Gad nedelje – Sezona 2 Epizoda 2

U prošlom gadu nedelje ubedljivu pobedu je odnela Srpska Napredna Stranka, pobedu mašinerije gluposti nad pojedincem (Mihajlo Čepi – afera Matijević) i time dobila realnu kvotu od 1.25, odmah iza Aleksandra Vučića čija kvota za  gada godine iznosi maestralnih 1.06.  Da počnemo:

 

Predlog broj 1 – NAROD

Prvo što čovek pomisli kada vidi ovakvu scenu je da će negde iz blata na stolici koja se podiže pojaviti Željko Mitrović i reći da je to još jedan od njegovih PROJEKATA  ili da je Boris Bizetić ustao iz groba, oženio Miru Marković  i opet počeo opet da “režira”. Ako se ikada zapitate PA KO TO GLASA ZA OVA GOVNA, samo se spontano okupite sledeći put kad bude otvaranje nečeg grandioznog, tipa 4 metra magistralnog puta na lokaciji Boleč – Ritopek.

 

 

Predlog broj 2 – Petar Vasić

Ovaj tip nam je zapao za oko još odavno, ali sad je stvarno počeo da biva govnar. Tipa vozi rolere kroz grad ko neki peder i daje “motivacione” savete ljudima koji su u rangu “Bolje biti ranjen nego mrtav”. Non stop pokušava da ovom napaćenom narodu PRODA neku svoju mudrost, ne bi li imao da doručkuje pohane bademe,  a mi kažemo, Petre Vasiću napuši se kurca.

 

 

Predlog broj 3 – Vučić,  Vlada Srbije i NATO

Ratifikacija sporazuma po kojem će pripadnici NATO saveza imati potpunu slobodu kretanja, diplomatski imunitet (!?) i brojne druge privilegije. Nije da smo u fazonu PUTINEEEE ŠALJI S300 TAKO DI MILOGA KRISTA, ali ovako važne odluke bi morale da idu na referendum, pa neka govna (mi) sami sebe ukanalimo kao i uvek. Na to sve se nadodaje vrhovni vođa koji izgleda misli da smo svi potpuno poludeli pa izjavljuje sledeće “Ako tražimo od NATO da čuva Kosovo, moramo da ga pustimo da do njega i dođe”. Jedan od retkih slučajeva kada je bukvalno svaka reč u rečenici loša i nema apsolutno nikakav smisao.

 

 

Predlog broj 4 – Nebojša Krsić ULTRABOT

Krle je čuven tip na tviteru, pravi mongol što bi se reklo. Bivši Tadićev savetnik, sada vođa botova SNS-a, ali ipak da se primetiti da najviše gotivi prvog među jednakima, svog duhovnog vođu, svoj sunčan dan i svoju kišu. Krle samo savetuj, al nemoj da brišeš tvitove, šta ima veze i kad se lupi nešto!

 

 

Gad nedelje 2.2

View Results

Loading ... Loading ...

 • sale

  Odavno nisam imao veću dilemu za koga glasati, sve gov*ar do g**nara

 • Disident

  Vucicu pederu

 • MarkoDarko

  Definitivno govnjivi narod!

 • sedam od devet

  Jako tesko za odluciti ovaj put!

 • N.M.

  nikad teze za odluciti kome glas…kao da je izbor za ultragada svih vremena a ne gada nedelje

 • Killa

  Kao uzrok vozdizanja potonjih opcija iz sveprisutne žbađi, glasam za narod.

 • Bozon

  Glasao sam za narod, jer upravo je ta bezuba marva koja glasa za ove gadove i kriva za sva sranja. Da smo malo normalniji, ovo bi bili obeseni na terazijama.

 • Gos

  Nisam stigo da glasam bemudete.

 • anti-sluga

  sledeci izbor da uvrsti sve medije koji nisu preneli protest protiv NATO 20.2.2016. nego po YT moramo da gledamo desavanje naroda