ŠKK vesti: Žena ispekla 15.000 dolara u rerni

Domaćice manje zbori da ti ručak ne zagori. Kako peva iz kuhinje? Mani se filozofiranja i produkuj neke lazanje do večeras.

Koliko puta ste čuli ili možda i ozbiljno upotrebili ove jeftine pošalice na račun žena? E pa, neimenovani gospodin iz Sidneja (neimenovan iz razloga blama), očigledno nije. I nije mu palo na pamet da je rerna stvar koja se zagreva na ogromne temperature ne bi li se u njoj termički obradilo pile, svinja ili kakvo drugo jestivo stvorenje.

I zato je batica odlučio da je RERNA pravo mesto za zaštekavanje 15 soma dolara koje je dobio od prodaje kola, a koji su mu bili potrebni da plati neku hipoteku. Kako je očigledno dobro odabrao životnu saputnicu, te nije odabrao neku šmokljavu hipsterku koja vrhunac kulinarstva vidi u pripremanju pirea iz kesice, već normalnu ženu koja je jednostavno u nekom momentu odlučila da spremi ručak mužu, 15 000 dolara u rerni je otišlo u pičku materinu.

Evo dragi, reš, kako voliš.

“To je bilo sve što sam imao. Zvali su me iz banke da pitaju kada ću da platim, pošto već kasnim malo, rekao sam sutra. Ono što nisam znao je da je novac već u tom trenutku bio spaljen.”

Iz banke su rekli da će u okvirima razumnog, izaći u susret onesrećenoj dileji.