Gad nedelje (10 – 16. avgust)

Nestvarna borba dva iskonski gadna čoveka završila se tesnom pobedom onog za nijansu klizavijeg i ljigavijeg, mada se Gašara borio do poslednje kapi sluzi.

Od nas će ovog puta dobiti ipak samo tri boda, ali je zato od sina dobio mnogo više:

TABELA POSLE PETNAESTOG KOLA:

1. Vučićević 33
2. Vučić 26
3. Nikolić 14
4. Gašić 13
5. Vlada 9

6. Čučković, SPC 7
7. Sudstvo, dr Nedović, Akademska zajednica, Krstić, Terzić, Vulin, Babić 5
8. Mihajlović, Mirković, UO Gornja Trepča, MUP 3
9. Kurir, Stefanović, gradonačelnik Leskovca, Vujošević, Bečić, CIP, Mali 2
10. Volkov, Verbić, Bajatović, Studenti 1 

Jasno se vidi da su proteklo kolo obeležili najveći favoriti, a ovo kolo je bilo posebno berićetno, te stoga stiže nikad više govnarskih dela u toku samo sedam dana. Uživajte.

1. Bojan Pajtić

Neko je žvrljao grafite “smrt Pajtiću” što je grozna stvar. Onda se javio šef demokrata i rekao: “Razlog za kampanju je jasan – znaju da, za razliku od onih koji vode Srbiju, imam i profesiju i zvanje, i pokušavaju da me silom nateraju da dignem ruke od politike i posvetim se karijeri univerzitetskog profesora. Ili makar prestanem da kritikujem ovu katastrofalnu vlast. Jer, da nema DS, ne bi bilo alternative. Svidelo se to nekome ili ne, to je tako”. Pa ako si ti jedina alternativa, bolje da se pakujemo za Eritreju.

2. Nebojša Stefanović

Uskoro se javio i Slinčuga da se pohvali kako je počinilac uhvaćen uz dodatak da je dotični ladno član DS-a- Ček, koga boli kurac čega je on član, što onda nije pomenuto da nosi cipele 44 recimo, pošto je važnost podataka ista. A da, ovo je ipak politička prozivka.

3. Aleksandar Vučić

“Moj prijatelj (grčki premijer Aleksis) Cipras možda to ne voli da čuje i možda se ponekad nervira i zbog mene, ali ja ću to reći jasno i glasno: Ako hoćete da prebrodite ekonomsku krizu ovih razmera, onda nema laganog i ugodnog puta, već samo teškog i dosledog. Uvereni smo da je samo tako moguć stvarni i trajni uspeh”.

4. Siniša Mali

Uz navodni početak izgradnje Beograda na vodi, fotografija koja taj projekat savršeno opisuje.

5. Milan Krkobabić

De si, Krkobaba, zaboravismo na tebe. U pošti si, aha, tačno. ĐE SU TI PENZIJE KRKOBABA? Aha, ti kažeš da PUPS-u raste rejting. Ok.

6. Aleksandar Vulin

“Budite uvereni Komandante Kastro, da ćete u članovima Pokreta socijalista uvek imati iskrene saborce.” Ako zbog ovoga Fidel ne bude živeo još 200 godina, ni zbog čega neće.

7. Vanja Udovičić

Da ne ulazimo u stotine hiljada evra koje je država podelilima vaterpolistima i košarkašicama zbog zlatnih medalja, to je tako pa je tako. Mististar Vanja (rođeno ime Franjo) je slagao kako su sva državna dugovanja prema sportistima isplaćena što je ubrzo demantovao plivač Ivan Lenđer rekavši da to i nije baš tako jer plivači stipendije nisu dobili od januara.

8. Vladimir Đukanović

Posle par godina su izašli neki dokazi da je ova umilna faca naoružana neobičnom opremom ispala iz zgrade Državne lutrije usred noći pa je sad imao nešto da kaže o tome: “Zaista sam krečio. Noću je mirnije i bolji su uslovi za krečenje. Želeo sam da moja kancelarija izgleda lepo.“  

9. Natalija Dević

Ime koje do pre neki dan nikom nije ništa značilo, a sada znamo da dodtična piše romane “kako da te tretira kao damu kad mu poližeš spermu s prljavog patosa” il bar tako nešto slično. I piše kolumne u Danasu. Jako glupe kolumne, pri čemu je poslednja kolumna pamflet pred kojim bi i Hitler salutirao. Izdvajamo neke jako lepe rečenice: “Knez Mihajlovom i centrom, nogu pred nogu, svake večeri, korziraju bule. ” “Temperatura raste. Kao i broj čudnih stranaca u Beogradu.” “U mom parku spava čovek pokriven letnjim jorganom. Šetam kuče oko ponoći. Vruće je. Kad izađem, on je na klupi. I tako već mesec i po. Svetlo lice, duga kosa, pokupljena u rep. Jorgan je žut. Spava mirno, kao da mu je tu mesto. Migrant ili još jedan beogradski beskućnik? Ne znam. Ali znam da ih je od avgusta po klupama već nekoliko. Ni za vreme Slobe, ni najveće gladi devedesetih, toga nije bilo u mom parku. I po prvi put, za dve i po decenije koliko živim na Vračaru, noćna šetnja postaje neprijatnost.” Ostatak govneta od kolumne možete pročitati ovde. Iako nemamo običaj da se lično obraćamo predlozima, ovog puta činimo izuzetak. Natalija, jebemo ti mater posred pičke, kravetino odvratna.

10. Danas

Natalija ima kolumnu u Danasu. Da, jebiga, Danasu, onom listu koji niko živ ne kupuje ali ga ipak cenimo donekle jer nema horoskop, vesti sa estrade i ne počinje članke rečima SKANDALOZNO. Urednici lista su dva dana mudro ćutali a onda izdali najgluplje moguće saopštenje povodom skandala sa govnarskom spisateljicom. A kamo ostavka nekog urednika što je uopšte kolumna objavljena? Ma jok, boli vas kurac. Posebno obratiti pažnju na način na koji se ova splačina od žene tobož izvinjava.

11. Nenad Popović

Povodom zajebane situacije sa izbeglicama, oglasio se i bivši lizač Koštuničinog čmara, a sad predsednik neke retardirane nacionalističke stranke, Nenad Popović. I reče Popović da treba podići zid na granici sa Makedonijom da izbeglice ne bi mogle da ulaze u Srbiju. Eto, nisu samo Mađari glupi. 

12. Bimbo Mihalj

Ludacima nikad kraja. Predsednik opštine Kanjiža kaže: “Neka svi pogledaju šta su uradili ovi stranci koji ne poseduju najosnovnije elemente inteligencije i kulture… Ovo ne možemo da trpimo dalje, moramo da se ujedinimo, a građani treba da budu spremni za slučaj kada ćemo ih zamoliti da izraze nezadovoljstvo!”

Gad nedelje #16

 • Natalija Dević (48%, 1,510 Votes)
 • Aleksandar Vučić (13%, 401 Votes)
 • Bimbo Mihalj (9%, 294 Votes)
 • Vladimir Đukanović (9%, 281 Votes)
 • Siniša Mali (5%, 152 Votes)
 • Nebojša Stefanović (4%, 132 Votes)
 • Vanja Udovičić (3%, 97 Votes)
 • Bojan Pajtić (3%, 92 Votes)
 • Aleksandar Vulin (2%, 62 Votes)
 • Nenad Popović (2%, 54 Votes)
 • Danas (1%, 33 Votes)
 • Milan Krkobabić (1%, 25 Votes)

Total Voters: 3,133

Loading ... Loading ...

 • Omišljao sam se jedno 5 dobrih minuta između Natalije i ovog Bimboa, a na kraju glasah za Bimboa jer… KAKVO JE TO IME SUNCE TI JEBEM?

 • Pangalaktichki

  odgovarajuce :D (bimbo=drolja)

 • Miljan Petric

  one gledaju nas beogradjanke lalala a ona beogradjanka iz podgorice
  a bimbo ne voli migrante a sam je migrirao ovde. mada vece je sranje sto je bimbo nego sto je govno al ajde

 • Kosta

  Izmedju Djukanovica i one debilke mrtva trka, treba kada date vise od 10 gadova u ponudi da omogucite da se glasa vise puta, barem dvaput.

 • mikelo

  Bimbo Bagins

 • Andrija Dimitrijević

  Vučić ili Đuka? Teško se odlučiti…
  Idem ipak sa Đukom, jer je ovo Vučićevo patetisanje već standard neki, ali ovaj nivo pišanja po inteligenciji od strane dotične goveđe glave je izuzetan.

 • тхеиксфајлс

  Ово двоје свакако нису особе које би требале да критикују масовну појаву миграната у Србији, али зар се уопште не сме имати критички став према тој појави?! Пратећи наше медије, високе званичнике, па и овај сајт, испаде да се на критику доласка/проласка миграната не гледа уопште благонаклоно, чак одмах следе оптужбе да је тај неко затуцан, ксенофоб, фашиста итд. Зашто?! Здрав разум просто намеће оправдану бригу због доласка и евентуалног задржавања тих људи на краћи али по свему судећи и на дужи рок у Србији. Зашто не би барем једном гледали интересе свог народа и учинили мере предострожности, него дочекали као већ толико пута да нам се то касније обије о главу, и наравно да после уследи чувено питање “Ко је крив?”. Такмичење у хуманости са ЕУ, нити морамо да радимо, нити да се доказујемо њима, нити ће нам они рећи хвала, нити мигранти. Добра дела и хуманост се брзо забораве а ми ћемо опет бити изиграни.

 • Vojislav

  Deo biografije Natalije Devic:
  “Rođena je u porodici Ljumović na Cetinju. Odrasla je u Podgorici.
  Studirala je književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Kolumnista
  je dnevnog lista Danas. Član je Udruženja književnika Srbije i Nezavisnog udruženja novinara Srbije. Živi i radi u Beogradu.”
  Toliko o NJENOM PARKU!

 • Srbistanija

  Jebiga, kad postavite Nataliju u uvodu, naravno da će većina glasati za nju. To ti je kao ko je započeo predigru, taj i kreše (uglavnom). Ali moj pljuc za gada nedelje ide Đuki buzdovanu.

 • Dragi

  Ipak Đukanović. Ova krava se od kolumnistkinje pretvori u blogerku, polizala je naknadno to što je israla u danasu i nikom ništa. Ali Đuka koji “kreči” noću jer hoće da mu bude lepa kancelarija, jezusmarija…da sam samo malo gluplji bio bih uspešan političar, čini mi se…

 • Dragi

  Izvini, šta da nam se obije o glavu? Kada i koji su to imigranti napravili zlo u Srbiji? Ili računaš i Srbe iz Slovenije, Bosne, Hrvatske i sa Kosova koji su došli od devedeset prve pa nadalje jer nisu imali gde da ostanu? Ako te šljaka teorija zavere da su ovi ljudi, žene i deca koji su skoro pristigli došli da ovde prave islamsku državu, stativa. Oni beže da spase goli život od ISIS-a, tip iz vladine agencije/ministarstva koji ih prati na televiziji reče da su većina Paštuni, Šiiti ili Kurdi, poznato je kakav stav tzv islamska država ima prema navedenim nacionalnostima/veroispovestima. Ako raspolažeš različitim, tačnim informacijama, ovamo ih sokole.

 • Poštena inteligencija

  Đukanović i Mihalj (ali ne Kertes) su definitivno kandidati za titulu gada decenije, samo što je Mihalj običan nečovek, gad, sebičan…. A Đukanović, polupismeni majmun, upravo se popišao po svima nama, smejući se iz svoje jazbine i glasno izgovarajući “može mi se da se sprdam sa plebsom i da mu serem u usta, a šta mi ovaj bedni narod može”, mamu li mu jebem ružnu i bezobraznu, glavonja… Govnjiva motka je za takve tipove!!!

 • Dorćolka

  Moja baka rođena je prekoputa crkve Sv. Marka. Na Vračaru. Odrastala je tu. Podizala decu kod Metropola. Na Vračaru. Uspeh?! Zamoliću je da napiše kolumnu. Male su penzije.
  PS: Parkovi Beograda će gđi Dević, dođošu, dozvoliti da je šeta beogradski džukac.

 • тхеиксфајлс

  Изволи тетребе. Прво, обиће нам се о главу као већ толико пута кроз историју, наша хуманост и негледање сопствених интереса већ удовољавање другима. 20. век је пун таквих примера (више заједничких држава са “браћом” Хрватима, неконтролисано насељавање Шипоса на Косову и Метохији, јер су јелте и они као и ови сада били прогоњени. а знамо како су нам после вратили). Шта мислиш када не буду могли да оду даље од границе са Мађарском и када ове што су већ отишли буду вратили код нас, јер смо им ми паметни издали прве документе, евидентирали их, да ће овде седети скрштених руку и прихватити да их држимо у неким камповима, логорима? Не! Кренуће, што је и нормално, да се боре за свој животни простор овде, а онда су сукоби са локалним становништвом неминовни. Да, да тип из владе је причао са сваким од њих лично па зна које су националности и вероисповести и зна од кога беже, и типу из владе је за веровати, зар не?! Мало критичке мисли у вези са свим овим не би било на одмет а не прихватaти све здраво за готово, поготово зато што је тако рек’о тип из владине агенције.

 • Шешељевци

  МИГРАНТЕ У КАНТЕ ! а вас са тарзаније јебо чеда по сред буље

 • Ana

  Da li si ikada, ali IKADA pročitao u svom životu neki relevantni tekst, ili se istoriji učiš iz šolje za kafu i pasulja, kako padne.

 • тхеиксфајлс

  А шта си ти, мој биограф?! Наравно да јесам, хвала на питању. Ово ти препоручеш неке своје методе изучавања историје, алтернативне, уз помоћ конзумирања намирница?!

 • тхеиксфајлс

  * препоручујеш

 • Pacov

  Kao prvo, nismo mi Albance “prihvatali” jer su bili progonjenji, vec su oni popunjavali vakum koji je nastajao iseljavanjem Srba sa Kosova. Druga stvar, zaboravljas na sve nase izbeglice koje su pretrpeli svakakva govna, koji su se eto doselili i zamisli nisu imali sukobe sa lokalnim stanovnistvom. Reci da su ovi imigranti deo ISISa je isto kao govoriti da su oni prebegli od Oluje potajno ustase.
  Stvarno mislis da ce imigranti odluciti da se permanentno nasele u Srbiji posle tolikog puta i toliko sranja koja su im se desavala? Naravno da ce naci drugi put u Evropu. Ograda samo politicki trik mazanja ociju desnicarskoj Madjarskoj populaciji od strane njihove vlade. Dokazano milion puta dosad, masovne migracije se vestacki ne mogu zaustaviti. Narucito ih mi ne mozemo stopirati, jer mi i onako nemamo neku kontrolu nad granicama.
  Biti neprijateljski nastrojen prema njima samo bi ubrzavalo sukobe i napravilo veca sranja i po nih i po nas. Ovaj deo koji ostaje najbolje treba asimilirati u nase drustvo. Mnogi od njih su i bogatasi i intelektualci koji nam i onako fale. A ilegalni imigranti mogu biti cak i pogodni za ekonomiju, kao npr u SAD, gde se koriste kao jeftina radna snaga koja nema nikakva prava jer nije ni registrovana. Samo kazem da pametne drzave traze korist i u losim situacijama.

 • Apostolis

  Stvarno je suludo porediti i izjednacavati Srbe izbeglice koji su dosli u Srbiju i ove migrante. Ovi ljudi su bre za nas dijagonalno razlicita civilizacija, nikada se ne bi ni asimilovali niti bi mogli da zive u skladu sa nasim narodom, ljudi ne verujte u bajke bre. Nigde bre u Evropi nisu asimilovani. Prave paralelne sisteme u sistemu, drzave u drzavi, spolja izgleda gladac, a iznutra jadac, sami sprovode svoje zakone. Pa Nemacka kuka kako Turci nisu u stanju da se u potpunosi uklope ni u trecoj generaciji, a kamoli ovi. Svuda je isto i svuda je problem u celoj Evropi. Nemojte da verujete u lepe bajkice o multikulturalnoj Evropi, jer ona ne postoji. Postoje samo paralelni svetovi na istom tlu, koji nemaju dodirnih tacaka, u pitanju je jako razlicit mentalitet i kultura od naseg. Mnogo jace drzave i ekonomije ne mogu da rese ovaj problem a kamoli mi. Ko je ziveo u Grckoj poslednjih 10 godina, potpuno ce me razumeti, jer je mogao da vidi kako izgleda do sada vec preko milion “bespomocnih” imigranata koji beze od rata, njihovu “zahvalnost” za prihvatanje i pomoc, kao i njihovu miroljubivu i prijateljsku nameru da zive zajedno u slozi sa narodom zemlje u koju su ilegalno dosli. Posle svega sto videh i doziveh : sve najbolje i sto dalje.

 • тхеиксфајлс

  Зашто би морао да остане било ко од њих?! Је л’ смо их ми звали овде, је л’ смо им ми разрушили државе?! На Запад с њима, они су им то закували нека они сад приме назад тај бумеранг! Зашто у свему ми морамо, као трећа страна, да најебемо, а немамо везе ни с једнима ни с другима ?! Шта мислиш колико би коштала њихова интеграција у наше друшто, и да ли они то уопште желе, боли их она ствар да се повинују нама, пре ће бити обратно, јер ће их за 20ак година ионако бити више него нас. То о контроли граница је тек посебна прича. Данас у 21. веку да не можеш да контролишеш сопствену границу је пресмешно! Пре педесет па и сто година без икаквих технологија, ко је наравно хтео могао је а не као ми са шипосима на Косову и Метохији, могао је да сачува границу. Уз војску, карауле, патроле, а не као овај данас циркус што гледамо, где ти поред све технологије 1000 људи уђе дневно у земљу, а ти као шатро их не видиш или не знаш куда су прошли. Не, него наши гмизавци са власти их по директиви из ЕУ плански насељевају овде. Ајмо одмах боље да укинемо и устав и границе и да коначно престанемо да глумимо да смо држава.

  Тим истим Србим који су исељени са КиМ је Тито забранио да се врате, а населио је оне пацове. Не можеш да поредиш наше људе који су дошли овде 90их са овима! То је небо и земља. Прво зато што су наши људи, Срби, друго истим језиком говоре исте су вероисповести. Ови ни језички, ни етнички, ни културолошки не припадају овде, а о некој асимилацији нема ни говора, зато што муслиман одбија да буде асимилован, може само обратно да буде. Мултикултурализам је заблуда ЕУ и њена омча око врата.

 • Svetozar

  đuke još nema na listi, pa serem se onda na celokupno glasanje za gada nedelje

 • Svetozar

  u pravu si ti za politicku gamad koji su ocigledno placeni da bi te ljude zadrzali van EU tako sto ce da ih nastane kod nas, ali ako toliko već brines za svoj narod, bolje se onda zapitaj zasto toliko tvojih sunarodnika svakog dana zauvek odlazi iz zemlje. a price da ce azilanti ekonomski da nas preporode kao sto se to desilo u USA su smesne jer mi vec imamo ljude koji rade za presmesne pare, takoreci 95% nas radi za smesnu cifru

 • Lightsoft

  Molim retardiranu redakciju da prestane da kasni sa svakim narednim gadom nedelje

 • Stefan Večerina

  A tebe debeli seselj u dupe sidavo!