Gad nedelje – sezona 3, epizoda 3

Prođe još jedna nedelja skupljanja gadova kao pokemona, Gašić je oženio sina ispod freske na kojoj je on sam, održan je Prajd,  Vučić je….pa bio Vučić i to je to. Evo predloga pa nek se baci po koji glas:

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – SNS

Nismo bili sigurni da li da ovde stavimo moćnu naprednu stranku ili njihovog rokenrolu – Đuku, al preovladalo je mišljenje da Đuka nije gad, samo ima govno umesto mozga. U svakom slučaju, govori nam prave stvari

 

FoleriSNS

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – VLADIMIR KLJAJIĆ

Vladica je nova ličnost kod nas, naime bio je sa DJB pa je pokušao da im sruši listu na Vračaru, nije uspeo ali je nagrađen direktorskim mestom. Nije mlad kao na primer Milica Todorović pa da ti onako bude milo što ga vidiš da gura, nego odvratno mlad kao Makelele kad je napunio 35. Takođe Vladice, firma nije nova nego ste promenili ime da ne bi bivšim zaposlenim isplaćivali naknade.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ

Iako nova kolumna deluje kao da govori o samom sebi, zapravo priča o zaštitniku građana.

 

 

Ko o čemu

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – DVERI

Prvo što Bole definitivno izgleda kao gejpeder, drugo što zvuči kao Vučićev bot i treće kakva bre mehanizacija jesi ti normalan??

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – MIROSLAV ČUČKOVIĆ

Naš najpoznatiji brat iz Obrenovca nastavlja da briljira u svojoj guposti, ovog puta je smislio paklen plan da svi rade u fabrici nudli ili tako nešto.

 

 

SLOŽNO!!!

 

PRIJEDLOG BROJ 6 – ALEKSANDAR VUČIĆ

Nismo skapriali, jel hoće da komentariše ili neće? I da, ajde da vidimo više tu radnu knjižicu i taj bogati radni staž pa da sve ostale oteramo u tri pizde materine. VUČIĆ VUČIĆ POBEDA POBEDA!!!

 

 

Gad nedelje 3.3

View Results

Loading ... Loading ...

 • Uros

  Druže, bolje da si stavio razlog “Zato što su Dveri”, nego ove gluposti gore. I onako je očigledno da vam ne treba normalan razlog da biste pljuvali po njima.

  – Lebo Izgleda kao peder.
  – Vučićev bot?
  – Kakva dečija mehanizacija?

  Baš su govnari gadni majku im jebem nenormalnu i bezobraznu čime se bave. Gadovi nad gadovima decenijama unazad!

 • Uros

  Čavezu, bolje da si stavio razlog “Zato što su Dveri”, nego ove gluposti gore. I onako je očigledno da ti ne treba normalan razlog da bi pljuvao po njima. Baš ti jebeno iskaču vene po čelu kad god čuješ “Dveri”.

  1. Lebo TI Izgleda kao peder. – Ok
  2. Vučićev bot? – o.O
  3. Kakva dečija mehanizacija – roleri, bajsevi, trotineti…

  Baš su govnari gadni majku im jebem nenormalnu i bezobraznu čime se bave. Gadovi nad gadovima decenijama unazad!

 • Pangalaktichki

  #4 “damn you, autocorrect!” Ali, gospodine, vi pisete sa kompjutera.

 • kos

  Dveri propagiraju porodicu? Koju porodicu u okupiranoj Srbiji? Da radjamo decu da budu NATO robovi? Mnogo ste se potresli za Majku Srbiju, sve od tuge za KiM nije mogla kita da se digne da ih nastancate… I idete na izbore koje raspisuje NATO marionetski rezim.

 • Uros

  Koliko sam te skapirao, predlazes da pocrkamo svi kao narod i tako se resimo problema?

 • kafdjasdsadk

  Nedostaje Bata Gashke! Bas sam hteo da mu se userem po svadbi izabravsi za gadurinu kad ono nema ga?! sranje

 • kafdjasdsadk

  i hocemo tekst na temu te svadbe! kao noletova kad je bila pa se reporter sakrio u picku Natase Bekvalac i izvestavao…

 • kurtinaitis

  Koliko god mi koji imamo nešto mozga u glavi da se sablažnjavamo oko gluposti koje Vučićević pušta u svojim novinama ne vredi. Uvek ima mnogo više onih koji nasedaju na te priče. Jedan moj komšija ( 44-to godište ), penzioner, smara mene i ćaleta pričama o poklonu oružja iz Rusije ( famozni S-300 i neki helikopteri ) i pljuje ovog nesrećnog Jankovića donosi nam isečke iz novina ili cele novine i čita Vučićevićeve izbljuvotine. A koliko sam mogao da vidim od svih novina na kioscima Informer se najviše kupuje. I onda se čudimo izbornim rezultatima.