Tarzanija STARTER PACK – Kamiondžija

 

Kažu dobri ljudi – jebeš muškarca koji nema položeno za C ili CE kategoriju. Stoga, Tarzanija ti nudi sve potrebne osnovne elemente za one odvažne koji bi da se otisnu u taj avanturistički svet prepun benzinskih stanica, motela, kurvi i opojnih mirisa isparenja i gasova.

1. KAMIJON, jer ne moš biti kamiondžija bez kamiona xexe kapiraš. I tu ne spadaju ovi fensi GPS Mercedesovi kamioni novije klase, već može stara mečka, RABA, MAN kojem si TI kao vozač jedina navigacija i koji može da pregura 800km bez 5 točkova a da mu ništa ne pišti na kontrolnoj tabli. Prljava cerada se podrazumeva, ništa lim, staklo ili bilo kakav drugi fensi dodatak karoseriji.

2. STOMAČINA, jer nekako brale ne ide da ličiš na Kebinog sina i da se baviš ovim zlatnim poslom. Moraš imati bre stomačinu ko gajde. Ako ne znaš koliki tačno stomak treba da ti bude, neka ti orijentir bude da kad obučeš XXL majicu/potkošulju, ispod možeš vrhom kažiprsta da pipneš stomak. Taman toliko da vidiš glavić kad pišaš. Korišćenje kaiša se ne preporučuje, kao ni 3 gornja dugmeta. Prečnik pupka – fi 7 cm.

3. KAČKET, i to mrežasti. Ne onaj NYC iz NjuJorkera koji odiše analnim seksom sa tinejdžerom iz gimnazije već mrežasti. Valjda ta mreža kad otvoriš prozor da piči promaja po potiljku. I mora da ima one karakteristične rupice za podešavanje, ne čičak, ne šnalu već rupice jer jebiga ako si kamiondžija moraš imati glavu ko bubanj za loto, ne ko pičkica neka.

4. POSTER/KALENDAR sa motivom pičke, sise, gole guzice. Nećeš valjda uramljenu ženu i pegavo dete držati ko oni advokati iz američkih limunada filmova.

5. RUČNA DIZALICA, pored prve pomoći najbitniji rekvizit svakog autoprevoznika/kamiondžije. Izuzetno pogodna za rešavanje svakog konflikta sa drugim učesnicima u saobraćaju, od pitanja “kako ste?” do sečenja krivine. Što kaže Bogoljub Gagić Čerčil, ne bi bi bilo loše ni lanac sa gvozdenom kuglom – ako je više učesnika u raspravi.

6. POTKOŠULJA, bela, najobičnija, rastegljiva da prekrije stomačinu i krsta taman toliko da promaja koja piči po potiljku ne zahvati i donji deo leđa. Bilo bi vrlo poželjno da potkošulja ima tragove masti, izlučevina od motora, fleke od piva ili nekog drugog alkoholnog pića. More bit i pocepana, nije zgoreg.

+ BONUS:

– jastuče presvučeno somotom, prilagođeno samo za dupe vozača

– nalepnice po unutrašnjem i spošljašnjem delu kamiona

– brada, al ne ona pičkasta hipsterska već gruba kao šmirgla sedmica

– krst, da te Bog mili čuva u kanjonu Morače i kod Bubanj potoka

– volan presvučen nekim materijalom i jakom bojom ali dosta oštećen

– peškir, natopljen mašću i znojem

 • Rajko

  7. Hemoroidi.

 • dal ste stvarno cenzurisali golu zenjsku… do sad ste bili kul, ali ste sad stvarno preterali…

 • realno

  DJE JE FAP?!

 • zoroaster

  Apsolutno neophodno. Minimalno u velicini ora’a ili ovece sljive. Ide dobro uz trade-mark da kad nije u kamionu uvijek cese ili muda/dupe.

 • Maric

  Razumete se u kamiondzije k’o marica u znate vec sta

 • Hazim Huskic

  kriv k…c?