Gad nedelje – Sezona 2 epizoda 14

Juli je mesec, jedan od onih kada svaki pravi pravoslavni čovjek hoće da ode sa svojom familijom u Pefkohori, razbaci roštilj i opusti se od ćivota i problema. Čak su i govna koja nas okružuju godinama unazad to shvatala, pa smo imali samo te neke Srebrenica/Oluja datume koji preseku potpuno letargičnost leta. Ipak, ove godine je dosta drugačije jer su se braća potrudila da ovo leto iz nedelje u nedelju donese teške izbore za gadove. Razmišljali smo se o tome da vam damo priliku da ubacite dva glasa u virtuelnu kutije, al hajde nek to bude praksa koju čuvamo za kad dobijemo vladu.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – KOMUNALNA POLICIJA

Jedan od najgadnijih poteza od kada je ovih govnara i jedan od najnečovečnijih poteza ove godine u teškoj konkurenciji. Iskreno se nadamo da će neko debelo platiti za sva sranja koja su ovi smećari izasrali ali znamo da neće lol.

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Čeda se ozbiljno trudi da izgubi svoj koliko-toliko okej nadimak i dobije novi – “Slina 2”. Pričaćemo malo o izbornoj volji građana u posebnom tekstu, ali ono što se ovde događa jeste da veliki zagovornik demokratije želi sa svojih 2% podrške neko ministarsko mesto.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – ALEKSANDAR VUČIĆ

S obzirom da rubriku GADA nismo imali daleke 2008, kao ni sajt, kao ni internet, ovo mu dođe u svetlu poslednjih događaja u našoj državi kao nešto retroaktivno, a opet i aktuelno, jer znamo da naš premijer uvek ostaje pri svojim stavovima, makar oni bili izrečeni i za “Gloriju”.

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – TUŽILAŠTVO

Što bi rekli tviteraši #onokad ima mesta pisanju kazne jer ti lubenice vire 20cm sa tezge, a nema mesta pokretanju postupka u kome su poginuli ljudi.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – INFORMER

Ovde reči jednostavno ne pomažu, ovaj odvartni komunalac je ipak čovek u poređenju sa osobom koja nešto ovako napiše.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 6 – DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ

Nastavljamo s izraženom tendencijom da se ovo lagano pretvori u grejtest hits pretendenta na zvanje dvorskog umetnika gadosti. Pored bahatog parkiranja, odvratnog ophođenja prema drugom novinaru, tu je i spinovanje, dakle stanje redovno u brlogu DJV-a. Svaka čast keso odvratna kolonoskopska.

 

Gad nedelje 2.14

View Results

Loading ... Loading ...

 • Pangalaktichki

  Ovde stvarno treba da dođu vanzemaljci, sve nas analno probuju, a onda detoniraju u tri pičke materine

 • Dragoslav Gale Djordjevic

  Gledah onomad emisiju insajdera o ubistvu Milana Pantica, bavili su se potencijalnim motivima ubista vezanih za njegovo pisanje, pomenuse i najblize Djindjiceve saradnike Janjusevica i Kolesara, njihove racune na Sejselima, a meni pade na pamet ona nasa uobicajena floskula” Eeeeeeee da je Djindjic ziv” ja bih ipak rekao” Eeeeeee da nam je tada bila tarzanija, Vucic nam se ne bi ni desio” zao mi je sto “onih” godina nismo bili kriticniji prema vlasti kao sad, vec smo im davali sansu da se snadju, evo svi zajedno se snalaze vec 25 godina.Zato dragi tarzancici, samo nastavite ovako, ali kad jednom ode Vucic opletite i po toj novoj vlasti, koliko god vam bila draga, mada i sada bi dobrodosao neki vremeplov da se prisetimo sranja koji su pravili Kostunica, Djindjic, Zivkovic, bivsi Vucic, Vlahovic, Sutanovac, Seselj i ostala govna koji su nam pojeli mladost!

 • Cirilo

  Jebem ti zivot da li postoji ovakvo bice poput Vucicevica?
  U sustini, Vucic je izrodio sve ostale gadove, sve od njega polazi, on je najveci (gad) krivac.

 • Arhivator

  Stavite da može da se glasa za 2.

 • Mandrake

  E sad, jednostavno čovek ne može da izabere gada nedelje u ovoj celoj ponudi. Ovo nema nigde, Kada bi bio neki izbor za lomaču nedelje, opet ne znam koga prvog spaliti.

 • trtr

  Niste stavili Cedu Jovanovica u glsanje. Ja sam za njega htio glasati.

 • Mare

  Dragan Vucicevic van izbora, posto niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi da je ljudsko bice.

 • Mare

  Nije. Mozda je najvece govno, ali sigurno nije izrodio sve ostale gadove.

 • trtra

  sta je sisice nemate muda da okacite dnevnjak bojite se komentara hahahahha…. lepo je videti da ste se opametili

 • komentar

  dnevnjak je na letnjem odmoru sinovac, vidimo se na jesen, uzdrvalje

 • Nemanja

  Nemoj molim te.