Gad nedelje – sezona 2, epizoda 16

Posle održane izložbe kojom je soroševcima i dušmanima DOKAZANO da nema apsolutno nikakve cenzure u medijima, možemo da odahnemo. Puni radnog elana zbog takvog razvoja situacije, odlučili smo da pogledamo šta su junaci našeg malog karavana radili protekle nedelje.

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – SINIŠA MALI

Posle famoznog napada u kojem je zadobio povrede od grudvica papira u predelu adomena, vrata i glave, naš hrabri gradonačelnik je ipak smogao snage i izašao pred medije. IZMEĐU OSTALOG, izjavio je i sledeće: “Gospoda imaju vremena da protestuju u radno vreme u sred ponedeljka. Da vam kažem, mi svi živimo od svoje plate.”

 

Vratom u šaku!

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – IVAN TASOVAC

Ministar kulture je javno pohvalio izložbu. Ministra kulture je jebo Vučić. Ministar kulture je pojeo vučićevo govno. NE! To nije dovoljno. Ministar kulture je morao da kaže i da novinari nisu nezavisni, jer eto, vređaju vođu.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – ALEKSANDAR VUČIĆ

Potpuno iznenađen, sa majicom arilje i kuvanim sisama došao na izložbu i ostao – razočaran. Kaže nije video devet desetina(??) tih medijskih istupa ali da nije bog zna šta propustio jer eto, imamo najveći ekonomski rast, posle Nemačke, Marsa i Merkura. Ipak, dotakao se jedne važnije teme:

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – ANDREJ FAJGELJ

Lik pravi kuću i traži da mu vi uplatite pare jer je disident, pljuje smenje novinare RTV-a i tako dalje sve u svemu jedna zabava.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – DRGAN VUČIĆEVIĆ

Kada je u pitanju opozicija, Informer je UŽASNUT kada neko napada njihovu braću hrvate, dok sa druge strane brzo sakrivaju naslovne strane na kojima piše da je Kolinda glumila u nemačkom porniću.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 6 – PORESKA UPRAVA

Poreska uprava je porenula bratoubilačku i najnepravoslavniju stvar ikada – PRIJAVI KOMŠIJU koji nelegalno izadeje stan. Da komšiji crkne krava je time dobilo i radnu verziju, a i mi imamo par predlog za buduće akcije: PRIJAVI OCA, PRIJAVI BLIŽNJEG SVOG, PRIJAVI TETKU SA KOSOVA, PRIJAVINEREGISTROVANI TRAKTOR BRATANCA IZ KNINA….

Zavadi pa vladaj

 

Gad nedelje 2.16

View Results

Loading ... Loading ...

 • PP aparat

  Treba da se uvede opcija glasanja kao na Evroviziji. Mislim, Vučić je uvek za 8-12 bodova, k’o i ovaj Mali. Vučećević je više za 10-metak u vugla, ali nalete ovi likovi tipa Tasovca da zajebu sedmicu, pa bi trebalo da se ispoštuju.

  Ako ovo čita neki član SNS-a, iskoristio bih priliku da mu se popišam u usta i da mu poželim da se raspadne od ebole. A i svima koji su za njih glasali da umru od gladi. Ne brzo, već polako… POOOOOOOOLAAAAAAAAAAKOOOOOOO.

  A vi, kako ‘te?

 • Jovana

  Pa ovo za prijavu komsije je stvarno ruzno. Taj porez ce na kraju da se sprovede kao povecana cena iznajmljivanja koju ce da placaju oni jadni ljudi koji ionako jedva preguraju mesec.
  AKO IM FALE PARE U BUDZETU NEKA UKINU KOMUNALNU POLICIJU JEBEM IM MATER

 • Ove sedmice bih podijelio pet glasova da mogu.

 • Dule

  Predlazem da svi Poreskoj upravi prijavimo porodicu Djokovic, posto ih vec pljujemo ovako naveliko.

 • pERA

  Мој глас дефинитивно иде куваним сисама :)

 • Momčilo

  Šta je sve Fagelj uspio napraviti za 7 dana rada na kući, pa to skoro da se graniči sa realnošću.