Dr tarzANijA: Izbeljivanje anusa

Draga Italijana, vidi se da je tvoj život erupcija uzbuđenja koja se haotično odbija od martinele trougla Milano-Rimini-Požega. Čim pratiš trendove primeti se i da si savremena dama i veliki čovek, jer mali problemi poput kirije, režija, peruti i hepatitisa C muče samo male ljude čiji je život dosadan. Mi takođe, kada se okupimo, posedimo i razgovaramo se o raznim svetskim trendovima i težnjama mladog čoveka da izgleda što zavodljivije i senzualnije dok ga neko palamari zguza. Moguće je da je jedan od tih nekoliko razgovora kojim si prisustvovala bio baš u našem društvu – to nam je omiljena tema posle par Bejlisa i porcije brokolija na oko. Ne sećaš se jer smo te omamili zvucima violončela i mirisima orhideja kako bi nam pokazala tonalitet i nijansu svog anala te mi stručnim okom procenili treba li to da se kreči ili ne.

Tačno znamo o čemu govoriš, izbeljivanje kože oko anusa je drevni obred i sastavni deo inicijacije za prijem novih članova u tajnu organizaciju: “Mladi fegeti Mesopotamije”, pod okriljem tadažnjeg Jazasa. Od tada do dana današnjeg se ova veština neumorno usavršava pa smo saznali da izbeljivanje anusa nije jedina solucija. Nijanse možeš da biraš kao kad kupuješ tapete za kuhinju, donese ti čovek paletu boja i ti prstom pokažeš koja ti se najviše doima. Evo, na primer, naš prijatelj i kolega Vojtek je sebe baš nedavno počastio i trenutno mu je anus ljubičast dok Arijel ubeđuje suprugu da oko svog nebesko plavog udari ciklama okvir kako bi mu se tonovi kolutića čmarnog slagali sa pertlama. Tako da cilj tretmana nije da se dobije boja kože kao na ostalim delovima tela, to je paorski i to sad već svi imaju, Dragani Mirković je to muž pazario za 3 meseca veze i još joj montirao pentagram od cirkona. Moraš uvek napred, MODA NEMA ALTERNATIVU!

U prethodnom pasusu smo te obavestili da smo čak i mi to uradili, tako da znaš, KRAJNJE JE VREME DOŠLO, ukoliko ne požuriš uskoro ćeš biti jedina pod šatrom kojoj je analna rupa braonska – FUJ-BLJAK! Još samo da kažemo da za naš siromašne koji nismo dovoljno solventni da bi nam banka odobrila kredit sa samo 64,8% efektivnog kamatnog stopala kojim će da nas gazi – postoji mogućnost dekoracije i u kućnoj radinosti. Munli jeste dobar, ali mi smo šleperima navukli i cvekle, avokada, paprike babure, blata iz bugarske, ljutih rotkvica, mrkve, bosanskog asvalta, grejfruta, rotkvica i esencijalnog sastojka za tirkiznu nijansu – kutnjaka od vijetnamskog vepra. Otvaramo tezgu na pijaci, najpovoljnije u Evropi! Iskoristićemo ovu priliku da se izreklamiramo – Ako dovedeš drugaricu ćaletu radimo gratis. I specijalna ponuda za penzionere, uz priloženu zubnu protezu do kraja meseca 20% gratis. Pa prekrasna naša Italijana, navrati kad uhvatiš vremena između revije u Milanu i brifinga kod Kristijana Kivua na platinastoj jahti!

 • Marko

  Pa prekrasna naša Italijana, navrati kad uhvatiš vremena između revije u Milanu i brifinga kod Kristijana Kivua na platinastoj jahti!

  Kivu bog otac!

 • sa kojeg je ovo foruma, ocu da vidim o cemu zene polemisu danas xD

 • vlado

  ovo je ana forum 100%, barem sudeći po dizajnu

 • “Dragani Mirković je to muž pazario za 3 meseca veze i još joj montirao pentagram od cirkona.”
  Au sine, hardcore nema sta! xD

 • zekulica strasni

  xaxaxa ne verujem,evo vam i link foruma http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=55724.0

 • Darko
 • mmike

  frenki, kralju. nema veze što joj pomažeš 4 ‘dine kasnjejše, zaslužila je :)

 • Дрипац

  Али “Млади фегети Месопотамије”!!!

  ЈЕБЕНО ГЕНИЈАЛНО!!! :)))))))

 • Asdf

  Legendo, na cemu zbio kad si pisao ovo? Daj malo meni!

 • TZ

  trebaju ga sto vise primati u anus tad dolazi do trenja samim tim i do izbjeljivanja,logika..

 • future

  Svoje intimne delove vec godinama unazad izbeljuju skoro sve porno zvezde ne znam sta je sad tu cudno da to rade i pederi i ostali smrtnici :D

 • Penelopa

  hahahaha
  Frencky jel hoćeš da se udaš za mene?:)

 • ana

  stvarno ste glupi kad tako ismevate zene! svi vi volite da imate pored sebe ribetine, pa kad ih nemate jer ste glupi, ruzni i siromasni, onda se podsmevate! i treba da trulite na ovom sajtu i da mrzite i sebe i ostatak sveta jer ste jadni!!!!!!!!!!!

 • pekmenovdrug

  Italij ana, jes’ to ti? haha, komentar ti je baš sladak. Volimo da imamo ribetine i da ih taslačimo analno, jer većina nas ne vjeruje u durex (zato što smo mi siromašni, a on skup). Činjenica da smo na sve to ružni i glupi više govori o ženama koje zbog nas izbjeljuju prkno (d’ ‘prostiš), nego o nama, nesrećnicima, koji po vascijeli dan sjedimo kod mame u podrumu, čitamo tarzaniju i pijemo bocun (znaš ono pivo od dvije litre, jer smo siromašni). :)

 • Banal :D

  Ne vidim čemu ovaj tekst…..a da, mi smo Srbi, još uvek nismo naučili da novo ne znači loše.