ŠKK vesti : Zamenik šerifa otpušten, terao zatvorenike da igraju zek zek dadum le

Nije zek zek dadum le. Mala pošalica. Situacija se dogodila u Ohaju, Americi, i u pitanju je Ašer a ne bugarsko – turski folk. Deset puta gore, dakle.

Široku lepezu pandurskog iživljavanja, spomenuti zamenik šerifa odlučio je da dopuni, na nadasve kreativan način.

Naime, u zamenu za uživanje određenih privilegija, kao što su upotreba mobilnog telefona ili mikrotalasne pećnice, pet zatvorenika moralo je da izvodi pokrete iz Ašerovih koreografija, dok ih je zamenik sa ortaćima gledao i vrištao od smeha. Znam, i ja sam mislio da je projekat Ašer još pre tri – četiri godine ispunio svoju svrhu i da su ovog raspevanog crnju glavešine Novog Svetskog Poretka stavile u privatni zatvor negde u Krivošijama, ali čovek očigledno i dalje ima obožavaoce.

Priča je na kraju procurela u medije a jedan zatvorenik je izjavio da je on morao da odigra ” robotski Ašer ples ” kako bi mogao da pozove kući, zbog smrtnog slučaja u porodici.

Zamenik šerifa je otpušten, a u svoju odbranu izjavio je da je ” samo pokušavao da napravi nešto vedriju atmosferu u zatvoru. ”  Da budemo pošteni,  RnB đuskanje je svakako vedrije od većine zatvorskih dogodovština poput analnog silovanja ili premlaćivanja tabana.

Znaš li onu staru od Ašera? Jooj, aj odigraj mi je, za moju dušu, dobićeš toalet papir u ćeliji.

 

Tagovi:

murijatarzanije