ŠKK Vesti: Kad kupovina pudlice pođe naopako

Argentinu znamo kao zemlju vina, Borhesa, tanga, pampasa, jeftinog koksa i Havijera Zanetija. Ipak, vest koja je neki dan stigla odande je pokazala da je ovo i zemlja genijalnih ilegalnih prodavaca pudlica i idiota koji koriste njihove usluge.

Ova vest se proširila internetom munjevitom brzinom, što je skroz u redu s obzirom na nivo retardiranosti čitave scene. Šta se desilo? Neimenovani argentinski penzioner, verovatno poteran dosadom rodnog mesta u kom može samo da cirka, gricka neku travuljagu i proverava jesu li mu muda na broju, odlučio je da kupi pudlicu. Kao da to nije dovoljno loše, odlučio je da kupi rasnu pudlicu koja na tržištu košta nekih 800 jura. E sad da ga jebem, ja stvarno ne znam kako se kreću cene pudlica ovde al za 800 jura bolje bi joj bilo da prdi poljoprivredne alatke i čita Hajdegera na nemačkom – u suprotnom ne vidim zašto bi muškarac u godinama pomislio da da tolike pare za najvećeg pedera među kerovima.

Isto je to mislio i gospodin penzioner (zovimo ga Havijer, ionako se verovatno tako zove). Kako bi srezao troškove, Havijer je otišao kod lokalnog dilera pudlica i završio jednu za nekih 70 jura. Ne sluteći ništa, otišao je kući, otpakovao svoju pudlicu za poneti i imao šta da vidi.

“Bez panike, mogu ovo da objasnim.”

Havijeru su uvalili, pazi sad, lasicu na steroidima. Posebno volim kako je jedan naš list preneo ovu vest, jer je bolno svedeno, a opet skroz tačno: “Mislio da kupuje pudlicu, a podmetnuli mu glodara na steroidima“. Takođe je super što Havijer nije ni shvatio da se radi o prevari dok nije otišao kod veterinara. Ja nisam ekspert, ali teško da postoji neodoljiva sličnost između pudlice koju šetaš kad ti je riba u PMS-u (mhm) i lasice na jebenim steroidima. Da pojasnim na šta mislim:

Kao da sve ovo nije dovoljno, portali nam, onako usputno, prenose i da ovo nije usamljen slučaj i da su još jednu ženu zajebali na sličnu foru, s tim što je ona htela da kupi jebenu čivavu. Ne raspolažem rečima koje bi bile pogodne da objasne koliko je ovo suludo, tako da u maniru Gojka Andrijaševića vama ostavljam da prosudite.

Najjače u svemu je što postoje likovi koji gaje lasice, natrpaju ih steroidima  i onda prodaju kao pudlice i čivave, iako na njih ne liče nimalo. Realno, umesto izraza “prodavati muda za bubrege” počinjem da koristim “prodavati lasice za pudlice”. Gospodo dileri pudlica, vi ste moji heroji za ovu nedelju.

  • zvoncica

    hahaha sjajno! :)

  • Inter

    Zaneti bog otac!!1

  • Cruela_De_Vill

    Hmm, sad se mislim da l’ da onom šarplanincu koknem steroide u neki obrok? Živo me zanima na šta će da se napravi :)