Gad nedelje (26. 6 – 2. 7)

Ne vredi, mora opet. Rezrektujemo omiljeni splačinjarski sadržaj da i vama i nama bude još gore.

Predlog 1 – Siniša Mali

Dva miliona evra će biti uloženo u 120  metara visoki kurac na kom će se vioriti džinovska srpska zastava. To će biti negde na Ušću. Ali to nije sve, jer Mali najavljuje još kurčeva sa zastavama na svim prilazima gradu.

 

Predlog 2 – Aleksandar Vulin

Jednostavno, postao je ministar odbrane u novoj vladi.

Predlog 3 – Dragan Marković Palma

Pregojeni degenerik se žestoko istripovao na doslednost u stavu da neće podržati Brnabić kao premijera jer je ova lezbejka i neporodičan čovek. Pravo je čudo da sa toliko krvi u glavi (vidi sliku, jebeno će eksplodirati) ne može da skonta da to nije doslednost nego bivanje debilčinom.

 

4. Marko Đurić

Jedan od bioloških fenomena. Po stepenu inteligencije ne bi trebalo da može ni samostalno da obuje čarape ali nekako uspeva da bude na visokoj državnoj funkciji. Njegova poslednja sofisticirana ideja se zove Balkan Balkancima, a ni linkovani tekst ne daje pojašnjenje šta je ova nepatvorena čobančina htela da kaže.

 

5. Aleksandar Vučić

Izjava koja je prošla poprilično ispod radara a koja kad se malo pogleda širi kontekst zvuči beskonačno bezobrazno, licemerno i odvratno. Predsednik se naglasio da se u svetu danas toliko ratuje da prodamo sve oružje i municiju pre nego što ih i proizvedemo.

 

Gad nedelje 3. jul

View Results

Loading ... Loading ...

  • Milan

    Ne može da se glasa, svaki je pobednik. Zajedno su septička jama.

  • Kurtinaitis

    Dobro je što ste ponovo počeli sa Gadom nedelje. Obožavam ove cinične komentare ispod slika.

  • Dr

    Ko skida magiju monahinjama?