Gad nedelje – Sezona 2 epizoda 11

Poslednji gad pred izbore.  Na vrhu tabele je tesno, za prvo mesto se bore Vučić i narod, dok je treće mesto rezervisano za SNS. Život je lep.
TABELA:

1.Narod 20

2. Vučić 15, SNS – 9 , Vučić i Vlada Srbije (kao jedna celina) 5, TV PINK 5, Srđan Đoković 5, Dragan Vučićević – 5, Svetislav Goncić – 5, Blagoje Spasovski – 5

3. Mihajlo Čepi 3, Nebojša Krstić 3, B92 3, Sekta protiv vakcinacije 3, Velja Ilić 3,            Kurir 3, Andrej Fajgelj 2, Čučković – 3

 

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – ALEKSANDAR VUČIĆ

Pa dobro prijatelju, čekaj. Ti si politačar to kapiramo, govno si i to kapiramo. Al da vrtiš non stop istu priču, e to nam nije jasno. Reci brate biće plate 1000e, dobićete svi stanove, našli smo rudnik zlata, nameštaćemo tekme u Intertoto kupu, jebaćete svi Indy bato bre, al nemoj više da pominješ jebene plate od 500e.

 

Vučela, faca.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – ŽIVORAD PETROVIĆ

Posle Blagoja Spaskovskog pomisliš da je opština Bor dala sve od sebe, ali onda dođe Živko i kaže “OVO JE ZADATAK”i podseti nas zašto živimo u demokratiji sličnoj Severnoj Koreji.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – NAROD

Srbi, najsnalažljiviji narod i prvi kandidati za koloniju u nekoj daljoj galaksiji.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Kako ono reče Čedo, da nas vode najskromniji? Paaa, onoliko koliko se mi razumemo u satove (:ne razumeju se ni malo, guglali:), ovo je “Hublot Classic Fusion” i košta preko 5 hiljada eura, ali znamo znamo da i ti imaš dušu, jebo sve, bitno je da nema sekiracije.

 

 PRIJEDLOG BROJ 5 – SNS

Predizborne opomene, ili kako se politkom straha poručuje oponentima(pogledaj pod partneri) da se u kampanji ipak malo smire.

.

PRIJEDLG BROJ 6 – ŽELJKO SERTIĆ

Zanimljivo je kako Ministar privrede koristi vokabular kojim bi običnom čoveku približio šta će se dešavati: “NIŠTA SE MI POSEBNO NEĆEMO ZADUŽIVATI”. Pa recite nam, s obzirom da ste vi tu, a mi ovde u rudniku, šta je to ništa posebno? Sto – dvesta evra? Hiljadu? Milion?

.

 

Gad nedelje 2.11

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 • Animozni

  zovite nekog generala neki puč vojni nešto bilo šta jebeno

 • ispravka

  fali vam sertić u predlozima za glasanje

 • Regent Zoran

  Da, pošto smo posle svakog vojnog puča dosad jebeno procvetali.

 • Animozni

  opa, nedićevac

 • srki

  ko je za da se okupimo i da se najebemo keve ovom zivoradu petrovicu i njemu slicnima? ozbiljno, da se organizujemo i krenemo lepo put bora, i damo lep primer gradjanima kako treba postupati sa stokom! aj tarzanijo, ima nas dovoljno ovde za tako nesto!

 • Martel

  Generali su danas najveće mlakonje. Nije ovo više doba glavešian iz Prvog svetskog rata ili ustaničkih glavešina.

 • Pacov

  Tako je ustvari i nastajao fasizam. Nezadovoljstvo tadasnjom politikom koje dovodi do svakakvih jurisnih odreda koji su ispravljali krive Drine i najebavali se keve i kome je trebalo i kome nije. Zamenis u toj izjavi Bor i Minhen, i imas standardnu nemacku parolu 20tih.

 • anti-MMF

  Sad vladaju ovi sto su pobedili Hitlera 1945. pa me sramota kako nam dobro ide…

 • Animozni

  mešaš fašizam i revoluciju, druže

 • Animozni

  zapravo je ovo što sam rekao bila neka vrsta satiričnog uzvika, mada sad kad si spomenuo, dakle pitaj migrante ili nato šta koji kurac rade više od pola veka ispred svog vremena
  elem, uz sve demokratsko izdrkavanje današnjice, da prostiš na izrazu, kapitalizam zlato dukati prosperitet i ta govna, najveća batina i dalje ima najveću vreću pitam se zašto hmm

 • Pacov

  Nemam pojma, svaki poziv na zavodjenje reda i deljenja pravde nasiljem me asocira na neku fasisticku pricu. Vrlo je lako okliznuti se i krenuti tim putem. Pa i kad pogledas te neke moderne politicke revolucije, 3/4 njih se zavrse katastrofalno.