Gad nedelje (10.7 – 16.7)

Predlog 1: Aleksandar Vulin

Zašto Vulin nije služio vojsku, zašto je hteo da bude dobrovoljac, zašto je odbijen, kako je označen kao vojno nesposoban sa dioptrijom sedam ako su neki i ćoraviji oblačili uniformu i sve druge misterije univerzuma…

Predlog 2: Siniša Mali

Jebiga, nema love za vrtiće. Mada možda onih tri miliona evra, ali ne ne, to valja dati za izgradnju zastave da se vidi s Marsa.

Predlog 3: Zlatibor Lončar

Citat: “Ovakav zdravstveni sistem ne postoji nigde u Evropi“. A?

Predlog 4: Ivica Dačić

Samo se čekalo ko će ove nedelje optužiti bahate radnike Zastave zbog kojih će divni Fijat otići iz Srbije i tako nam sjebati planirano bogatstvo i izobilje a da ne govorimo o budućim investicijama koje će propasti. Čast je imao Ivica Dačić, i pritom nije nosio jabuku u ustima što je samo po sebi za prekor.

Predlog 5: Zoran Milivojević

Ukoliko ne znate ko je ovo govno, to je onaj što uvek ima duboko psihološko izgrađeno mišljenje oko bilo koje škakljive teme koja uzima u obzir brak, polove, decu i ponajčešće nasilje vezano za brak, polove i decu. Lažni psihoterapeut i šarlatan koji ima prođu u svim relevantnim domačim medijima iz nepoznatog razloga a veoma je sklon mantri BATINA ĆE SPASITI SVET. Ovog puta je analizirao užasno dvostruku ubistvo ispred socijalne službe u Rakovici.

 

Gad nedelje (10.7 - 16.7)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • Vazan gost

  Dačić socijalista stari

 • prevaren

  Uh, mozda se Milivojevic malo lose izrazio, al’ svi znamo sta je hteo da kaze. Tarzanija je, do sada, “pokrila” svojim tekstovima ceo zenski rod (a i muski, uzgred), nema jedne da valja. E sad, neko istrpi njihove burgije, jede se u sebi (taj sam), neko prsne (a i on prvo trpeo, jeo se, skupljao sve u sebi dok imalo gde da stane), pa napravi opsti haos. A sve je teze istrpeti kad trpis nesto sa svih strana…

 • previše navaren

  Ja ne znam šta je taj bolesnik hteo da kaže, molim te objasni mi pošto vidim da si upućen. Objasni mi takođe kako je jadan čovek toliko prsao, toliko ga je bivša žena ubijala u pojam da je morao sopstveno dete da zadavi da pokaže kurvi. Da vidim gde sam kao jedan razvedeni otac koji ima dvoje dece pogrešio, i zašto se nisam osvetio veštici od bivše žene za sve što me je maltretirala tako što ću na njene oči da zadavim svoje dvoje dece i onda njoj da presudim. Možda sam ja ustvari gmaz koji ne voli sopstvenu decu dovoljno da bi mogao da ih zadavi?

 • glomaz

  Evo ja cu da pokusam, ako nije problem. Jos ima gde da ti stane? Jos se nisi dovoljno pojeo? Malo te maltretirala? Mozes jos mnogo da istrpis?