Gad nedelje (24.7 – 30.7)

Predlog 1: Škola, sudstvo, i ostali sistemi i pojedinci koji su doprineli

Zastarelost predmeta je jedna od onih stvari koje teraju mrak na oči, a kad je predmet takav da za smrt nedužnog deteta niko ne odgovara šest godina onda je malo šta pametno moguće reći. Jebem vam mater svima.

Predlog 2: Zorana Mihailović

Blajhana bedevija objašnjava kako je dozvola za gradnju dozvole na Zlatiboru dokaz da nije bilo politike na direktno politički način.

Predlog 3: Siniša Mali

Apsolutni kandidat za najgluplju ekonomsku izjavu milenijuma. Ovako nekako to zvuči: “Er Srbija koja posluje sve bolje i bolje će u duhu tog nezapamćenog napretka otpustiti radnike da bi smanjila troškove”

Prekršajni sud u Beogradu

Navodno postoji mogućnost da ako imate neplaćenu kaznu za gradski prevoz, ne možete preko granice. Zasad postoji jedan takav slučaj. Gamad iz suda direktno podrivaju odluku ustavnog suda koji je nehumanu odluku o tome da jedna privatna firma udara penale na slobodno kretanje i vađenje dokumenata proglasio neustavnom. Jebem vam mater.

Zoran Pašalić

Novi ombudsman je očekivano potvrdio da je na tu funkciju postavljen isključivo da diskredituje rad svog prethodnika. Njegov prvi zadatak na novoj funkciji je da pokaže kako je spreman da radi za manju platu od Jankovića. Pritom, to što se plata uređuje zakonom, to nema veze.

Aleksandar Vučić

Prvi put za pet godina vladavine uputio društvu poziv za dijalog. Naravno jer je u pitanju status Kosova za koji ne želi sam da snosi odgovornost

Gad nedelje (24.7 - 30.7)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • Rockn Rolla

  boktejebo ovo iz nedelje u nedelju sve teze glasati, sad stwarno ne znam za koga da glasam. Dadok glas bagri, al je konkurencija bas bas jaka

 • Jasno bre

  Meni je jasno za koga da glasam.

  Ostali gadovi rade sve sto su gadovi inace radili (cak i za muceno dete, to je stari sablon da niko nije odgovoran), ali ovo za Prekrsajni sud je novi nivo gadosti, jer nam svima uzima jos po komad slobode i prava.

  Mada je ova nedelja bas onako otvoreno ljigava od strane svih kandidata, mora da priznam. Nema ni jednog gada da moze da se izvuce sa “pogresno protumaceno”.

 • Saška

  Prekršajni sud, i ne nalazim dovoljno jake psovke u svom asortimanu da izrazim svoja osećanja povodom tih imbecila retardiranih.

 • o0

  Pa, nemojte tako. Ipak se radi o doktoru ekonomskih nauka.

 • Vladimir Jovicic

  Svaki put kad se Aleksandar Vucic pojavi na listi kandidata, dati glas bilo kome drugom je potpuno besmisleno. I u ovom slucaju, on je direktni uzrok za postojanje ove 4 opcije pre njega.

 • vrbov puc

  Vucic, naravno.