POMOZI srpskim starletama da osvoje STO HILJADA DOLARA i sačuvaju OBRAZ

Pre dvadeset minuta na vazda zauzeti broj redakcije se javila naša čuvena starleta Stanija Dobrojević. Nakon što nam je poslala poljubac kroz slušalicu i zahvalila se na pojavljivanju u Fuksopolitenu (zapravo, još nije bio broj s njenim likom ali ona to ne zna lol) i logičkoj zavrzlami, zamolila nas je i za jednu malu uslugu.

Naime, ona i prijateljica joj po vokaciji Soraja, trenutno se nalaze u gradu greha poznatijem kao Las Vegas. Kao i svi koji se tamo zadese, oprobali su se u raznim igrama i naravno izgubile silan novac koji je bio namenjen za nove plastične operacije (Soraji su baš dotrajali ležajevi na gluteusima a Staniji su otišle spone na sisama). Ostala im je samo još jedna šansa: igraće takozvanu igru „dva šešira“.

Kako se igra?

Stanija i Soraja sešće jedna naspram druge. U istom trenutku, na glavu će obema biti stavljen po jedan šešir. Šeširi mogu biti crveni ili plavi, izbor je potpuno rendom, a svaka će moći da vidi kakav šešir na glavi ima ova druga ali boju sopstvenog šešira ne mogu da vide. Nakon metanja na glavu, svaka će morati na papiriću da napiše koje boje je šešir na sopstvenoj glavudži. Igra traje deset krugova i na kraju svakog kruga se odgovori pišu na papir.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Dobra stvar[/typography] : Dovoljno je da samo jedna pogodi boju šešira na svojoj glavi pa čak i da druga pogreši, obe će dobiti nagradu.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Još bolja stvar:[/typography]  Domaćin šokiran njihovom lepotom je rešio da za svaki krug u kom pobede (bar jedna pogodi boju svog šešira) da nagradu od 10 000 dolara.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Još jedna dobra stvar:[/typography]  Do stavljanja šešira na glavu će proći 24 sata i fanfulje imaju vremena da se dogovore kakvu taktiku da naprave.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Najnajnajbolja stvar: [/typography] Gospođice imaju šansu da zarade 100 000 dolara.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Loša stvar:[/typography]  Nakon što istekne 24 časa za dogovor i otpočne proces nabijanja šešira, ne postoji nikakva verbalna ni neverbalna komunikacija među njima dvema. Dakle, ne samo da jedna drugoj ne mogu da kažu „E ovaj ti na glavu stavlja crveni šešir, aj ti sad reci šta ovaj meni stavlja pa duznemo pare i begamo“ već ne smeju ni da namiguju, mrdaju ušima, šutiraju se u cevanicu i šalju električne impulse. Ništa apsolutno, već im je jedino dozvoljeno da napišu boju šešira koji nose na papirić i predaju ga gazdi.

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Još lošija stvar:[/typography]  Gazda ove igre na sreću je stari meraklija i ne žali novac pa je ribama dao bogate potencijalne nagrade i jako niske kriterijume igre pa prostom matematikom dolazimo do toga da kad bi svaka pogodila tek svaki drugi put šta ima na glavi, imaju 50 posto šanse da uzmu 75 000 dolara (ne mogu tačno ovu sumu iz očiglednih razloga al ovo je samo primer da su u povlašćenom položaju u odnosu na kuću). Pa šta je tu onda loša stvar? To što gazda ima mali uslov koji glasi: „Za svaku pobedu u jednoj rundi dobijate 10 000 dolara ali vas svaku siluje po 10 000 redneka iz Nevade, Teksasa, Lujzijane, Novog Meksika i Alabame. Sve sam go republikanac. Broj silovanja raste sa brojem osvojenog novca i uvek je proporcionalan – na 50 hiljada dolara, sledi 50 hiljada silovanja, na 90 ide 90. Jedini način da se izbegne silovanje je da se pobedi u svih deset rundi i tako osvojite 100 000 dolara.”

[typography font=”Cardo” size=”24″ size_format=”px”]Najlošija stvar:[/typography]

Redakcija: Jeste smislili neku taktiku?

S&S: Ma da, ona će uvek da kaže „crveni“ a ja „plavi“. Možda nam uspe hahahahah

Redakcija: Možda, ali su mnogo veće šanse da zaradite 80 000 dolara i da umrete od 80 000 silovanja.

S&S: Joj jeste, možemo izdržati možda desetak njih al te silne hiljade nema šanse. Šta da radimoooooooooooooooo kmeeeeeeeeeeeeeeeee pomoziteeeeeeeeeeeeeeeee!

Stvar je delikatna, ljudi. Potrebna je strategja koja će im pomoći da sa stopostotnom verovatnoćom pobede u svih 10 rundi, uzmu pare dušmanima i spasu sopstvene živote. Imamo samo dvaesčetri sata inače ćemo svi na duši nositi dva mlada života. Da bi vam pomogla u razmišljanju, Soraja je poslala sliku svojih sisa te mi sad objavljujemo taj veličanstveni prizor.

Ošini u komentaru rešenje i budi čovek iako čitaš Tarzaniju!

 

 • Dare Mare

  Zajebano, treba dobro razmisliti.

 • Gaube David

  Resenje

 • IberZokna

  Dogovore se da uvek prvo pise Stanija, ukoliko napise odmah po podeli pairica onda je plavi sesir na Sorajinoj glavi a ukoliko napise za pola sata onda je crveni.

 • ArhiMandril

  Stanija pise istu boju kao Sorajin šešir, a Soraja kontra od Stanijinog šešira. Tako će uvek jedna da pogodi i u slučaju kad imaju iste, a i u slučaju kad imaju različite šešire. Dobijaju 100 000 dolara i uspešno izbegavaju otres od skupine redneka.

 • sda

  To je to. bravo

 • nčf

  Stanijin je žuti.