Gad nedelje (17.7 – 23.7)

Predlog 1: Milan Đorđević

Govno na poziciji predsednika sindikata EPS-a apeluje na štrajkače u Fijatu da obustave obustavu rada jer eto, rudari rade na temperaturi Sunčeve korone i udaraju petama u dupe od sreće.

Predlog 2: Zoran Đorđević

Štrajkači u Fijatu, pokažite malo ljubavi prema Srbiji.”

 

Predlog 3: Aleksandar Vučić

Naravno da je i on podsetio radnike da treba da budu dobri i da paze da ne uvrede gazde Fijata.

Predlog 4: Ana Brnabić

Ona već misli da iza štrajka postoje ozbiljne političke namere. Zle opozicije verovatno.

Predlog 5: Maja Gojković

“Funkcija ombudsmana će konačno dobiti smisao.”

Predlog 6: Politika

Nezabeležena sramota se trenutno dešava sa vazda vlasti nastrojenom Politikom. Samo u poslednja tri meseca su IZMISLILI tri autora, poturali tuđe slike, objavljivali ko zna čije tekstove u kojima se žrtve označavaju kao oni koji su zločine podstakli i na kraju svega su uspeli da napišu najodvratniji članak kojim se peru od govana u koje su se sami uvalili.

Predlog 7: Nebojša Stefanović

Čim se otkrilo da je kriminalac Borko Aranitović makljao novinare i neistomišljenike na inauguraciji predsednika, Slina je organizovao moćnu akciju Ares i uhapsio hrpu od 700 ljudi i zaplenio dve kremenjače i lopatu za sneg. Onda se napravio blesav i kao “Aranitović? Ma jok brt, nije naš, bio je u prolazu, neam pojma…”

Gad nedelje (17.7 - 23.7)

View Results

Loading ... Loading ...

 

Tagovi:

gad nedelje
  • Đuro jebote

    U tebra, ozbiljno kolo, sve derbiji, za šta se odlučiti?

  • III IIIII

    Politika ima solidnu tradiciju izmisljanja autora radi proturanja svega sto vlast zeli. Dakle tesko da je ovo sto su sada uradili nezabelezeno. Odjeci i reagovanja su nastali pre trideset godina – jedinstven primer najodvratnije propagande prerusene u vox populi.