Studentski problemi

Nema gore patnje, braćo, od studentske. Govno malo misli da je uvatio boga za skrotume jer je rešio da ne radi od osamnaest godina već da jaši po grbači državi i roditeljima još četiri do dvanaest godina, da filozofira, pametuje, bojkotuje, šilji kurac, štrajkuje, juri uslov, skuplja bodove kao da igra Super Maria, ide na brucošijade, pravnijade, smrdijade, alkoholiše se, drogira i pokušava čak i fakultet da završi pa da onda kuka kako je predobar za ovo društvo, kako ga niko ne razume i da tamo negde u belom svetu jedva čekaju da prime tako idealnog stručnjaka.

Muke Tantalove zaokupe jadnog studenta, pa bilo da si Marko Milošević ili crna sirotinja iz Vladičinog Hana koja bi se tukla za besplatan promo materijal tjekom naprednjačkog mitinga, dođu tako časi kad misliš da si centar patnje ovog sveta i da ono malo crnče koje umire od gladi i prilazi mu lešinar i čeka da ga iskljuje, u životu prolazi mnogo bolje od tebe. Jebiga, šta ono zna šta je stres zbog dva dana pomerenog usmenog ili čekanje u redu za overu semestra. Poslušajte ove patnje rendom studenata i pokušajte da ne plačete. A onda zaplačite gorko kao pelin.

 • Senaid

  Redakciji Tarzanije bitne su samo pare;
  Za duhovne vrednosti oni mnogo ne mare.

  Nemilosrdno nas zasipaju klipovima Dnevnjaka,
  Čije su “šale” humoristički ekvivalent kozjih brabonjaka.

  Prodali bi Tarzani oca, majku, brata… ma sve živo,
  ne bi li u stomačurde sasuli još koje Lav pivo.

  Među inteligentnim čitaocima nije nikakva tajna,
  da je Dnevnjak mnogo gori čak i od Jaserštajna.

  Ako se nešto ne preduzme u što kraćem roku,
  Tarzanija će uskoro metamorfozirati u džinovskog mlogavog đoku!

  Za kraj, rekao bih da je Dnevnjakov skeč standardno vrhunski, a za njim ne zaostaje ni ovaj kratki ali slatki uvod koji vi potpisujete. Pohvalio bih vas, takođe, za izrazitu originalnost pri izboru studentskih problema za temu koju obrađjete, jer se nikada do sada nijedan domaći humoristički sajt nije toga setio.

  Pozdrav,

  S.

 • Aleksej

  tjekom… sta to znaci?