Dr tarzANijA: I dalje nevina?

Draga naša Alessia, kao što kaže skoro svako pravo ovog sveta (osim onih gde te prvo pošalju velikom Manituu pa onda većaju da l si kriv ili su imali pogrešne premise) – svako je nevin dok se ne dokaže suprotno, a saćemo da vidimo čija je keva nevina. Reklo bi se na prvi pogled da ovde iznosiš problem svoje drugarice, ali mi smo prefrigani oldtajmeri i znamo da, ustvari, pričaš u svoje ime. Da, Alessia, ne obaraj pogled kao dete uhvaćeno s rukom u tegli pekmeza, priznaj da si upravo ti ta koja je zakukala ko majka Jugovića dok je tvoja jača polovina pokušala da implementira sudžuk u tvoju zakrčenost. Ali nećemo te osuđivati jer si mlada. Ustvari bar se nadamo i maštamo da jesi.

A sad da pređemo na problem koji si postavila. Večno filozofsko pitanje – gde je granica nevinosti? Na kojoj dubini se zapravo nalazi himen? Nemačka medecina je potpuno u fazonu “mož da bidne al ne mora da znači” po pitanju toga. Himen se nalazi odma s početka tunela sreće i kad će da pukne zavisi od toga koliki mu je stepen elastičnosti. Imaš riba kojima je elastičan kao edamer na 150 stepeni, pa one mogu da se hvale budućem suprugu kako su baš njega čekale celog života iako se pouzdano zna da je preko njih prešao nižerazredni lokalni fudbalski klub sa sve upravom i kopom navijača. Sa druge strane postoji i rigidni himen koji puca i pravi krvavi gejzir kao da je kroz njega protutnjala vojska Kartagine na slonovima a ne sitni lerdi Šone Istina čiji tuki jedva dostiže 5 inča.

Prema svim forenzičkim dokazima koje imamo, kapiramo da si ti ova druga grupa. Jebiga, nije neophodno biti Horejšio Kejn da bi se to utvrdilo. Na kraju, časni sud Tarzanije donosi presudu: Građanka Alessia, optužena da je prohladne novembarske noći pod uticajem alkohola i lakih opijata, raširila noge i podala svoje međunožje en en osobi muškog pola koji je u nju surduknuo čitama 2 santima svoje kruto “neki gej pederski, uštogljeni izraz za racku”, proglašava se krivom, dakle nenevinom jer poštujemo onu staru “Ne možeš da se jebeš a da ti ne uđe”. Makar i jedan inč.

 • Zexona Budvansky

  so say we all

 • betonovic

  Kako kaze jedan moj drugar “STO SE MENE TICE, TI SI JEBANA ! ” fala i dovidjenja :)

 • betonovic

  Kako kaze jedan moj drugar “STO SE MENE TICE, TI SI JEBANA ! ” fala i dovidjenja :)

 • betonovic

  Kako kaze jedan moj drugar “STO SE MENE TICE, TI SI JEBANA ! ” fala i dovidjenja :)

 • hahahahahaha