Gad nedelje – nova sezona

Malo smo prekinuli sa praksom izbora za gada nedelje, jer je i nama samima bilo muka od gledanja istih odvratnih glava non stop, a malo i zbog konsultacija UNUTAR naše “firme” zbog određenih pretnji koje smo dobili. Ali, kako život ide dalje, život brzo prolazi, a bojim se da to više nisi ti a ni ja,  izborna kanpanja hvata opasan zalet a samim tim i isplivavanje svih oblika života na javnu scenu postaje sve učestalije.

Predlog broj 1 –  SNS

Ljudi su mrtvi ladni, bez trunke blama napustili sednicu parlamenta zbog TVITA jebenog Šutanovca. Ajde prvo da se razumemo, Šutanovac je potpuni flamingos ali razlog za napuštanje glasanja o smeni ministra odbrane nikako ne može da bude tviter, pa čak ni u ovom ludilendu. Evo, mi javno kažemo ono što je Šutanovac svojim “domišljatim” političkim humorom hteo da uvije u oblandu sarkazma: Maja Gojković je kurva. Možda ne kurva koja prodaje svoje telo za ške ili pajdo, ali je sigurno kurva u političkom smislu. Razlog: Narodna radikalna stranka, Srpski četnički pokret, udruženje građana “Grupa građana – Maja Gojković”, “Narodna partija”, priklon SNS-u.  P. S. Ko odgleda video i ne dobije šećer od nerviranja  svaka čast doktore:

 

Predlog broj 2 – Mihajlo Čepi

Prvo, Čepi, jebem li ti majku.  Drugo svaki normalan čovek koji je odgledao onaj snimak shvata da iz njega ne može apsolutno ništa da zaključi, sem da neki lik sa iritantnim naglaskom snima neke prostorije koje su navodno Matijević i u njima nekakvo meso koje ide ko zna gde.  Niko tu ne može sada da zna šta je prava istina,  ali mislim da je ono od čega treba da pođemo je da smo i do sada(valjda) znali da viršle i nisu baš u vrhu prerađevina koje treba da unosimo u svoj organizam. Ja nemam snimak da dokažem, ali u paštetu sigurno upadne neko govno, ne kao metafora, nego bukvalno govno-govno i vi ste to do sada pojeli i preživeli.

 

Predlog broj 3 – Dragan Šutanovac

Ovo nije “aj da ne bude da napadamo samo vlast”, jer su na vlasti trenutno najveća govna na planeti od kojih ova malo manja ni ne mogu da dođu na red i treba ih napadati i pluvati svaki jebeni dan. Ali,  da se razumemo, svaka vlast u Sunčevom sistemu bi poželela ovakvu opoziciju. Mislim jebote, DRAGAN ŠUTANOVAC, pa kome ti prijatelju imaš da kažeš bilo šta, bilo da je to o poštenju, o skraćenju ili bilo čemu na ovoj planeti. Vi ste i odgovorni za to što su ovi došli tu, i što će sigurno ostati još minimum 4 godine.

 

 

Predlog broj 4 – Gradonačelnik Zaječara

Nismo se ni potrudili da pronađemo kako se zove ovaj tip, al očigledno je velika faca. Prava napredna priča, a sekretarici treba jebati mater zbog ovako malog fonta.

 

 

Gad nedelje 2.1

 • SNS (67%, 1,360 Votes)
 • Mihajlo Čepi (19%, 396 Votes)
 • Gradonačelnik Zaječara (8%, 160 Votes)
 • Dragan Šutanovac (6%, 118 Votes)

Total Voters: 2,033

Loading ... Loading ...

 • Svetozar

  Eeee tarzani, pljujete onog mucenog.mesara koji je ko zna kakve pretnje od mafije dobio, a vi ste ukinuli jednu od najboljih rubrika zbog ODREDJENIH pretnji

 • Marko

  Cepi je vise iritantan, nego sto je gad. Sigurno nije na nivou Sutanovca i SNSa.

 • Бане

  Тек сада, после овог дебилног демантија, 100% сам сигуран да је први пут био у праву…

 • Бане

  Мислим на месара наравно…

 • Animozni

  Tarzanijo, praiskonsko otelotvorenje animoziteta, ne biste li nas valjda uskratili ove divne informativne rubrike, pa vesti nisam ni morao da gledam, novine da čitam, društvene mreže da pratim, prosto esenciju pokupite i postavite u Gada nedelje. Lepo od vas što mislite na lojalne pratioce.

 • Expatriate

  Za Matijevica je standardna prica. Prvo kazes nesto sto je mozda istina pa ti je onda izbiju iz glave nekom od popularnih metoda. Zasto bi se izvinjavao cak i da je sve laz. Znamo kakva je zemlja i da lajanje nista posebno ne znaci u Srbiji. Svako cudo za 3 dana a seca li se neko Karneksa i botulizma. Tad je bila laz verovatno ali da li je i Matijevic, to ne znam.

 • Momčilo

  Šta je sa tandemom Vučić-Vučićević?