Tarzanija tajmlajn: Spremanje ispita

27.04 – Šta? Kad ću da počnem da spremam ispit? Ma nije bre izašao još raspored. Kako mogu da učim a da ne znam raspored? A? Ma vi ste živeli u komunizmu, to sve bilo lađenje jaja. Kafica u Trstu pa deljenje humanitarnih paketića bugarskoj deci.

29.04 – Nije još izašao raspored. Ne. Molim? Nisam ja ostavio otvoren jogurt. Ne znam ko je. Pa šta se na mene drkaš, ne znam ko je ostavio JEBENI JOGURT. Kad izađe raspored!

01.05 – Prvi maj, nemoj me zajebavaš. Vama je u komunizmu svaki dan bio prvi maj.

02.05 – Gde sam? Ne znam…negde između Bele Crkve i Idvora. A? Pa ima Pavlaka tu nekog drugara Slovaka, naivnog slikara. Videću, kad se vratim, polako.

04.05 – Izašao raspored. Prvi jun, ok, idemo, ako počnem da učim od večeras to je 26 dana. 26 dana po 20 strana i eto ga, bombonica. O LIM PI JA KOS

04.05 – Halo? Didemo da igramo Medal of Honor 8 sati u igraonici ? Naravno. Ma jok, danas mi izašao raspored, ne mogu da počnem da učim na dan kad je izašao raspored.

Bazuka, a? Saće Zvezdan da ti jebe mater!

11.05 – E, aj da krenemo malo.

14.05 – Šta, ova ne ispituje po ovoj knjizi? Nego, po knjizi drugog nabeđenog matorog prdonje? Au. Ko ima tu knjigu? Šiki? Ok, hvala ti.

14.05 – E de si Šiki, aj sutra da se nađemo u gradu da iskopiram tu knjigu. E, lafčina si. Vidimo se sutra.

19.05 – Gde si Šiki, braćalaaa : tapš- tapš: : grl – grl : Nalazim da je ta bakarna tekućina koju vidim u kesi, vinjak.

21.05 – Kevo, ponovo mogu da jedem čvrsto, nemoj da mi opet pasiraš jabuke.

22.05 – Ne mogu, učim. Ne, stvarno učim.

23.05 – 30 strana za noć, tigre, grr. : stezanje ruku i grčenje ramena pred ogledalom:

24.05 – Sinoć sam se istrošio, danas bih mogao i da malo dam sebi oduška.

26.05 – Jaooo Škrtelee, jebote kako ćeš da ideš na pozajmicu u Lejton Orijent nisi ni svestan, ali nisi svestan!!

27.05 – Moram počnem učim jebote. Nema zajebavanja. 200 strana puta tri dana i tu sam. Znam, otežao sam sebi. Ali ja volim teške situacije. Ja dajem najbolje od sebe pod pritiskom. Život stalno baca izazove pred nas i samo najjači opstaju.

Ma šta, svaki dan po dve knjige i eto.

28.05 – IDEMO!

29.05 – Ne mogu, ubiću se jbt. Kako sam mogao da budem ovako užasan? Zašto nisam učio na vreme jebote!! Kakva sam ja genetska kanalizacija… Da vidim šta ima na blicu…”U indijskom selu Ramanputraši profesorka muzičkog i učenik šestog razreda dobili retardirano dete. ” Govna indijska, sve to treba…aaa opet padam u vrtlog, uči, uči, uči, uči!

30.05 – IDEMO! KO – SO – VO !!

31.05 – Boli me bre kurac za ovaj ispit, šta sam učio, učio, a bre u kurac da ja trošim tu živce zbog budala, a i kako se kaže, svaki pravi student veče pred ispit ode u Skadarliju, xexexe.

01.06 – GDE MI JE INDEKS?? Dobro, je l’ ima u ovoj kući neka hemijska? Pa ne znam, dođu ljudi digraju jamb recimo, eto, a, i šta ćemo tad? Nisam ja mnogo pametan, nego mi objasni šta ćemo tad. Dovoljno je što smaraš ljude da mora da se igra kontranajava, još da moraju i od kuće da nose hemijske. Gde mi je ona skripta da čitam u autobusu. Ako budem išao jedno 20 minuta, stignem ranije 25 minuta, to je 45 minuta…pff, pa bre mogu tri pitanja da pređem, ajmooo.

01.06 – Povraća mi se. Drka mi se kurac. Gde je ovaj debil?

****** ISPIT SE ODLAŽE ZA 09.06, ZBOG SPREČENOSTI PROFESORA*********

02.06 – Hm, sedam dana po 45 strana…