Tarzanija fantazi : Bajern – Čelzi, subota 20:45 h

FINALE LIGE ŠAMPIONA NA ALIJANC ARENI U MINHENU. UJEDNO I PETO KOLO TARZANIJA FANTAZIJA. VEČERAS SMO NA POLA PUTA DO DODELE NAGRADA, TARZANSKIH PAKETA.

EVO TABELE POSLE ODIGRANOG ČETVRTOG KOLA.SVA PITANJA VEZANO ZA TABELU POSTAVLJAJTE U INBOKS NAŠE FEJSBUK STRANICE ILI NA SAMOJ BELEŠCI KOJA SADRŽI TABELU.

Sistem igranja ostaje isti. Svaka ponuđena igra je igra za sebe i trebate je prognozirati. Vaše prognoze ostavljajte u fejsbuk komentarima na sajtu. Prognoze ostavljene u komentarima na fejsbuk stranici i diskus komentarima neće biti uračunate! Prognoze se ostavljaju do pola sata pre početka utakmice, dakle zaključno sa subotom, 20:15 h.

A sada, evo igara za večerašnje finale LŠ….

1) Konačan ishod utakmice : Pobeda Bajerna ( 2 poena ), nerešeno ( 3,5 poena ), pobeda Čelzija ( 2 poena )

2) Pogodi igrača Bajerna koji postiže gol : Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš, dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Bajerna ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova, za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

3) Pogodi igrača Čelzija koji postiže gol : Imaš pravo na jedan izbor. Ako pogodiš, dobijaš 5 poena. Možeš da odigraš i da niko iz Čelzija ne daje gol. To takođe donosi 5 poena. Ako tvoj igrač postigne više golova, za svaki dodatni dobijaš još 2 poena. Ako tvoj igrač postigne autogol gubiš tri poena.

4) Pogodi Karadžine reči

a) Gost RTS-a, Milan Karadžić, zadovoljan suđenjem na kraju utakmice ( 1 poen )

b) Karadža nezadovoljan ili skeptičan oko suđenja ili nevoljno daje prelaznu ocenu sudiji… ( 1 poen ) *

*Pod b) važi i ako se Karadžić kojim neverovatnim slučajem ne pojavi kod Strajnića ili još gore, ne prokomentariše suđenje.

5) Bonus igre : Možeš odabrati dve od četiri

a) Gol iz ofsajda ( 7 poena )

b) Golmani skidaju dve i više jedan na jedan situacija. ( 7 poena ) **

c) Crnac pakuje gol ( 7 poena )

d) Pogađa se konstrukcija gola ( 7 poena )

** slodobna ocena Tarzanije

Sve igre, osim igre ” konačan ishod “, važe za potencijalnih 120 minuta. Golovi postignuti u mogućoj penal seriji se ne računaju za igre.

Srećno svima u prognozama, i još jednom, tabela posle četvrtog kola.