Gad nedelje 3.7

PRIJEDLOG 1: Aleksandar Martinović

“Mesecima DS, kojoj je donedavno pripadao Vuk Jeremić, vodi prljavu i besomučnu kampanju protiv vlade i premijera Aleksandra Vučića u vezi za takozvanom aferom “helikopter”, koja je veštački iskontruisana ne bi li se nanela šteta Vučiću”

Pa dobro Martinoviću, hoćeš li za života prokopati do dna svojeg postojanja.

PRIJEDLOG 2: Aleksandar Vučić

Sprdanje sa akcentima. Majke ti Vučiću? Dotle si došao?

PRIJEDLOG 3: Patrijarh Irinej

Nekada je Crkva bila jeziva tako što bi za sveca proglasila Milutina Nemanjića, koji je ženio devojčice, spaljivao oči sinu, ispaljivao dogovore sa mrtvim bratom i sinovca bacao u tamnicu, ali je bio teški madafaker koji je napravio regionalnu silu od Srbije i verovatno ekonomsko uticajno maksimalno ispoštovao Crkvu.

Danas dele zahvalnice Vučićeviću.

PRIJEDLOG 4: Vuk Jeremić

“Nemam čega da se plašim, ali nisam siguran da svi mogu da isto to kažu za sebe kada je reč o mom budućem angažovanju u politici – rekao je Jeremić”

Jao pile naše, on se ne plaši. I ja bih se retko čega plašio u životu da sam potomak komunističkih drmatora, bivši Tadićev mali, čovek uvezan u tokove talova i kombina i da nikad nisam morao da radim pravi posao za život.

 PRIJEDLOG 5: Aleksandar Stevanović

Potpredsednik DJB kaže da su oni veoma za EU, ali su ljuti što Evropa neće da im sruši Vučića a i nema konsenzusa u društvu, pa bi oni zamrzli integracije na godinu dana kao kuldaun, pa onda referendum jer im je volja naroda iznad svega.

Prevod: Naš demagoško-populistički pokret predvođen bivšim Vučićevim ministrom je gladan glasova sa svih krajeva spektra.

Gad nedelje 3. jul

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

 • The Q

  Ne razumem koji je fazon sa nominovanjem Hilari i Vučića ovaj put… I ovo ostalo, sve sem Šutanovca nema smisla.. Retardirano do kosti, najgluplji post ikad.

 • Medieval Serbia
 • Hate

  Bzv…jbt…a da je pobedila Hilari…? Sta,bio bi Tramp g..no nedelje,ili sta?Mislim,bzv,ali zaista.Nista gluplje.

 • Što se ti i ovaj ispod ne uhvatite za svoje mlohave penise i igrate tango homići jedni bagljavi?

 • Što se ti i ovaj The Q ne uhvatite za svoje mlohave penise i igrate tango homići jedni bagljavi?

 • Pangalaktichki

  Vučić je valjda pretplaćen na ovu rubriku?

 • razlika u PM

  Sta kaze Tramp? Vraca li KiM,a?

 • Kao kod tebe za bar mitzvah kad svi jebemo tvoju debelu mater. A ona nam kasnije puši kurac i mi je prskamo po sisetinama.

 • Nikako da te pitam da li ti mater čuči kad piša? Ili prska okolo onako stojeći? Svaki put zaboravim da je pitam je kad se izjebemo ona se upiša na licu mesta kao kravetina.

 • Mama ti je kučka koju su jebale kamiondžije na autobusnoj stanici za porciju ćevapa. Zato i jesi ispao tako mutav čobanine.

 • Kučko pederska. Jebeš se za porciju ćevapa. Bitango ogavna.