Tajmlajn: Razvoj jednog fejzbuk komentara

*LIKE*

Čekaj, ne. Ne! Kakav lajk jebote, ko najgori pičkopaćenik! Moram da pokažem da sam iznad toga, da sam stamen i muževan! Gospodar testosterona, hladni, misteriozni tip!

*UNLIKE*

Uf, dobro je.

Ne stani, pa ona je online. Sve je videla! PROVALJEN SAM! Smeje mi se sad, sigurno! Prozrela je svu moju bedu i jad! Ah, ja sam beznadežni, patetični slabić… i ona to zna! Gotovo je sve, uprskao sam stvar odmah na početku. Otpisan sam. U njenim očima ja sam žalosna, mlitava splačina mesa, vredna gnušanja. Ubiću se, moj je život mrtvo more bez ijednog talasa.

Ili… možda! Da, da! Ima rešenja!

*LIKE*

Genijalno! Ako je sve vreme online i sve je ispratila… Znači iskočio joj je lajk, pa je videla da lajka više nema, pa sad opet lajk. Naravno da to baguje nešto mrtvi fejsbuk, i njoj je jasno da niko nije baš TOLIKO jadan da ručno isklika to sve tako. Dobro je, BACK IN THE GAME

E sad moram da ostavim neki do jaja komentar.

Hm. Ok, šta želim da postignem uopšte? Ja sam THE bačje, ortodoksija divlje penetracije, obećanje kosmičke ekstaze! Ona ustvari mene želi, a ja sam taj koji je možda nešto polu-zainteresovan, ako se ona baš potrudi… Daću joj suptilan, hladan mig – dovoljno da se rastoči dole, ali da je izjeda neizvesnost da li će ovakva mačo stenčuga odlučiti da se baš u nju utisne ili će da praši neko bolje cveće. Hehe ova mi je dobra.

“Prašiću neko bolje cveće“

NE jbt koj kurac, to sam samo pomislio, nisam hteo da otkucam. Dakle, nešto tipa…

“Mnoogo lepo…izgleda ta ručka na regalu iza ;)”

TO BRE! JEBEM! Šatro krenuo da je hvalim, ponizno i ljigavo kao gomila ovih njenih jadnika što je muvaju, al onda OP, KURAC MOJ, nisam to mislio! Ti sama si ostala uskraćena za moju mušku blagonaklonost, ali već to što te je ista za malo okrznula poslalo ti je žmarce niz kičmu.

Jebote baš sam smooth, nema, stvarno za neke stvari si ili rođen ili ne.

Ok “Enter” za 3, 2, 1…

NE. Ne može. Kakav regal jebote, pa to je samo krivudanje oko suštine, kamuflaža namere… Metak zverske požude i filigranskih zadovoljstava koji umesto da prodre kroz njene kapije, on na njih molećivo pokuca, kao tršavi švrća iz komšiluka koji došo da korinđa.

Ne, priroda muževnosti je predatorska, drska i neposredna. Da deluješ preteće, na onaj njima neodoljiv, Žarko Popara način.

Šta bi Popara napisao ispod ove fotke?

Verovatno ono “NRRRRRRRRRR” kad se napali na Bebu haha Popara jebe

Bebo, opskrbljen sam svim vrstama vadičepova za sve vrste pampura.

Ne stvarno. Razmišljaj..!

“Baš si lepa jebo bi te”

Ok ne toliko direktno.

“Mnogo si lepa ej”

Daj šta je ovo, ko Frankenštajnovo čudovište koje se probudilo i tek mu se pomalja moć govora. Ne može. Mora to prirodnije, da ima flow, kao da smo se u stvarnosti sreli, slučajno, sudarili se na ćošku ulica, sunce koje se probija iza moje glave, ona me gleda u slou moušnu, ja se osmehujem, biserno beli zubi – dobro, al uzmimo da jesu bitna je poenta – dakle ja se osmehnem onako blago, šeretski, sa pola vilice, druga polovina ostane onako mužjački ukočena, oči mi se smejulje ko Harviju Spektoru, ona je oduvana, kolena joj drhte! Ulazimo u vrelu koketaciju, i ja tu negde bacim taj neki pobednički lajn!

Možda recimo:

“Hej… Lepo izgledaš, nisi više onaj devojčurak iz ulice u širokim džemperima  “

Nije loše, namera je jasna, a opet sve je vedrog i opuštenog duha, ima i forica, mislim da je to to.

Čekaj… Kakva je ovo govnjarija kao, e nekad si bila slatko čeljade za primer, prolazila sokakom u džemperima noseći leba u pletenoj korpi, igrajući i pevajući sa šumskim životinjicama koje se odjednom zgodno pojavljuju za tu svrhu, ma totalna Dizni priča, a pogledaj se sad, nafrakana kurvaćetina koje se guziči i pućkara po fejsu da namami što bolju kurčevinu, pa kao eto da se i ja upišem, ovaj penis je tvoj koliko i moj, pa eto javi se katkad možda.

A TE BE NEEEEEEEEEEEEEEMA!

Kako da ne. Fuj, gadim se sam sebi.

Uff, ovo je tako frustrirajuće!

Ne, moram da se ohladim, očistim misli, ispraznim um. Resetujem se, pa polako od nule. Ok, zatvori oči, diši duboko, pripali kandilo, brz kolut napred, zatrčavanje ka zidu, odbijanje od zid nogama i salto u nazad, cepanje majice, urlik iz Tarzana iiiiiii to je to! Ko nov sam!

Dobro, situacija je ustvari krajnje prosta, samo ću da budem iskren. Šta tu sad da izmišljam neka muda čuda, saspem lepo šta imam pa kako bog dobri dadne.

“Vidi, otkidam na tebe, stvarno si prelepa. Kad kažem otkidam na tebe mislim na to da mi se svđaš a ne u fazonu drkam ga na tebe heh, mislim malo je dvosmisleno pa čisto da razjasnimo. Mislim nije sad ni da ga ne drkam baš nikad, super ti izgledaš nema tu šta, verovatno svi koji te znaju drkaju na tebe, pa i ja što da ne, nego nisam mislio sad na to, razumeš. U principu samo sam hteo da vidim je l bi htela sa mnom na piće nekad?”

Hm.

Nešto ko da mi ne štima tu baš. Ne znam. Previše informacija? Da jeste, šta ima sad da je davim tu kilometarskim objašnjenjima koja je ionako ne zanimaju. Dakle iskrenost je super, al ne guši brate, baci samo suštinu, brzopotezno.

“Neko ćepi, ti i ja, m?”

Previše škrto.

Al kad bude videla plinsku bocu xexe baticeeee…

Uf dokle više, pišem ovaj komentar već dva sata, daj nešto jebote, SATRI OVO, ili jesi ili nisi!

NNNNNNNNN

“SVIĐAŠ MI SE, MNOGO, AJMO??”

Ma šta “ajmo”, GDE?? BACI NEŠTO LJUDSKI!

“VOLIM TE!!!”

ALO!

“AAA UMREĆUUU! MNOGO SI DOBRA! USRAĆU SE! UMREĆU I USRAĆU SE!”

!!!!!

ALI MNOOGO JE TEŠKO, RASPADAM SE, PUCAM!

NE MOGU VIŠE!

JA OVDE DA LUDIM I GINEM ZBOG PROKLETE FULJE, MA ZNAŠ KAD – NIKAD!

MRŠ BRE U PIČKU MATERINU, ZNAŠ!!!”

*ENTER*

 • Isy

  Nenormalno dobro :D

 • Obrad Pujavica

  “i njoj je jasno da niko nije baš TOLIKO jadan” ahahahahaha

 • zdravkelja

  ahaha, baguje fejs sa lajkovima, iskusan fazon ;)

 • Piri

  izvrsno izvrsno konsekventno

 • Dušan

  Pa ja ne mogu da verujem da takvi muškarci uopšte postoje.
  Ako takva pojava uopšte može da se naziva muškarcem.

 • nikola

  Cooool :D

 • nsnsn

  ..?….

 • ggghh

  Ggggghg

 • jD

  ?…

 • slobodni strijelac

  umro sam a i sekund je falio da se userem od smijeha…hvala ti do neba majstore, ne sjecam se da sam se ovoliko smijao…