Dupe ima svoje razloge

Jeste li ikada razmišljali o dupetu? Naravno da jeste, ali mislim – bez đoke u ruci, već više onako naučno. Fascinantno je kako reagujemo na ženska dupeta, eto, mnoge žene dobijaju nerealno dobre stvari u životu, zahvaljujući upravo svoja dva guza. A nema pravila, mogla je dobiti u genetskoj lutriji sasvim dva ružna i mlohava, asimetrična spoja mišića i masti (pa bi morala da razvije ličnost).

Otkud ta naša bezumna reakcija na žensku zadnjicu? Kako to da je ona postala okidač za seksualni nagon?

"Veruj mi, gurka nikad nije omanula"

Sve je počelo dok smo kao vrsta još uvek išli četvoronoške. Tada je dupe, zbog pukog položaja tela, bilo nerazdvojni deo slike s praistorijskom mindžom. Bila je deo poziva na ispunjenje dužnosti u vidu: produženja vrste, prenošenja gena i nastavka života na Zemlji, a priroda je to umela da nagradi – orgazmom.

Kako smo se predugo majmunisali na ovoj planeti, milioni godina u kojim je ama baš svakog momenta figurirala u sklopu slike s mindžom, (a bila direktan poziv na seksualni odnos) dupe se u nasleđe kolektivno-nesvesnog urezalo kao siguran okidač za seksualnu aktivnost.

U dosadnim vremenima, van pukog preživljavanja i brutalnog života, ljudi su mogli da rade premalo toga. Bištenje i spavanje. Da, i seks. Zamislite moć orgazma, u uslovima življenja u kojima nema alkohola, droga, hrana je poluživa, zubi ispadaju sa dvadeset godina, nema interneta, ni televizije, nema muzike. Svršavanje nije bilo samo svršavanje, već put oko Mlečnog puta i nažalost, nazad, u prašinu, u zaobilaženje izmeta saplemenika, sakupljanje smrdljivih bobica i gađanje poluzdravih životinja kamenjem.

Danas dupe srećemo svuda, pa ga se nikako ne zasitimo. Dakle, privlačnost ženskog dupeta nije stvar iskustva već iskonski upisan, nepotrošni poziv i motivator… Svako ko kaže da mu je dosta žena, sisa i dupeta je folirant, ili samo frustriran istim, a možda čak i ima problem s prirodnom motivacijom na seks (mada, istina je da i motivi slabe kada postanu lako zadovoljeni njihovi pokretači), jer pravi mužjaci teraju preko 3000, 4000 ženki i da im nije nikada dosta.

Danas delimo muškarce na one koji daju prednost ženskoj zadnjici i na one, koji više vole velike sise. Sisetine, kao i dupe, imaju svoju priču i mesto u toj mašineriji seksualnog uzbuđivanja. Velike sise, označavale su plodnu ženku, koja će moći da hrani mlade. Suve i ravne, nisu imale sisu ni za samu sebe, a kamoli za druge, ili da njima hrane najbitniju stvar – potomstvo.

Mnoge žene su dobrim zadnjicama ostvarile daleko više u životu, nego li dobrim mozgovima. Na tome mogu da zahvale seksu, najmoćnijem oružju prirode. To je prosto činjenica, dobra guza, ili par odličnih grudi, preko noći može da postavi ženu na čelo moći (ali neki drugi organ mužjaka, ili grupe mužjaka koji stoje iza nje) i otvori joj različite mogućnosti i izbore. Tu tek dolazi mozak. Hoće li iskoristiti moć svoje anatomije da učini nešto dobro za sebe, a da nije površno, trenutno i čisto materijalistički? I, hoće li guzovima pribaviti nešto što će trajati i onda kada i dobar izgled njene guze nestane?

Od spenka još niko nije umro, nezadovoljan

Bilo kako bilo, dobra dupeta su oko nas. Neko to uvek troši. Zasluženo ili ne, sve te dobre guze neko uzima. Na vama je da opravdate svoju želju za guzama time što su one zdrav i prirodni poziv takođe zdravim i sposobnim mužjacima da svoje interesovanje konkretizuju akcijom, ili možete (što ne bih voleo), da iskoristite ovu priču za svoje mehanizme odbrane od realnosti, te da kao opravdanje što ste krajnje nesposobni da savatate neko fino žensko dupe, zapravo optužite nagon kao zastareo i primitivan, i da proglasite sebe boljima od toga, samosvesnijim od običnog muškarca, polu-bogom naspram prostog prljavog, primitivnog mužjaka… U tom drugom slučaju, predlažem da sačekate evolutivni update, jedno tri, četiri miliona godina, pa da vas loži duša riba i njene kognitivne sposobnosti (mada mislim da onda ženama nećete biti nimalo interesantni). U onom prvom, zdravijem, predlažem da se već posle čitanja ovog teksta po treći put, plaknete, dakle – Domestos ispod miške i odmah potom izađete u potragu za raspoloženim guzama koje sevaju sa svih strana. Ne zaboravite, to je priroda razvila samo za vas (niko nema takve bulje u životinjskom carstvu, kao žena) i u potpunosti imate prava na njih (tj. imate pravo onoliko, koliko ste sposobni da ih savatate). Uživajte.

Tekst poslao čitalac Frušante. Ako i ti umeš da vitlaš perom, pošalji nam svoj tekst na citaoci@tarzanija.com ili u inboks na FB.

Tagovi:

dupeevolucija