Neodgovorno se kladimo: Sa suzom u oku

Upravo gledam ovaj fenomenalni ohršaj liverpulskih divova, pa kasnim s objavom, a verujem da će mi svko ko je gledao utakmicu oprostiti ili će ga bar boleti boban. Prošli put sam promašio sve, pa sam utehu našao u 6 sezona Fudbal Menadžera za 4 dana. Potpuni debakl, pa mi je pauza za reprezentacije prijala. Sad se vraćam psihički nestabilan jer nisam odigrao pošten tiket 10 dana, ali su me momci koji su trčali po travi Gudisona malo stabilizovali.

Atletiko je jak kao crna zemlja, onaj momak što su se Španija i Brazil posvadili oko njega, Dijego Kosta, je sila. Sve to njegovo deluje nekako trapavo, Ko Mijatović, ali je strašno efikasno, a i on želi da stavi još bar jedan i kad njegovi vode 4:1 tri minuta do kraja. Vole dobro zapeti u prvom, pa sam se tako i odnosio prema njima. Čelsi ako opet ne dobije u gostima, Murinjo više zaista neće moći zavlačiti nikoga kako ima šampionski tim, a PSV ako ne dobije bilo koga bilo gde neće moći zavlačiti nikoga da su uopšte tim.

Milan je ruina, kao onaj gotivni tip što ždere guzinu piva ispred dragstora u 3 popodne, pa mu ubaciš koji dinar ako vidiš da je već došao do onog mulja dole. Tako i ja sad stavljam keca na Milan, iz poštovanja. Napoli će ovo pobediti bar morali nekome u kolena pucati na poluvremenu, a trenutno se nadamo da Barsa neće staviti više od dva, ili tri. Bez Mesija.

Siti je ekipa “odigraću protiv ovih jakih dobro, pa ću kiksnem od Vigana u finalu kupa jer sam debil”, a kako Totenhem slovi za korektnu ekipu njih će bubnuti pa sa Džekom na Halida. Kvota na Real sa tri ili više golova je 1.5, a ne kao što piše na grafičkom prikazu ispod, ali nam se dizajner navario kao otpad pa ne bih da ga smaram. Dortmundu ne igra lapo odbrane, a Bajern želi da ih pobedi, jebeš bodove, žele da ih pobede da bi mogli da ih zajebavaju kasnije. To je najveći motiv.

Za kraj skoro sve to uglavu, ne bi li se antički bog kocke i prostitucije napokon smilovao i prineo nam plodove napornog rada.

Stanje: Minus 4500.

  • Junajted

    Popadao si kao s kruske…

  • Conte

    Pa dobro,bar ti je jedan tiket prosao.