ŠKK vesti: Grom u jaja

Stara izreka kaže da grom neće u koprive. Ne znam zaista kako je to dokazano, da li višestrukim blejanjem u koprivama kada grmi, bez posledica, ili na neki drugi način. U svakom slučaju, hajde da verujemo narodnoj mudrosti. Međutim, ona ništa ne kaže za nečije testise, možemo primetiti. Sredovečni Madriđanin, koga je grom pre neki dan zapucao u osetljivu zonu, živi je dokaz da grom možda neće u koprive, ali svakako hoće u nečija muda.

Spomenuti čovek je mirno šetao predgrađem Madrida, Tres Kantos, kada ga je udario grom, pravo u testise, prošao kroz nogu i otišao kroz stopalo.

Njegov sin, koji je bio sa njim, odmah je pozvao hitnu pomoć koja je ubrzo stigla i prevezla čoveka u bolnicu. Tamo su lekari imali neke dobre, ali i neke loše vesti za gospodina.

Naime, s obzirom da čovek ima 53 godine i da ga je udario grom, super je prošao. Nema nikakvih oštećenja ili smetnji na srcu, mozgu i ostalim bitnim organima. Međutim, sa funkcionalnošću svojih testisa, čovek je mogao da se pozdravi. Sprženi. Kajgana. Omlet. Hamlet sa majonezom i pilećom salatom u Hot Gudu, preko puta Pete Beogradske. I tako dalje.

Srećnik ili nesrećnik? Priroda nekad ume surovo da se našali.

Vreme se menja...

 

Tagovi:

gromtarzanije