Gad nedelje (21.8 – 27.8)

Predlog 1: Milutin Mrkonjić

Predlog 2: Zorana Mihailović

Cele nedelje se vucarala po zemlji i glumila inspekciju pošto je to kao njen posao a ne da upravlja ministarstvom. Izjava: “U vazduhu se oseća da se grade putevi u Srbiji” odlazi u anale, samo i dalje nije sigurno šta je najušila, asfalt ili bitumen.

Predlog 3: Zoran Đorđević

Lik koji vremenom dokazuje da je džiberčina nivoa Vulin i Gašić. Frka oko Goše i dalje traje, Brnabić se pravi luda i smeje njuz netu a ova spodoba izjavljuje da je Goša privatna firma i da vladi može samo da puca kurac zbob njih.

Predlog 4: Aleksandar Vulin

Novi njegov trip je kačenje Vučićevih slika gdegod po zidovima državnih institucija.

Predlog 5: Ana Brnabić

Premijerka misli da je taj predlog baš do jaja i da predstavlja jačanje kulta simbola države.

Predlog 6: Mladen Šarčević

Nema bolje stvari za društvo nego uvaliti resor obrazovanja liku koji kaže da nema neke štete od štrajka prosvetara prvog septembra jer tog dana se i onako malo šta radi u školama. Pa lolara brate.

Predlog 7: LIBEK

Nekad valja osvežiti listu i nekim novim ličnostima, da ne bude da je gadna samo vladajuća garnitura. Evo recimo, debičine iz Libeka su baš jak primer toga.

Predlog 8: Boško Obradović

Odavno nismo čuli onu čuvenu Koštuničinu da se posle patrijarha ne govori. Boško nas je podsetio na to da bi bio ološ ranga Koštunice da mu samo neko jedan dan dozvoli da bude vlast. Što se njega tiče, dijalog oko Kosova je završen jer je tako rekao Irinej, koji je jelte bitna poluga svetovne vlasti.

Predlog 9: Dragan Marković

 

Pogledati video.

 

Gad nedelje (21.8 - 27.8)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • aleksej

  jbt dajte bar 2 glasa, koji kurac da stavim sad

 • pol

  gad nedelje stavite da bude ceo usrani Balkan, govna od nacije ne mogu imati ni bolje predstavnike.

 • Svetozar

  3000din, a autor da se javi u utorak ujutru za posao

 • Svetozare opet se majmunišeš? Nego sad sam primetio da mi se cedi neka sluz iz rektuma. Da li bi bio dobar da dođeš i da to poližeš? Na kraju možeš da ocuclaš i ono gušće što se zadrži na dlakama.

 • Svetozar

  nije to sluz vec musper sto sam te juce punio aaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAaaaAaa

 • Moram priznati da ti je humor na nivou nezrelog orangutana. Bravo čobanine baš si ispao mudar. Ispišam ti se u tu tvoju žvaljavu usnu duplju ponizni skote.

 • Svetozar

  ne moram da ti vidim prezime, po recniku se vidi da si raspali ciganin. pozdravi mamu, stavrno joj je picka toplija za 3 celzijusa

 • Ušmrknem ti slinu iz materine pizde nevaspitani skote. Ja sam za tebe pripadnik više rase prema tome zahtevam da mi se ophodiš sa poštovanjem. Ne dozvoljavam ti da mi se obraćaš dok ne pokažeš poniznost niži rode.

 • Svetozar

  jbt uspevas da smrdis i preko komentara…

 • Prdonja da li si ti to otkrio sapun pa sad nudiš i meni? Mislim da kod tebe još nije došla tekuća voda i sapun. Sapun, znaš to ti je ono malo kockasto liči na kamen. Nakvasiš to vodom pa utrljaš po mokrom telu. Kad se zapeni opereš vodom. U tvom slučaju prepuručejm da ponoviš postupak. Videćeš kako ćeš se bolje osećati kad skineš sa sebe taj ogavni smrad. A ja mogu samo da ti budem uzor kad je u pitanju higijena gubava svinjo.

 • Ilija

  Pretpostavljam da Vučića nema na listi, jer on ima zagarantovanih 56%.

 • Djecak Grli Svijet

  Oooj govneta nane draga. :O