Gad nedelje (27. jul – 2. avgust)

Šljam i talog se prošle nedelje izrangirao na sledeći način:

TABELA:

1. Vučićević 28
2. Vučić 21
3. Nikolić 13
4. Gašić 10
5. Vlada 9

6. Čučković 7
7. Sudstvo, dr Nedović, SPC, Akademska zajednica, Krstić, Terzić, Vulin 5
8. Babić, Vlada 4
9. Mihajlović, Mirković, UO Gornja Trepča, MUP 3
10. Kurir, Stefanović, gradonačelnik Leskovca, Vujošević, Bečić, CIP, Mali 2
11. Volkov, Verbić, Bajatović, Studenti 1 

Šljam i talog za ovu nedelju:

1. Zoran Babić

Kad god pokušavamo da opišemo ovu kreaciju, u našim rečima obitava duh tarzanije iz 2011. godine. Dakle, mnogo telesnih izlučevina, analnih otvora i telesnih izlučevina u analnim otvorima. Babićarin mozak šljaka po sistemu “glup sam do jaja, al kad mislite da gluplje ne mogu, e baš tad mogu i hoću”. U principu, rekao je da pošto su i druge stranke zapošljavale svoje kadrove, ok je da to radi i sadašnja. Dinkić apruvz.

2. Dušan Vujović

Ako neko nije znao, to je naš ministar kovnica. I kaže tako Piter Bejliš “imamo bolji rezultat nego 95% Evrope...” I takoooooo.

3. Aleksandar Karađorđević

Kaže Coa: “Ja šelela krunuo na moja glafa, tortau yummy ali glafa > tortau. U prevodu, zašto ponovo ne bismo bili monarhija, da ja budem kralj bez razloga?

4. SPC

U ovonedeljnom segmentu “bizarna borba protiv logike i estetike” izdvajamo gradnju krstače na planini Stolovi kod Kraljeva.

5. Siniša Mali

Kaže da je predata sva potrebna dokumentacija da objekat Savanova nastavi sa radom nakon isteka radne dozvole. Inače, Mali ima običaj da kaže da je objekat promo štand, a štand zapravo izgleda malo drugačije jer jako liči na kafanu.

6. Jorgovanka Tabaković 

Mislim, ja se zovem Cica i moja plata je u skladu bitnosti moje funkcije. Šta… pa ono 500 hiljada, možda koja hiljada preko, plus benzin i mob za dž. E da, ranik obezbeđenja ima 30 000.

7. Aleksandar Vučić

Po prvi put u istoriji istorije, ova Vlada je prva u svemu, mislim jebote, toliko smo prvi da mi je neprijatnooooooooo lol” 

Gad nedelje #14

 • Jorgovanka Tabaković (32%, 782 Votes)
 • Aleksandar Vučić (24%, 583 Votes)
 • SPC (14%, 350 Votes)
 • Zoran Babić (14%, 339 Votes)
 • Aleksandar Karađorđević (7%, 171 Votes)
 • Siniša Mali (7%, 164 Votes)
 • Dušan Vujović (2%, 40 Votes)

Total Voters: 2,429

Loading ... Loading ...

 • Milan Stojadinovic

  auuu… Dusan ili Cica… tesko…

 • Cruela_De_Vill

  Mali. Ne zbog štanda-kafane, već zato što su anonimna braća koja su popila batine od žandara preuzele reketiranje svih kafića i lokala u Strahinjića bana i celoj Savamali. Cirka 1.5 mil evra dnevno u džepove na ime procenata učešća u vlasništvu. Da, da, nije na njihovo ime, claro que no, ali je već uigran tandem koji se vodi kao menadžeri i suvlasnici u istim tim lokalima. Svaka kafa tamo ti je 10-15% Vučiću junioru u džep.

 • Martel

  Smučilo mi se da dajem glasove ovoj bandi koja se ponavlja, pa sam otišao u egzotiku i glasao za ovog konja što ‘oće da bude kralj.

 • Milena

  Kakav je ovo plagijat Gafa nedelje?

 • johnconstantine

  Pa ne dva nego tri glasa da imam, ne bi znao za koga pre da glasam. Vazdupohlovac, Usnija, ili ova sto ima izbor: da poveća sebi platu, ili… da BAŠ poveća sebi platu.

 • Tarzan

  Meni je najveci gad ova pored Cice,Ljiljana Dragutinovic.Cak je veci gad i od Dinkica,jer dok su bili u Cvetkovicevoj vladi(vlada koja urnisaSrbiju),Dragutinovicka htela da uveca PDV,a Dinkic nije dao.Htela da sve ode u Honduras.Evo je sada,nasla uhlebljenje kod Cice.Zena za sva vremena,a k***c od strucnjaka.

 • KKnD

  Odakle ova informacija? Ima neki trag, ili pričaš iz dupeta? Ovo bi bila totalna bomba kad bi nekako procurelo…

 • Cruela_De_Vill

  A ti si ko da ti kažem odakle mi taj podatak? Vidi, možeš da misliš i da lupetam a možeš i da zadovoljiš radoznalost ako te baš zanima. Potrebno je samo da potrošiš dan-dva (maksimum dva) na provere. Ili da ukapiraš da je Beograd jedno malo veće selo, da se mnogo ljudi poznaje, i da nema skrivenih tajni. A i sve piše u APR-u. Zrno po zrno pogača. Dokaz po dokaz – pojede te mrak :)