Neogovorno se kladimo: Ajmo jbg Zlatane.

Nakon ovih reprezentativnih obaveza koje su vešto izbegnute te nije i tu doživljen debakl i potpuni fijasko kao u Neodgovornom kladjenju od pre dve neđelje kad smo ponovo promašili sve što smo odigrali, ovaj put se nadamo boljim rezultatima plodovima temeljne dvadesetominutne analize. Recimo od tri para da pogodimo jedan pa da kukamo kako se za malo nismo obogatili i planiramo selidbu u Dablina da pijemo pivo i ne kupamo se.

[typography font=”Cantarell” size=”24″ size_format=”px”]TIket, tri para, kvota 4.88[/typography]

[typography font=”Cantarell” size=”21″ size_format=”px”]Valensija – Viljareal, domaćin daje 2+[/typography]

Momčad Valensije je ove sezone sastavila solidnu momčad i zaslužila da dogodine kotrlja loptu u LŠ što će se neupitno i desiti. Nakon što su u Real i Barsa zacementirali prva dva, još samo dva mesta su i ostala a za njih se kolju tri tima od kojih je svaki u solidnoj formi: Atletiko, Valensija i Seviljara. Viljareal će dogodine gotovo sigurno u Kup sajamskih gradova, nisu ni oni bili loši ove sezone, ali što je sad ovde mnogo bitnije bili su poprilično ofanzivni. Vole napasti, a kako ova utakmica baš i nema toliki značaj u smislu ko izgubi ode glava s ramena može se očekivati da se neće igrati na nulu jbg. Stoga smo veštim manevrom u stilu Ćirković Milivoja izbegli fiks keca čistaka i odigrali ovu kompenzaciju u vidu efikasnog domaćina. Jbg, pribojavamo se nešto rezultata 2:2, a kvota u Maksbetari od 2.05 i nije toliko loša, verovatno ima negde i bolja, ali jbg ovo nam tu blizu u komšiluku.

[typography font=”Cantarell” size=”21″ size_format=”px”]Selta – Barselona, dvojka i ajde se jebite[/typography]

Real je danas rano izjutra naguzačio neku sirotinju 9:1, Ronaldo im zabio 5 zgoditaka HAHAHAHAH eno ga srećan ko malo dete što se odlepio od Mesija na listi strelaca. Njih dvojica su malo jbg nenormalni, i tu takođe neka dijagnoza može pasti. E sad, nadamo se da Mesi sad neće baš tako moći s ovom Seltom jer zajebana je njima nekako Selta. Ako se dobro sećamo čak su se Barsi u prvom delu sezone ispišali od brade do temena facijalnom linijom na sred Nou Kampfa. Zbog toga je kvota 1.4 inače bi bila 1.28 pa ti vidi šta ćeš s njom. Zato smo uzeli dvojku čistaka bez preseravanja sa nekim silnim brojem golova na Barsu, teško da će sad Real i Barsa dati 15 golova u jednom kolu, čak se može desiti da Barsa ima problema i da dobije ovaj megdan. Ipak, u prošlom kolu su pobedili Real pa bi sad bilo baš moronski da kiksnu odmah u sledećem od Selte, i od Selte u jednoj sezoni izgube 5 bodova. Tako se ne uzima titula burazengijo.

[typography font=”Cantarell” size=”21″ size_format=”px”]Marsej – Psž, oba tima daju gol[/typography]

Marsej igra odlično i trenira ih onaj ludak Bjelsa što ima te neke opsesivne poremećaje pa šeta ceo megdan levo desno po 20 koraka, ali voli i napasti, tj. i tu je malo opsesivan pa bi napao Psž i da trenira Javor iz Ivanjice. S tim da on nije neka budala pijana s alkoholom u krvi te bi njegova momčad mogla da uvalja i par komada. Jebiga, s druge strane je ovaj Psž kom je u vugli više LŠ nego ovaj šampionat koji generalno mogu uzeti i s pola gasa u trećoj brzini, ali Zlatko zna biti poprilično napaljen kad se igra pod reflektorima, tj u večersnjem terminu. Zna se da mu je do gas, pa ako bude igrao može se očekivati da će staviti zgoditak. Ako ostali budu napaljeni također verovcatno će biti prostora protiv ofanzivno Marseja da se da i od dva do tri komada. Ovo je verovatno jedina utakmica u Francuskoj gde svi s razlogom očekuju velik broj golova, pa kvota i nije baš toliko loša kao što deluje na prvi pogled, 1.7 jbg znali smo uzeti GG i za veće sranje.