Gad nedelje (5 – 11. oktobar)

Gadnost nedelje protekle:

Tabela posle 24 gadne runde:

1. Vučić 48
2. Vučićević 44

3. Gašić 18
4. Nikolić 16
5. Vlada 14
6. Vulin 11
7. Tabaković 10
8. Mali 9

9. Čučković, SPC 7
10. Sudstvo, dr Nedović, Akademska zajednica, Krstić, Terzić, Babić, Dević, Mitrović 5
11. Neki građani, Đukanović 4
12. Mihajlović, Mirković, UO Gornja Trepča, MUP, Obradović, Španović, Dačić, Stefanović 3
13. Kurir, gradonačelnik Leskovca, Vujošević, Bečić, CIP, Mihalj, Vujović 2
14. Volkov, Verbić, Bajatović, Studenti, Trivan, Đurić, B92, Jovanović 1

OVONEDELJNI GADOVI:

1. Aleksandar Vučić

Taman što je sipao lopatu maltera u temelj jednog ludila, najavio je možda još i veće ludilo – izgradnju Despotovog grada na Kalemegdanu, takozvano mešavinu kulturno-istorijskih i hotelskih te biznis sadržaja.

2. Aleksandar Vulin

“Da nije bilo 5. oktobra ne bih se nikada vratio u politiku, ali kad sam video ko je došao na vlast osetio sam potrebu da se vratim i borim protiv tih i takvih ljudi”

 

3. Dušan Bajatović

Plinska boca je ove nedelje bio u fazonu “Pa šta ako primam četiri plate, primaću još toliko, sisajte gaaaaaaaa pozzzz”

4. RTS

Na sve načine pokušavaju da nateraju građane da plaćaju 500 dinara za njihov gavni program. Ne gledate RTS? Plaćate. Nemate čak ni TV? Plaćate opet. Odbijate da platite? Poslaćemo vam uterivače dugova. Tako kaže Bujošević.

5. Filološki fakultet

Ovo dno akademske ustanove Beogradskog univerziteta se usudilo da podari kakvu plaketu (povelju zahvalnosti) čoveku koji zasigurno ne zna sva slova abecede. Poseban hejt prema dekanki Aleksandri Vraneš i podguznoj muvi režima, rektoru Bumbašireviću. Stidite se, govna.

6. Aleksandar Obradović

SNS komedijaš na čelu EPS-a ne prestaje da bude zabavan. “Svi imaju pravo na političko opredeljenje. Članstvo u stranci ne sme da bude ni privilegija, ali ni prepreka. Kada sam došao na čelo EPS, u septembru 2012. godine, bio sam član Glavnog odbora i predsednik Odbora za energetiku. Pošto je SNS prvi put ušao u vlast, trebalo je da ja sprovedem politiku SNS. Ali zatim je sproveden konkurs za izbor direktora EPS. Prijavilo se 70 kandidata i u jakoj konkurenciji ja sam pobedio. Pored konkursa, izdržao sam i test vremena. Članstvo u SNS mi nije bila velika preporuka, osećao sam samo veći pritisak u uradim više”.

7. Ivan Tasovac

Kome je ovaj lik ikad bio kul, verovatno je odavno shvatio u kakvoj je zabludi bio. Nakon dešavanja sa udaljavanjem ekipe sajta Istinomer sa “privatnog poseda”, nadležni ministar je baš bio u fazonu “oooo kako me samo boli kurac lololo”. Video gledati samo ako vam je dan dovoljno sjeban pa ovo ne može više da ga sjebe.

8. Aleksandar Vučić

Opet, jebiga. Nije praksa istu njušku dvaput kandidovati ali je nekad neophodno. Recimo onda kad nakon pobede ekipe bogalja u najnebitnjoj utakmici milenijuma obeća da će pljunuti 150 miliona evra da bi bogalji u budućnosti imali lepše mesto da pobede Jermene, Azerbejdžance i ostale gigante evro fudbala.

Gad nedelje #25

 • Aleksandar Vučić (20%, 405 Votes)
 • Aleksandar Vučić (19%, 372 Votes)
 • Filološki fakultet (18%, 362 Votes)
 • RTS (13%, 254 Votes)
 • Ivan Tasovac (10%, 203 Votes)
 • Dušan Bajatović (9%, 179 Votes)
 • Aleksandar Vulin (7%, 134 Votes)
 • Aleksandar Obradović (4%, 88 Votes)

Total Voters: 1,997

Loading ... Loading ...

 • Greg

  Op, nema forme za glasanje!

 • wlkr

  ajde da se lepo slozimo svi da ove nedelje svima udelimo max bodova, jer je ovo jebeno dno dna, bez glasanja…

 • Rey

  Prvi put da nemam dilemu. Bajatovic je za mene gad milenijuma

 • Animozni

  Ni revolucija ne pomaže. Da nas anektira Bugarska, toliko.

 • Red Herring

  Bajatovic,na prvu.I nije samo u pitanju to sto on prima 4.plate,a vodi firmu koja je gubitas(da li ima jos neka firma,u belom svetu,koja radi sa naftom ili gasom,a da je gubitas?),on je ogledalo svega ovoga oko nas,”Parova” i “VB” i “Farmi”i…stranackog i rodjackog zaposljavanja,korupcije,propalih privatizacija(valjda da nam kapitalizam omrzne,a nismo ga ni okusili),silikonjara i devojaka koje lice na patke,Raznatovica…kada je to pocelo? I zasto nismo sprecili? I kad je Beograd postao veliki Laktasi…?

 • vilijem de paksi

  zato sto su svi nadlezni organi odradili svoj posao rece on uz groktanje

 • ćomica

  Stužilo mi se od ovolike količine gadarluka. Mislim da je trebalo da nam omogućite da glasamo za najmanje dva predloga. Teška srca sam zaobišao Filozofski fakultet. PS: ideja za sledeći izbor: profesori i dekan pravnog faksa u fajtu sa studentima koji štrajkuju. Ako je verovati teletekstu B92 navodno su se tukli sa studentima, psovali ih i pretili.

 • Pera

  Ne ide ovako. Morate da uvedete ligu šampiona i nacionalno prvenstvo. Od Vučića, Vulina, Vučićevića i ostalih članova lige šampiona, ostali gadovi ne mogu da dođu do izražaja.
  Dakle, 2 lige za bolje merenje gadosti.

 • Pera

  Kvalifikacije za ligu šampiona bi mogle ovako da idu
  Ako je u poslednjih 10 nedelja ušao 4 ili više puta na listu za glasanje onda ide ligu šampiona i isto tako ako ga nema ispada iz lige.

 • 20 scudi

  Trebalo bi da uvedete odvojeno “Idiot nedelje”, Vulin recimo najcesce ne dobaci do gadluka, vec jednostavno samo do idiotluka. Za gadluk je preglup.

 • Andrija Sekulic

  Nadrealno. Nadrealno je da se budim u Njujorku mamuran u utorak i da je ovo prvo sto vidim i da mi je prvi i jedini impuls da uhvatim opet flasu…

 • Andrija Sekulic

  Kapitalizam ce ti se ogaditi jako brzo, ne brini, a ovo sto kroz ovog pajsera vidis je hibrid izmedju nepotizma i bezakonja na nivou Rusija 1990. Red i zakon tu ne rade, kolac jedino…

 • Momčilo

  Pravda za Vučićevića!