Gad nedelje (3.7 – 9.7)

Predlog 1 – Radio Televizija Vojvodine

RTV je zaposlio dvoje ljudi i dao im pristojnu platu da patroliraju sajtom i smišljaju pozitivne komentare o aktuelnoj vlasti.

Predlog 2 – Aleksandar Vučić

Vučić prima šarlatana. Vučić najavljuje kršenje ustava time što se meša u kreiranje obrazovnog sistema tako što želi da u njega uvrsti šarlatanski program Nika Vujičića.

 

Predlog 3 – Dragan Vučićević

Predlog 4 – Ana Brnabić

Prošle nedelje se desila jako wtf situacija – premijerka jedne zemlje predaje ambasadoru druge zemlje stenograme svog intervjua određenoj agenciji iz treće zemlje. Zemlje su Srbija, Rusija i SAD. Podjednako jezivo bi bilo i da je intervju dat ruskoj agenciji a da se raport podnosi ambasadoru Skotu.

Predlog 5 – Neko govnarsko veće koje treba da imenuje člana komisije da se raskrinka seminarski rad Siniše Malog

Jebem vam mater.

 

Gad nedelje (3.7 - 9.7)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • David A. Janjic

  Čim vidim Vučićević automatski za njega glasam. Bukvalno kad bih mogao da izaberem jednu osobu da umre u najgorim mukama znanim covecanstvu i to JAVNO odabrao bih njega.

 • Bobo

  Retko odvratan čovek, zaista. Pfuj izroda.

 • anti-bot

  NATO Vujicic + NATO Vucic = okupacija

 • Davide smanji unos tople pišaće oralnim putem. Kako ti nije muka?

 • David A. Janjic

  Dobar dan gosn Šiptarčino. Kako ste danas? Kakav je sendvič?
  Mada evo sad me stvarno interesuje, kako bilo koja osoba, nebitno koliki je šiptar, može da brani jebenog Vučićevića? Bi li mi objasnio baklavo?

 • Mutavko, tvoja moć zaključivanja je na veoma niskom nivou. Od 100% koliko si pokušao da pogodiš moju ličnost i pripadnost imaš 0% pogodataka. Verovatno ti je i inteligencija oko nule pošto vidim i da si polupismeni magarac. Ipak si trebao da ideš redovno u školu možda bi nešto i naučio. Za početak bi naučio da budeš ponizan pred nekim ko je superiorniji od tebe. Ajde sad uzmi čašu, ispišaj se u nju i popij to.

 • Šta je bilo šugavi skote? Šta gledaš? Ajde marš džukelo.