Gad nedelje – Sezona 2, epizoda 9

Ova nedelja je prošla u znatno pojačanoj kanpanji političkih stranaka, što znači da su ipak morale raznorazne glave da se pojave u javnosti, što dalje znači da  materijala za gada ne da ne manjka, nego preljeva.

U ovom glasanju, DEFINITIVNO su dozvoljena 2 glasa, jer u poslednjih dugo vremena nije bilo teže.

P.S. NAROD PREŠO U VOĐSTVO, VUČIĆU KRALJU!!!!!!

 

TABELA:

1.Narod 12

2. Vučić 10, SNS – 7 , Vučić i Vlada Srbije (kao jedna celina) 5, TV PINK 5, Srđan Đoković 5, Dragan Vučićević – 5, Svetislav Goncić – 5.

3. Mihajlo Čepi 3, Nebojša Krstić 3, B92 3, Sekta protiv vakcinacije 3, Velja Ilić 3,   Kurir 3, Andrej Fajgelj 2

 

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – D.J. VUČIĆEVIĆ

Vučiću ne idi u KINU! AKO ODEŠ U KINU PADAŠ! Ček, ček šta je ovo, izašao Šešelj? VUČIĆU ZAPAD TE NAPAO OSLOBODIO JE ŠEŠELJA! GOTOVO, NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ IMA VIŠE ŠANSI OD TEBE NA IZBORIMA!

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – KRKOBABIĆ

Ne tako davno, mudar čovek sa Morave je rekao da ćemo  praviti Dinkaru od blata. Čovek je izašao i mrtav ladan krezuboj sirotinji pričao da ako radikali dođu na vlast neće biti ništa od akcija koje su ni manje ni više hiljadu evra. I ajde, ako si baš baš glup, ti tu njemu poveruješ ipak je to nešto čemu se nisi nadao, i za šta se nisi pomučio da bi ti upalo u džep. Par godina kasnije dođe Krkobabić i odradi bolju priču. New level reached.

 

.

 

PRIJEDLOG BROJ 3 –  MIROSLAV ČUČKOVIĆ

Ponašanje Čučkovića + krezuba sendvičar sa zastavom koji urliče DAVALI STE LOŠE IZJAVE + aistent retard na 2:13 koji upada sa forom “ne mogu dobila sam”

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – DUŠAN BAJATOVIĆ

Ajde što je na konferenciji za štampu non stop umesto “Insajder” govorio “Autsajder”, što je ono lol, fora u rangu “rupa – ciganka te kupa”, nego što ovakva vrsta demagogije jednostavno mora da uđe u udžbenike kao najjača na svetu. Svaka čast Dućo.

 

.

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – SNS

Nismo mi sada neki Isusovi ratnici, ali braća su prekrila natpis sa 10 božjih zapovesti, jer jbg ujedinjeni smo pod jednom verom i jednim Vučićem.

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 6 – NAROD

Kada su jednu stariju, slepu gospođu u Severnoj Koreji pitali da li žali za nečim u životu, ona je odgovorila sa “Da, žalim što nemam oči pa ne mogu da vidim našeg velikog vođu”. Naravno, nismo je stavili u severnokorejskog gada nedelje, jer da je bilo šta drugo rekla umesto standardne šake pirinča koja joj sleduje na dnevnoj bazi dobila bi šaku govana u nekom gulagu i to ako ima sreće. Što se ove naše gospođe tiče…..Živela Severna Koreja!

 

 

Gad nedelje 2.9

View Results

Loading ... Loading ...

 • Pangalaktichki

  Kako je krenula ova sezona, bojim se finala :/

 • Mutko

  Kakav narod takva vlast. Barem pola matorih ne zasluzuje pravo glasa.

 • Gad Nedelje

  Tesko je odluciti, ali ovog puta ipak SNS i Krkobabic. Narod bih glasao, ali ova baba stvarno misli ovo sto je baljezgala, tako da joj ne uzimam za zlo…

 • Arhivator

  Za ovaj krug malo bi bila i 3 glasa.

 • Svetozar

  treba se držati tradicije, jer da nismo prestali sa lapotom, ne bi nas jahao ni sloba ni čićvu

  iznervira me baba u pičku materinu

 • Rodrik Harlaw

  Mislim da ovog puta ne treba da pobedi narod. Glupo je da pored ovakvih jajara snsovaca, Bajatovića, Čučkovića i Krkobabića pobedi šaka botova predvođenih izlapelom babom.

 • fsociety

  Jtzm, dokle smo dosli kad prosto ne mogu da glasam za Vucicevica… Cuckovic i Krkobabic su tako izdominirali… Eeej, Vucicevica su prevazisli.. Koji je to level…

 • Dunavac

  uvek kad ima narod – glas za narod.

 • proster
 • Zbignjev Bonjek
 • bojan

  Uvek glasam za narod u izboru za gada nedelje. Da nam gro populacije nije maloumno i dementno, ne bi bilo ni izbliza toliko gadova na tarzanijinom tapetu.

 • Proleter ZR

  za sledeceg gada predlazem Ivanu Španović