Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo

– Čmaru, dobrodošli, hvala što ste se odazvali pozivu.

– Bolje Vas našao.

– Naravno, tema broj jedan kada je u pitanju čmar uvek je govno. Rešenje tog problema nije na vidiku?

– Ne, ali se mi držimo svojih principa. Nikada, i ponavljam NIKADA, nećemo priznati jednostrano proglašeno otcepljenje govneta. Verujem da ćemo u dogledno vreme vratiti govno u sastav čmara.

– Ali čini se da govno ne želi da se vrati i da trenutno funkcioniše samostalno…

– Takozvano samostalno govno je zapravo naše vekovno ognjište…

– Govno je ognjište čmara?

– Ili je čmar govneta, nemojte sada sitničariti. Uglavnom, u preambuli debelog creva, koje je najvažniji dokument u čmaru, lepo je zapisano da je govno naš neodvojivi deo.

– Ali govno su priznali mnogi bitni organi predvođeni desnom rukom…

– A mnogi opet i nisu priznali. Govno, kao što znate, nije niti će ikada postati članica Ujedinjenih organa. Uostalom najviši Savet organa je doneo Epitel 1244 kojim se nedvosmisleno utvrđuje da je govno u sastavu čmara.

– Dobro. U međuvremenu se čini da imate i većih problema. Creva su prazna, ćelije čmara neuhranjene. Kako na to gledate?

– Ma pustite to, to je drugorazredno, nećemo valjda misliti na creva kad nam se otima vekovno ognjište? To je naše govno, razumete, i samo to je važno.

– Ipak ćelije…

– Zahtevam da pričamo o govnetu i dalje.

– U redu. Da li biste pristali na podelu govneta?

– Svakako. Znate, kada bi nam bar ostao ovaj gornji delić da visi i da landara, presrećni bismo bili. Tako bismo se pokazali pred ćelijama kao pravoverni čmar koji ne napušta svoje ognjište tek tako. Ali naravno, javno nikada nećemo priznati da smo za podelu govneta.

– Ali vi upravo govorite javno, za TV Žučnu kesu.

– Pa dobro, majku mu, zašta služi montaža. Isecite taj deo.

– Idemo uživo.

– Aha. Onda demantujem sve što sam rekao i ponavljam da NIKADA nećemo priz…

– Ali hoćete da se priključite Uniji mozga?

– To hoćemo.

– Pa iz mozga Vam stalno poručuju da se manete ćorava posla i da uspostavite dobrosusedske odnose sa govnetom.

– Ne vidim kako da uspostavljamo dobrosusedske odnose sa samim sobom to jeste sa govnetom koje je neodvojivi deo nas.

– Ali ako iz mozga budu insistirali?

– Da se razumemo, ako mozak eksplicitno zatraži da se odreknemo govneta, onda mi ne želimo da imamo ništa sa mozgom. Jednostavno mozak nam je drugorazredni prioritet, govno je najvažnije, razumete?

– Naravno. Koje su alternative mozgu?

– Slepo crevo, kosa i kurac. To su sve bitni organi koji ni sami nisu priznali takozvano samostalno govno. Posebno je kurac naš odani prijatelj i trudićemo se da kao čmar tešnje sarađujemo sa njim.

– Sa kurcem?

– Jeste, u čemu je problem? Kurac je trenutno u erekciji, velika sila na ovom telu i mislim da nam saradnja može biti plodnija nego do sada.

– Često Vam se pripisuju velikočmarovske težnje… Da naime želite da pripojite prepone i muda kako biste konačno ostvarili ideju Velikog Čmara?

– To nije istina. Tom temom se samo maskira težnja govneta da sa prolivom i okolnim brabonjcima formira Veliko Govno koje je velika pretnja ne samo za čmar, nego za čitav region dupeta. To moramo da sprečimo po svaku cenu.

– Da li ste spremni i na radikalnija rešenja?

– Mislite na prdež? Tu opciju zaista želimo da ostavimo po strani, imali smo simfoniju prdeža u poslednje vreme. Nadamo se da sa govnetom može i drugačije, civilizovano.

– Hvala na ovom nadahnjujućem razgovoru.

– Hvala što ste me pozvali! Na kraju poruka govnetu – kud god da krenem tebi se vraćam ponovo!

Tagovi:

politika