Dr tarzANijA: Zašto ne želi sex?

Draga Desperate girlfriend, nikada ne treba odbaciti mogućnost da je čovek konačno shvatio evolutivno-psihološki dokazanu činjenicu da je sve bolje kad se radi sa muškarcima, pa i seks. Dogodi se takva epifanija ponekad bez jasnih razloga, ne moš tu ništa, kao kad je Danska osvojila Evropsko 1992, tako je suđeno što bi rekao Rođa. Ali, šanse za to su onako… pa da kažemo da je veća šansa da si ti u stvari Esma Redžepova. Hajde da za sada isključimo i mogućnost da si skrndelj ali buržuj i da se čovek prosto nada da će nekako ovo da izgura do miraza posle čega planira da te overi mišomorom u prebrancu, to ostavljamo indijskim telenovelama. Pre će biti da je po sredi nešto mnogo običnije – i mnogo opasnije.

Nama se, iz golemog ličnog iskustva, čini da je tvoj dečko samo još jedan primer boleštine koja sve više izjeda mlađ muškog pola širom savremenog sveta, a zove se „lako dostupna i sveprisutna pornjava“, ili stručnim rečnikom „internet“. Da budemo plastičniji: misionarka na kauču u ribinoj sobi na kome još stoji nalepnica „Moj mali poni“ sa sve dahtanjem u sebe da ne čuje baba što kunta pred teveom u dnevnoj uvek gubi pred činjenicom da na jedan klik dugmeta možeš da dozoveš šimejla, Stoju ili hektar silikona u obliku Lise Ann, u miru svoje sobe. Kada na to dodaš da ti je konkurencija najbliži saradnik tvog dečka s kojim se zna od predškolskog uzrasta, verna ljuba Desanka, jasno je da biješ izgubljenu bitku osim ako ne napraviš drastičan preokret tako što počneš nedvosmisleno da demonstriraš skil level Džine Džejmison.

[typography font=”Cantarell” size=”14″ size_format=”px”]I da odjednom počneš da izgledaš kao ona.[/typography]

Pošto sumnjamo da je to slučaj, možemo da ti predložimo samo još da udariš na srž samog problema. Znači, skupi muda na gomilu hehe, i postupi kao i prema svakom narkomanu! Stavi ga pred ultimatum: ili internet ili ti. Naravno, odabraće internet, jer je morlok jebeni koji će se verovatno već kroz dve godine od vašeg raskida oženiti, u WoW-u. Ali, ti ćeš biti slobodna da nađeš nekoga ko će redovno i dobro da te odvaljuje od kurca kao što je red. Samo nemoj da tražiš na internetu.

  • Asdf

    Expert advice!