Gad nedelje – Sezona 2 epizoda 3

Ako ste mislili da je glasanje za gada nedelje stvar koja se radi po difoltu kada se na ekranu pojavi Vučić ili neko od njegovih vernih prijatelja, onda će ova nedelja biti pravi izazov. Takođe, pošto se “zahuktalo”, krećemo i sa tabelom, pa ćemo imati neki PRESEK do izbora akobogda.

1. SNS – 5 , Vučić i Vlada Srbije (kao jedna celina) 5

2. Mihajlo Čepi 3, Nebojša Krstić 3

3. Gradonačelnik Zaječara 2, Narod 2

 

 

Prijedlog broj 1 – Zlatibor Lončar

– Šta ste sve nabavili od zdravstvene opreme?

– Šta nismo, bolje pitaj veseljače? Nov novcat Golf 2 za hitnu pomoć u Han Pijesku, jednu elastičnu rukavicu za nekog hirurga koji je non stop kukao tamo na urgentnom (najedi se) , pet-šest kreveta što je Vulin maznuo kad je bio u poseti Rumuniji, a brat-bratu jedno 150 skalpela i onih masketina i eto.

 

 

Prijedlog broj 2 – Predrag Marković

Nekada kul tip, a sada u ovom ovom odabranom društvu, Peđa nam objašnjava da ako Amerima dozvolimo da nam ubiju još desetak dražvljana, slobodno možemo da krenemo na Hašima Tačija i čik nek nam prigovore nešto!!

 

  Prijedlog broj 3 – Dragan J. Vučićević

Naš omiljeni novinar  u svom opuštenom izdanju.

 

 

Prijedlog broj 4 –  Televizija B92

Nekada sinbol nekakve kurčeve opozicione televizije, a sada verovatno “moj brat Željko Mitrović kako jebe ove zaposlene, ajmo i mi malo”. PODRŠKA BRATU UROŠU DAVIDOVIĆU

 

  Prijedlog broj 5 – Vučič

Pa da parafraziramo mišljenja jednog ozbiljnog premijera oko dvoje srpskih državljana koji su ubijeni: Da nisu ubijeni od strane naših saveznika i da su naši prijatelji (u potencijalu), kojima dugujemo neko oružje, popustili ljudu bi danas bili u Delta Sitiju!!!!

 

Gad nedelje 2.3

View Results

Loading ... Loading ...

 • Burga

  Ovog puta glas za B92, kao znak podrške za ulazak u odabrano društvo gadova (mada nije da su tek sad ispunili uslove)

 • milojko

  znaš da smo u ozbiljnom problemu kad vidiš da je vučićević tek četvrti…da ne kažem drugi otpozadi

 • botina slotina

  Studenti govnarijo stara. kupite nesto na – http://www.robaizkine.com

 • Pacov

  Veliki plus za Davidovica, fala bogu da neko ima neki integritet, cak i kada je emisija o tipovima djubriva. Naravno, ako je ovo sto on tvrdi istina.

 • kurac

  sisah kurac

 • Botina

  Ne priznajem listu bez Krkobabića i Ljajića.Pa,ljudi,zar ima većih poltrona,demagoga,pič..lizaca,(već)nekoliko puta rabljenih kurtona…?

 • Sale

  E ovako. Mislim da ovaj sistem takmičenja nije fer prema svim učesnicima. Svaki put premijer ima najviše glasova a on je ipak kategorija za sebe. Zbog toga predlažem da sledeći put bude glasanje za prvu pratilju gada nedelje, jer bih ja sada glasao i za DJ Vučka a naravno i za premijera. Prošle nedelje sam imao isti problem.

 • Asdf

  Je’l moze za Vucicevica tri bambija, bas je ispao brat.

 • Momčilo

  Vučić na famoznih 50%.