ŠKK Vesti: Našamarao kevu zbog kečapa

Napadam tetku palicom s leđa,  jer u palačinkama nema evrokrema.

Poznavaoci beogradske hip hop scene prepoznaće u ovim stihovima Bvanu. Takođe, prepoznaće lirsku slobodu, odnosno, to da Bvana nikakvu tetku nije zaista napao palicom sa đale zbog pomanjkanja krema u palačinkama. Valjda.

Međutim, batica Kristofer Matins, država rođenja Florida, je potpuno druga priča. On se ne zajebava.

Naime, nakon što je Krisi jedne tople floridske večeri seo da hasa imao šta je da vidi. Njegova keva, koja je obedovala ranije u toku večeri, iskoristila je sve što je ostalo od njegovog omiljenog tako sosa kao začin. (Dobro, nije baš kečap, ali da smo stavili “Našamarao kevu zbog tako sosa” pola ljudi ne bi shvatilo da je “tako” imenica).

Pravi razlog da kreneš da urlaš na majku a potom i da joj uhvatiš glavu u kravatu. I naravno, zašto ne pozvati i svoju devojku koja živi sa vama da svekrvi raspali par šamara. Ne možeš tako da jebeš čoveka uzimajući mu omiljeni sos. Možda u nekoj nedemokratskoj zemlji tipa Libija ili Srbija.

Pomenuta gamad je bila prinuđena da se nekoliko nedelja iskulira u lokalnom zatvoru posle incidenta. Nije nam poznat dalji razvoj situacije u domaćinstvu Matinsovih.

Nervozni par. Kristofer sa leve strane, Lusi sa desne. Lepi ljudi.