50 komentara građana o izborima

Najzad smo pri kraju kratkog perioda predigre pred višegodišnji seks u mozak i ostale šupljine, u narodu poznatog i kao predizborna kampanja, a stranke su se ovaj put potrudile da nam kažu „volim te” koliko i Vudmen kandidatkinji na kasting kauču. Pošto su kampanje toliko bezmude i bezidejne, a istraživanja javnog mnjenja ili naštelovana ili “istraživači” zovu telefonom po kućama u 2 popodne kada su kod kuće samo babe i studenti, niko u stvari nije siguran ni u koji rezultat, osim da će naprednjaci da pobede. Zato je Tarzanija, kao što dolikuje jednom mediju koji čini sve da objektivno informiše svoje čitaoce, čekala poslednji trenutak da uradi malu anketu među građanstvom, pre svega da bismo te podatke upotrebili da analitički priđemo popunjavanju tiketa za izbore. Evo šta nam je rekao nasumični uzorak od 50 ispitanika, a statistiku izvucite sami, mi smo shvatili da nas to ipak smara gore od Dva i po muškarca.

1. Ja glasam za Dveri da Srbi opet jedu viljuškom a Švaba da glođe ko pseto!

2. Pa glasaću, glasaću, missim, ouvaaaj za LDP, samo, ouvaaaj missim, moram da stavim u skeđjul na androidu da mi se uključi rimajnder da uglavim termin između joge i časova kuvanja.

3. Nisam znao za koga da glasam ali sam onda video prilog sa Vjericom Radetom i faca te žene mi je jasno ukazala ne samo da se nikog ne plaši nego da bi u slučaju rata bila u prvim redovima, zato samo SRS!

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Gondor noćas mora pasti! AGH BURZUM-ISHI KRIMPATUL![/typography]

4. Evo, 94 su mi godine i uvijek sam glasao za Slobu pa i sad ću, tu nema greške. Kako mislite umro, kad? MA JA GLASAM ZA NJEGA KAKO GOD.

5. Za Borisa ću i ove godine, lep muškarac.

6. Samo URS jer ga šiljim potajno na Grubješićku, lože me te ruralne face.

7. Samo trenutak, da ženi polomim pičku bezobraznu.

.

.

.

Eve me. Za Dveri glasam, očuvanje porodice!

8. Za DSS jer samo oni poštuju međunarodno pravo.

9. Izlazim, kako ne, vidi tiket, minus SNS, minus SPS, minus LDP, kvota 5, nači veća izlaznost, veća šansa da ojadim Meridijan. A za koga? Šta znam, je l’ još ima Marjan Rističević hehe koji je on car

10. Ma ja to prodam, nego kurac ću biti naivan pa ko prošli put naprednjacima za 2 iljade dinara, ovaj put ispod 3 iljade NEDAM!

11. Istina je da sam učlanjen u SPO već 20 godina, al neću za nas da glasam, za nekog drugog ću. Nema od Vuka leba.

12. Ja kao pripadnik IT sektora glasam za Radulovića jer samo on prepoznaje vrednost zapadnog, objektno orijentisanog pristupa biznisu i potencijalne faktore za kreiranje prave investitorske klime, znate, mi u IT sektoru moramo stalno da se usavršavamo jer IT je zamajac i krvotok savremenog društva, a mi smo nova elita i jel možete da mi date vaš broj, ovo je prvi put da je neko ljudsko biće progovorilo sa mnom uživo u poslednja tri meseca?

13. Ja želim da živim bolje i da imam više para i zato glasam za Dinkića, on kaže – biće!

14. Ja sam član upravnog odbora u 11 sindikata i glasam za Vučića jer su ovoj zemlji potrebne reforme.

15. Za Dinkića jer neću da stežem kaiš i da umrem.

16. Balint Pastor i SVM. Pravi čovek – vegetarijanac, voli životinje, nije vernik, šta vam više treba.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Sve kvaliteti neophodni za preporod države.[/typography]

17. Treća Srbija, brate, ni levo ni desno nego pravo u meso BS BS BS, BILJANA SRBLJANOVIĆ, BILJANA SRBLJANOVIĆ, BILJANA SRBLJANOVIĆ!

18. Za Dačića, diže mi se na staljinističku propagandu jbt jeste videli vi ono crvenilo, pijedestal, stav pobednika, kamera ga snima odozdo a on stamen, a okolo urlik proleterki, pa jedva čekam!

19. Ja sam studentsko govno i iskoristiću besplatan prevoz vozom od Niša do Surdulice uoči izbora, napiti se na žurci omladine SNS-a sa ortacima koji treći put idu na drugu godinu Zaštite od rada, hehe, kapirate kako ih zezam, i neću izaći na izbore zbog mamurluka.

20. Ahaha, ma meni je sve to jedna velika šala, šale nikad dosta što kaže Jova Radovanović, prošli put sam nacrtao jednog velikog slona na listiću a sada ću Mićka Đuričića koji se isto jako lepo šali. AHAHAH DR. ZA ONE STVARI, A MISLI SE NA JEBANJE. I ONA NJEGOVA FORA ZA ŠEŠELJOMICIN I DAVANJE PREFIKSA CILIN POLITIČARIMA AHAHA ĐINĐICILIN.

21. Za Tadića, želim da saznam šta on može da ponudi.

22. Htela moja ćerka za Bokija da glasa i na prošlim izborima kad smo se mi svi porodično u majicama sa logoom DS-a recitujući Đinđićeve citate uputili ka našem izbornom mestu. Kažem joj ja “Pa ne moš još da glasaš bleso jedna, tek ti je 7 godina”. TOLIKO JOJ SE DOPAO BOKI ŠTA DA VAM KAŽEM!

23. Za Rasima Ljajića, a vidiš mu tačno na faci dobar čovek.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]I šta kažeš, koliko sam tu dobar?[/typography]

24. Za Koštunicu. Podseća me na ćaleta kad je trezan.

25. SVI SU ONI ISPUCALI SVE KREDITE KOD NARODA SAMO VOJA KOŠTUNICA NIJE. Kako to mislite bio i predsednik i premijer? Nekako mi je potpuno to prošlo ispod radara.

26. Ja odluku donosim tek kad Marko Blagojević izađe sa prvim predikcijama izlaznosti, jer staro pravilo kaže da ako do 12 izađe manje od 27 posto tad pobeđuju naprednjaci, ako izađe više, onda pobeđuju isto naprednjaci.

27. Kako za koga, pa ko je bre sopstvenim rukama našu decu izvlačio iz ledenih smetova i oluja?! Sigurno ne Đilas! Da se on pitao on bi iz svoje tople fotelje poslao tuđa dupeta, neke jadne spasioce i vatrogasce!!!

28. Koje glupo pitanje, pa glasam za Dodika naravno, da nije njega bilo ne bi bilo ni Republike Srpske ni malbora devedesetih

29. Đilas je po meni pravi čovek, menadžer, praktičan, ne zamajava se stim glupostima kao što su prava drveća, životinja ili ljudi, nego daj bre da se ZIDA.

30. Za PUPS, jer se jedini bori za prava penzionera, evo ja na primer već četri meseca ne mogu naočare nove da kupim jer mi je penzija 16 hiljada, i onda kaže meni moja Savka deder vidi kolko je sati a ja ne mogu da vidim kolko je sati i onda uzmem bojice i počnem da crtaaaam po ceo dan, a ne znam dal sam vam pričao kako to izgleda kod nas u kući kad se hobluje parket pa Savka spremi tortu za majstore, prošli put mi pukao jedini zub jer nije izmlela lešnike kako treba, plakao sam pa je posle vikala na mene jer misli da je sramota da čovek u godinama plače, inače ne znam ko ste vi, ali molim vas možete li da mi pomognete, ne mogu nađem lekove a mislim da mi je žena umrla?

31. Ja za Radulovića, najzad smo dobili Milana Panića koji nije lud. I na tabletama.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]PRELUDI MILAN PANIĆ[/typography]

32. Za SVM, jer ne mogu da verujem da mi je ukinuto osnovno ljudsko pravo da bacam Srbe pod led.

33. Za DSS, jer je prošlo već, koliko, 8 godina od 5. oktobra a mi i dalje ne živimo normalno.

34. Za Dačića, da Ružić opet dobije nekakvu funkciju, iščupa Đurića iz zatvora, ovaj nastavi da sarađuje sa Toletom i eto SEDME TITULE U NIZU PIŠAJ PO KOMŠINICI.

35. Glasam samo na lokalnim u Beogradu, i to za TIM Srpske napredne stranke, da gospodin Nebojša Čović konačno iseče struju onom državnom projektu pa i mi da dočekamo tu titulu u košarci, ćale mi je pričao da smo to osvojili bili već.

36. Za Ljajića jer će da bude ministar bez portfelja u bilo kojoj vladi, a to mi garantuje mesto sekretara u jednoj od mesnih zajednica u Tutinu.

37. Za LDP jer VREME JE I TAČKA, najzad imamo priliku da sprovedemo svoju politiku jer VUČIĆ SE PROMENIO ZBOG NAŠE DOSLEDNOSTI! Nego, do kad rade birališta, znate nedeljom volim malo duže da spavam, afterparti u Plastiku počinje fazon tek u 5 ujutro. Do 20h? E jebi ga.

38. Samo Vulin, snimite vi taj stav i facu, tačno se vidi da samo trpi ostale iz vlade koji civilizovano i diplomatski petljaju sa neprijateljem, ali njegov trenutak će doći! 

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]Avulin (Necromancer lvl65) says:  USTAJTE VI ZEMALJSKO GROBLJE[/typography]

39. NEMA MUKE BEZ VELIKE SLADI NEMA BOJA BEZ DUGOGA MIRA NI MRŽNJE BEZ LJUBAVI ZA VUKA ZA SLOGU ZA KRALJA I OTADŽBINU!

40. Za prošle izbore, izađem ja iz Zabele baš na taj dan. Odem u mesnu zajednicu, tražim Borislava Pelevića na onom papiru, njega nigde. Sad neću ni da izlazim do onih tamo izbora. Iz zatvora, ponovo.

41. Ja sam iz LGBTIQ i ne podležem iluzijama da se u ovoj rupi od zemlje nešto može postići glasanjem, tako da izlazim na izbore ironično.

42. Za Radulovića! On stalno priča da Srbija mora da se izvuče iz blata, a ja ono, živim u Požarevcu na Lučičkom putu, tamo još nisu asfaltirali, u ribarskim čizmama idem po pola leba svako jutro.

43. Neću da glasam ni za koga, sve je to ista bagra, ali svaka čast Vučiću – uspeo je za samo mesec dana da se izbori sa korupcijom, a evo sad će i ekonomiju da iskoreni.

44. Za SPS jer je to jedina stranka levice. Phahaha ma ložim te, keva mi je sekretarica u kancelariji opštinskog odbora SPS Grocka, jedared je Mrka uvatio za sisu.

45. Za Vučića jer hapsi bogate a ja nisam bogat, brate pa ko u ovoj zemlji ima para a da nije lopov SIROTINJO USTAJ I BORI SE MIŠKOVIĆ GOVNO ĐILAS TAJFUN

46. Celoj Srbiji bre treba jedan Palma! Jel znate vi u Jagodini to dete čim ga tatko istrese iz jajca odma’ dobija 11 ‘iljade dolara i besplatnu članarinu u Kik-boks klubu. I Palma ima plan da spoji Jagodinu, Paraćin i Ćupriju i napravi megalopolis MORAVA! Mada ne znam što bi se iko spajao sa Ćuprijom. Mnogo glup narod odatle…

47. Jasno za Čedu! Muvam neku malu Pakistanku preko četa, pa kad dođemo do Čedonira Čade da mogu da kažem e za njega sam ja glaso! Jebaću garant.

48. Ja sam iz Evropskog pokreta u Srbiji i jasno kao dan, glasam za Vučića. Kako zašto, pa ako ne pobedi Vučić, kako ću ja molim Vas da izmuzem od ambasade Norveške donacije na priču da nam preti povratak u mračne devedesete godine, potkraj kojih sam i rođen

49. Za gospodina Vučića jer su tajkuni pohapšeni, troškovi državne administracije srezani, ekonomija stabilizovana a borba koju vodi protiv korupcije je odlučna i beskomporm… beskrompro… beskomporomoro… a daj brate pa što nam daju ovako komplikovane reči na ceduljicama, pa to što sam završio srednju turističku u Prokuplju ne znači da sam Ajnštajn jebote.

50. ZA IVANA IVANOVIĆA HEHAHAHAHE AUUUUGRFTAAAAH KEVO NE SPREČAVAJ ME DOK TE OBLJUBLJUJEM

 

 

 • Milan Mladenović Firči

  Au jebote, koje ludilo po mozgovima, što bi rek’o Sergej Trifunović u onom klipu kad napušava Natašu što mu rekla zbog da jede govna,hehehe! A ja mislio da sam ja narkoman…

 • qwerty

  realno ja cu glasati za radulovica ali mi je najjaci deo sa it strucnjakom

 • ovdecirilica

  За Дачића, СЕДМА ТИТУЛА У НИЗУ ПИШАЈ ПО КОМШИНИЦИ!

 • Govnovalj

  Jel istina ovo za nas studencka govna i besplatne karte? Nisam dao ništa već 6 rokova al mogu da se provozam hehe.

 • Doktor

  34. Za Dačića, da Ružić opet dobije nekakvu funkciju, iščupa Đurića iz zatvora, ovaj nastavi da sarađuje sa Toletom i eto SEDME TITULE U NIZU PIŠAJ PO KOMŠINICI.

  NAJBOLJA I ISTINITA :D

 • Maestro

  Bas si duhovit. Majmuncino.

 • Govnovalj

  Šta, ti ne voliš da se voziš džabe?

 • Bata Sale

  MISA TUMBAS! JER JEBACE VAS!

 • Opa rodjaci disqus a ? Pa ako. Samo napred i udarnicki.

 • Damir Safetic

  Kompleksi su neizlecivi!

 • Шешељев Радикал

  Једино РАДИКАЛИ нису напљувани и спрдани од свих странака. То нешто говори….