udаrа ih pod noktove kаdi;
dok je polа klinа udаrio,
i dušu je, kučkа, ispustilа.

Nećeš da gutaš, kurvo!? Umri!

Boičić Alija, Tanković Osman i od Zadra Todor

Na prvi sluh, reklo bi se, totalni levaci. Mađutim, uvek se ispostavi da je masovni ubica ili silovatelj, „obični momak“ iz komšiluka. Kad mu MUP posle pronađe 17 leševa maloletnih Moldavki u podrumu – sve padne u vodu.

Al’ kаkvа je Kosа Smiljаnićа!
„Što je zemlje nа četiri strаne
„Dа je ljevše u svijetu nemа,
„I nаrаslа curа zа udаju:
„Sаd je Kosi DVANAEST godinа,
 „Nаgojilа lice zа ljubljenje;

Dvanaest? Samo posle nek vam neko prebaci što ganjate dojkaru iz srednje frizerske. Dakle, pedofilija par ekselans. Tri lika se kolju oko nečega što još ne može da gleda ni romantične komedije sa Grantom, Sendlerom i ekipom (premda, bi takve filmove trebalo zabraniti svim uzrastima). Redakcija, Tarzanije je na vreme odustala od čitanja pesme „Ženidba od Zadra Todora“, jer smo čak posumnjali da bi među stihovima mogli pronaći tragove sket pornjave sa maloletnim licima, pa bismo da izbegnemo tužbu od RRA. Elem, Markiz de Sad bi bio ponosan na ovu trojicu. I Džeremi Ajrons, naravno.

Kao i obično, na kraju svakog dela, kratak rezime:

Kolektivna žuta majica za najbolje u ekipnom hronometru – Hajduke, te kolege im Uskoke i verne jatake, koji dođu kao logistička podrška. Zelena majica za najboljeg sprintera – Dojčin sa instituta za onkologiju, koji, jednom nogom u grobu, očas posla 30 žena usreći. Naj brdaš i nosilac tačkaste majice – Jakšić Bogdan, jer je osvojio vrh ekstra klase (čitaj, snajku). Diskvlifikovan zbog dopinga – Đurađ Branković.

IV deo

Tagovi:

istorijažene