Tajmlajn: kad će biti bolje?

April 2015: Nakon bezobrazno mnogo odlaganja, datum dolaska boljeg života definitivno je (valjda) pomeren za maj 2016. Piljar iz Surdulice zadovoljno klima glavom i patenticom menja rok trajanja Centroproizvod pirinča.

Avgust 2015: Mediji javljaju da su nepredviđeno visoke temperature koje su išle do vrtoglavih 32 stepena spalile većinu useva, Vučić ide lično po atarima oko Čeneja i brani njive suncobranom, Đoković deli sendviče uljanoj repici. Hiljadugodišnja vrućina otežava evropski put Srbije, jedan kukuruz prevezen dirižablom na VMA.

Oktobar 2015: Kukuruz Mićko, heroj nacije i simbol krvave borbe protiv blago neugodnih letnjih vrućina, noćas je konačno preminuo. Vučić plače ali govori da će nas ova nesreća samo ojačati i još uvek tvrdi da ćemo već od maja živeti bolje.

Januar 2016: Rusi zavrnuli gas jer mogu. Cela Evropa kupuje gas od Norveške, nama neće da prodaju jer je Dačić posle ručka s njihovim premijerom previše smarao s forom A IMAM I JA GASA NA IZVOZ KAD SE NAJEDEM PODVARKA AHAHAH. Umesto ogreva se koriste gume, plastika i studenti. Vučić se ugojio 15 kila.

Februar 2016: Ponestalo studenata, Vlada donosi odluku da se umesto njih založe nezaposleni. Vulin pomalo negoduje jer smatra da bi svaki čovek morao prvo da zasluži da bude energent. Vučić pozdravlja ovu inicijativu, svi koji žele da budu spaljeni prvo moraju nedelju dana da čiste sneg, stružu golubija govna sa hauba ili brišu guzice po obdaništima.

April 2016: Vučić izlazi ozaren pred novinare, saopštava da je nezaposlenost pala i da je generalno sad sve do jaja al da ipak ne možemo baš sad odma živeti bolje. Zgoda odložena za novembar 2018. Na cinično pitanje jednog novinara zašto je preskočio 2017. on odgovara da je očigledno da neko ko u ovako osetljivom momentu ismeva kukuruza Mićka ne želi dobro Srbiji.

Februar 2017: Vučić u Teškoj reči priča kako su poreski prihodi porasli za 60 posto i da mu je malo žao što nije i penzionere krkno u pećku prošlu zimu jer mu sjebavaju cifre na rashodnoj strani. Vučićeviću rastu očnjaci, Vučić se ugojio još 40 kila. Piljar iz Surdulice skida špaklom lišajeve sa šestodnevnog hleba i vraća ga na raf.

Alo, lakše s tim Helijumom.

April 2017: Prodali smo EPS i Telekom za 400 dinara, Vulin konačno leti iz Vlade jer ih je potrošio na tokene za Slagalicu. Slina uzima njegovo mesto i još 4 ministarstva, mesto direktora televizije, završava još jedan doktorat i osvaja medalju u bacanju diska na paraolimpijadi, Babić postaje zaštitnik građana, Mali poverenik za informacije od javnog značaja, Andrej Vučić direktor Narodnog pozorišta, Toma Nikolić frontmen SARS-a, a Jorgovanka Tabaković selektor reprezentacije.

Maj 2017: Vulin shvatio da umire od smrtonosne bolesti i odlučio da aplouduje svoj mozak na hard disk. Zauzeo 19 bajta, drže ga u folderu “ostalo” zajedno sa knjigom o uzgajanju fikusa u pdf-u i šaljivom slikom mačke.

Oktobar 2017: Zahuktavaju se pripreme za nove izbore. Opozicija oseća da je njen momenat, Tadić ulazi u Parove, ugradio je silikone u usne i svima je malo neprijatno.

Januar 2018: Vučić sumira rezultate svog mandata. Priča kako Beograd na vodi do jaja izgleda i kao dokaz prilaže fotke Kuala Lumpura, zbog čega čak i Vučićević oseća blagu nelagodu. Vučić tvrdi da se efekti vladine politike već sada osete ali da bi se osetili treba im još godinu dana. Ugojio se 75 kila, Slina ga viljuškarom vozi po gradu.

Februar 2018: Piljar iz Surdulice jede lavabo. Dažbine koje treba da plati su narasle na 700 posto od onog što mesečno zaradi, znači nekih 330 dinara. U to su uključeni doprinosi za zaposlene, doprinosi za nezaposlene jer ko te jebe što si lenj pa ne posluješ tako da možeš da zaposliš 45 ljudi, solidarni porez da se pokriju troškovi hrane za mrmota u jagodinskom zoo vrtu, porez na dupe, porez na mrš sirotinjo, kao i porez na ko ti bre jebe mater.

April 2018: Izbori. SNS dobio 82 posto. Vučić tvrdi da su ove brojke verodostojne i kao garanciju za to nudi jedno iskreno “keve mi” i izjavu nezavisnog posmatrača Nebojše Stefanovića. Koristi euforiju oko izbora da se napravi lud i najavi bolji život u januaru 2020. Tadić se udao u Parovima, sada se zove Boris Drljača i povlači se iz političkog života. Dačić prešao cenzus ali ga stvarno više boli kurac, Đilas nije prešao cenzus ali ga stvarno više boli kurac. Dogovoreno da se izbori više ne raspisuju jer realno šta.

Mart 2019: Piljar iz Surdulice pojeo svu keramiku po kući, kreće napolje sa naoštrenom viljuškom za borbu s ciganima za slučaj da su i oni snimili onaj posebno ukusan šaht ispred obližnje cvećare. Vučić u Teškoj reči pokazuje papire na kojima više nisu grafikoni nego nacrtani kurčevi praćeni šaljivim porukama. Ugojio se 240 kila, moraju da ga drže u najlon kesi jer mu se u suprotnom telo razliva po studiju. Svuda ide dirižablom.

REKO SAM LAKŠE S HELIJUMOM!

Januar 2020: Ipak nije bolje, jbg.

Februar 2020: Šta vas bre boli kurac kad će biti bolje.

April 2023: Vučić se raspuko. Opšta panika jer se ne zna ko bi mogao da ga zameni, Slina se previše zaljubio u bacanje diska, mada mu ne dozvoljavaju više ni da učestvuje na paraolimpijadi zbog težine hendikepa. Mali je uzidan u temelje Beograda na vodi, a Selaković je kao svaka verna džukela skončao na Vučićevom grobu. Jorgovanki se mnogo svideo posao selektora, pozvala Tutorića. Opšte bezvlašće.

Jun 2023: U nedostatku smislenog rešenja, iz naftalina se vadi hard disk sa aploudovanim Vulinom i ubacuje u voštanu figuru Desanke Maksimović. Počinje era imperatora Vulina.

Decembar 2023: Temeljno oglodane kosti piljara iz Surdulice koriste se za udaranje u doboš tokom plemenskih obreda i plesova koji se izvode oko zapaljenih buradi, jedinog preostalog izvora toplote jer Rusi nikad nisu pustili gas a svi radijatori su odavno pojedeni. Na ulicama plemena ratuju oko neolizanog čepa od jogurta, a za ono slano sa kifle se gubi glava.

Maj 2024: Imperator Vulin se u telu stare žene oseća bolje nego ikad, njegov ego cveta. U naletu opijenosti sopstvenom moći donosi odluku da vojnim putem vrati stari srpski grad Debrecin, sam. Zaustavljaju ga na granici i vraćaju nazad jer nema putno osiguranje.

Jun 2024: Imperator saziva opštenarodnu skupštinu kojoj su obavezni da prisustvuju svi muškarci stariji od 18 godina, njih ukupno 8. Obećava bolji život u januaru 2026.

Januar 2026: Niko osim Vulina više nije živ, Bugari, Mađari i Hrvati dele Srbiju, Crnogorci uzeli Beograd. Vulina smestili u neku straćaru kod Prokuplja, glupo im bilo ubiti staru ženu. Nole osvojio 14. Australian Open. Vulin upućuje čestitku i obećava mu bolji život od 2029. Potrebno je samo još malo strpljenja.

 • Defke

  Verovatno ne tako daleko od istine.

 • gost nego sta

  Jebote, knedla u grlu.

 • Курјак

  “За оно слано око кифле се губи глава” ХАХАХАХАХА ВРХ!!!!

 • DenimX1

  Imperator Vulin FTW!

 • Dajn

  Pisho sam se od smeha… za Vulina posebno (19b je mozhda i previshe).
  Ovo i poslednja Prepiska sredom su genijala.

  Ali samo 4 komentara treba da vas brinu, momci… bolje se bavite uticajem realnosti na internet nego uticajem realnosti na realnost, ako me razumete…

 • Gagi

  A Kosovo? :-) Za dlaku :)

 • vozim

  Autor je genije, svaka cast!