Tužne lepe devojke

Tužne lepe devojke (u daljem tekstu TLD) su svuda oko nas. Prepoznaćete ih po tome što su lepe (ređe osmica, češće devetka i svaka desetka) i ne izgledaju nimalo tužno. Spolja sve deluje potpuno savršeno. Opet, ako pitate TLD kako joj se čini njen život, saznaćete da je prosečan Romić Gazelić srećniji od nje. U čemu je stvar? Stara izreka kaže: „Što je riba bolja, to je luđa.“ TLD se mogu podeliti u dve kategorije – one koje su uvek bile lepe, oko kojih su se dečaci u vrtiću tukli, zbog kojih su jeli travu, čija majka se nalagala oko lokacije svoje ćerke više nego Dinkić u celoj svojoj karijeri i one koje su vremenom naučile da budu lepe – sedmica koja je preko letnjeg rapusta postala čista devetka, raskinula s dečkom i naučila kako da se šminka.

I onda je shvatila da joj crna najbolje stoji.

Kako nastaju – Evolucija LD u TLD
(ili usamljenost je majka kurvarluka)

Najveći problem sa kojim se lepe devojke suočavaju još od ranog puberteta, kada dečje izjave ljubavi pređu u najodvratnije komentare njihovih vršanjaka hodajućih erekcija jeste što polako ostaju same i počinju da se ponašaju onako kako se od njih očekuje. Marko iz treće klupe sa kojim je jela pesak iza zgrade i koji je do dana današnjeg ostao jedina osoba koja zna da je imala vaške u vrtiću i nikome to nije rekao više jednostavno ne može ulaziti u izbor za idealnog partnera. U moderno vreme njeni problemi su otprike što živi na internetu, izlazi iz kuće samo noću posle višesatnog sređivanja, ima 3 drugarice sa kojima pije, stidi se više od 70 % likova sa kojima je bila i ima 100 lajkova na sliku, a nema onaj koji želi. Plač majke božije. Sigurno ste bar od neke TLD čuli čuveno „niko me ne voli i nikada se neću udati“. Ovaj tekst ti nažalost neće objasniti kako da je ubediš kako bi se ti sutra oženio sa njom i kako je MNOGO voliš (i isto toliko ako ne i tri puta više želiš da je oplodiš), jer TLD ne zanimaju ljudi oko nje. Njih je uvek mogla da ima i uvek će moći. TLD traži muškarce koje uopšte ne zanima. A ko su oni?

Likovi u koje se TLD zaljubljuju

Postoji nekoliko tipova:

1. Na pajdu si i ne zanima te nikakva devojka. Savršen mamac za autodestruktivnu TLD. Imaću ga pa makar crkla (u velikom broju slučajeva bukvalno). To je ona drugarica sa kojom izgubiš kontakt kad završi u Drajzerovoj zbog Nikole koji je poslednjih 10 godina na pajdu. Koji je bio tako leeeep i iskuliran od života i od nje.

Volim te Snežana...Slavice

2. Imaš ženu i decu i u suštini si jedno obično govno koje je bilo večiti najbolji drug svim devojkama koje su mu se sviđale. Sad imaš malo preko 30 godina, posao, ženu koja ti je poslednji put bila lepa u jesen 2008. kad si je video kroz isparenja ručka koji je kuvala i klinca od 5-6 godina. Sebe doživljavaš kao nekoga ko može mnogo toga da ponudi svetu, samo eto kad ga ne bi ograničavala porodica. TLD se zaljubljuje u ovakvog vampira upravo iz razloga što ga boli kurac i za ženu i za dete osim kad mu treba da ostavi utisak dobrog mladog tate – ergo, boleće ga i za nju.

Samo da tata slika tetu.

3. Jako si lep, ne mnogo pametan ali ti to ne smeta i imaš nešto što je čitav tvoj život – ili si umetnik, ili strastveni filatelista, u svakom slučaju postoji nešto što te okupira dovoljno da ne moraš da posvećuješ pažnju cupijima kojih i ovako imaš i više nego dovoljno zahvaljujući svojoj prijatnoj spoljašnjosti.

4. Poslednji i ujedno najgori tip – ti si muški ekvivalent TLD. Izgledaš dobro, sjeban si jako. Sjebala te je bivša, devedesete, besparica, smrt Nila Armstronga. U suštini patiš od kompleksa više i niže vrednosti u isto vreme. U svojoj glavi nisi ni za šta, ali sigurno nisi ni za ribu koja te hoće, jer čim te hoće, ni s njom nešto nije u redu. Stručnjak kaže: „Ja sam doktor Protić i tvrdim:  Sve što valja negde je drugde. “

Kako do TLD

Ranije je rečeno da ovde nećeš otkriti kako se zadobija srce TLD, ali ne vidimo razlog da ti ne otkrijemo kako da se bar na jedno veče družite na bazi razmene telesnih tečnosti. U stvari, jako je prosto i rešenje je, naravno, varijacija na temu „ne jebe lep nego uporan“. Sve je u tajmingu – svaka TLD tu i tamo poklekne. Bilo da je taj dan pala ispit i shvatila da nema koga da zove da mu plače i da će umreti sama ili je jednostavno jako dobro raspoložena i popila je čarobnu količinu alkohola koja je pretvara u Vendija, TLD postaje vagina sa radarom. Nađi se na njemu, ponudi joj utehu na najmanje jadan način koji umeš i šanse za uspeh su ti prilično dobre. NEMOJ joj prilaziti sa „Jel’ možemo da se upoznamo? Ja sam…“ jer nju zabole ko si. Ti si penis. Ako si joj uhvatio pogled na duže od dve sekunde – kreći. Odmah. Najbolje rezultate, ako seme padne na plodno tle, doneće ti sledeća akcija – stani ispred nje i izdominiraj. Kako znaš i umeš. Ili je uhvati i povuci da igrate, ili je poljubi, učini nešto što će joj nedvosmisleno ukazati da od tebe to veče može dobiti ono što želi – seks bez mnogo upoznavanja. Opasnosti ovog pristupa su optužnica za pokušaj silovanja i batine. Srećno.

Ti nastupaš 15 minuta od ovog trenutka.
 • shao

  jel se to meni čini ili nitko ne misli da se ovo ne može promjenit ? svatko se može promjenit kad to stvarno želi. i nemoguće se promjenit dok se misli da je to nemoguće. princip je jednostavan ! :) e sada, da se tu još puno izpovezivat kako zašto :p

 • Sale

  Каko da znam je li tužna ili sretna, kad kažeš da ne izgleda nimalo tužno i spolja sve izgleda savršeno? Da je pitam ‘Alo djevojko jesil tužna, hoš da te ljubim?’ Ne pije ovo meni brate vodu. Ja kad sam gladan, barem kažem da sam gladan, ne lažem druge i sebe. Nek narod zna, pa nek’ pomogne kako zna i umije.

 • VVV

  Extra tekst! Lepo definisan problem koji ceo zivot vucem. Od jednog kretena do drugog. Kako uvek zavrsim s budalom, nemam pojma. Zgodna, atraktivna, nezavisna – i godinu dana ne mogu ni sex da nadjem!
  Fali vise ovakvih momaka:
  ”Odmah. Najbolje rezultate, ako seme padne na plodno tle, doneće ti
  sledeća akcija – stani ispred nje i izdominiraj. Kako znaš i umeš. Ili
  je uhvati i povuci da igrate, ili je poljubi, učini nešto što će joj
  nedvosmisleno ukazati da od tebe to veče može dobiti ono što želi – seks
  bez mnogo upoznavanja.”
  Hvala za mudrosti u ovom clanku, ako dovoljan broj muskih to procita, mozda i naletim na jednog ;)

 • Verdant

  Odavno shvatih da je nesto strasno pogresno s nekim curama. Domino efekt.

 • Invisbler

  Verovali ili ne…mene je jednom stvarno Bog pogledao…i nasao sam se na tom radaru savrsene ribe..i bukvalno je sve trajalo jedan dan…a bilo je savrseno…Tekst je odlican i tacan :)