Gad nedelje (28.8 – 3.9)

1. SNS

Nakon što je izvesni Laban najkrimi rečnikom pretio kolegi članu SNS-a, SNS je rešio da stane u odbranu viđenijeg člana od te dvojice (a to je uvek veće đubre) i pazi sad… u saopštenju su izjavili da je Laban bio PRIMORAN da krade pa je tako reagovao. Možete da pretpostavite samo ko ga je primoravao na taj čin. Bukvalno, Luka Laban iz profesionalca pisao scenario za Bogdana Labana iz SNS-a.

2. Nebojša Krstić

3. Dragan Vučićević

Nismo gledali klip zaista ali sasvim sigurno je dostojan ove liste predloga

4. Ana Brnabić

Premijerka se ugledala na boga manipulacije podacima i svog prethodnika.

5. Aleksandar Vučić

Cele nedelje trip o pišanju po Vučićevom grobu koji se kao heroj izdiže iznad toga i ne plaši se. Pritom šatro poziva nadležne organe da ga ne štite.

6. Vlada Republike Srbije

Po hitnoj proceduri ugurala u skupštinu predlog o izmeni zakona o BIA. Gašić može da određuje visine plate zaposlenih, zapošljava mimo konkursa i radi zapravo šta želi. Svaka čast SS odredima.

7. Boško Ničić

Bivši dinlićevac očekivano uleteo u SNS rektum zarad vlasti u Zaječaru.

 

Gad nedelje (28.8 - 3.9)

View Results

Loading ... Loading ...

Tagovi:

gad nedelje
 • Boki

  Mnogo je bolji bio onaj raniji koncept “Gada nedelje”. Ovo sad je nekako isprazno, čisto otaljavanje posla. I još nešto, gasite sajt, mislim da je odslužio svoje. Ajte na Dnevnjak, radite one idotluke za široke mase, ogrebite se za koji dinar od Pinka, i to je to. Dosta je bilo. Hvala na svemu.

 • Blenta

  Boki, ne kenjaj na trpezi. Fala Qrcu da se Tarzanija vratila korenima i da vidimo Gada nedelje redovno.

  Ja bi glasao za ovog decka po imenu Ana. Msm da njen tvit kao i pratece neizvinjenje pokazuje da je isti nivo SNS fekalija (mediokritet sa nezasluzenom- ne obavezno kupljenom, ali definitivno nezasluzenom- diplomom/karijerom) kao i mnogo istaknutiji clanovi istog. Kad si u sumnji da li SNSovac moze da se kvalifikuje kao ljudsko bice, seti se da je SNSovac.

  Striktno gledano, odresavanje Gasicevih masnih patrljaka nam rusi pravnu drzavu ali znajuci njega, pre ce da srusi udbu, sto znaci da ce ljudskim bicima malo da svane u Srbistanu. Paradoksalno pozitivna vest.

 • Izovaz

  Sluzbe bezbednosti odavno ne rade svoj posao, jer kako bi se inace desilo da likovi rasparcaju Jugu i NATOvizuju Srbiju? Da su odradili beng-beng-si-ta-ta-ra-da na vreme bar jednom sad bi drugacije bilo.