Gad nedelje – Sezona 2 epizoda 13

Ove nedelje je jebena konkurencija, braća baš pokušavaju da ispadnu što veća govna. Od sledeće nedelje i TABELA, mada svi znamo ko je vrhovni gad. Glasajte pametno!

 

PRIJEDLOG BROJ 1 – RADOMIR FILIPOVIĆ

Iako kod nas stvarno nema veze ko je prijedlog broj 1 a ko 5, ove nedelje nije slučajnost što se baš predsednik opštine Bajina Bašta našao na početku. Jednostavno već DANIMA nam ova izjava bode oči,  a građanima poručujemo da ga na Vidovdan posetе.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 2 – ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Veliki borac za demokratiju i ljudska prava izgleda da ne odobrava kada neko slavi nešto sa čime se on ne slaže.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 3 – DRŽAVA

Ljudi nama je HODŽA  na čelu odbora za NAUKU, pa bukvalno nam se smeju iz Saudijske Аrabije.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 4 – ALEKSANDAR VULIN

Naš brat Vule se odavno ustalio na večnoj listi gada nedelje, a ovo je izjava u fazonu “da i ja nešto kažem za televizor”.

 

 

PRIJEDLOG BROJ 5 – DRAGAN VUČIĆEVIĆ

Kada prvo ugledaš samo sliku bez naslova pomisliš jadan čovek verovatno se uslikao, zakopao telefon i zalio betonom da ovo nikad niko ne nađe,  al su ipak nekako došli do aparata  i sada objavili da mu se osvete za sva sranja koja je napravio.. Onda vidiš koja je novina, i koji je naslov i shvatiš…..pa on misli da je ovo kul…..

 

 

 

PRIJEDLOG BROJ 6 – SNS DEBILI

Grupica od par SNS botova je izašla da provocira protestante, sačekavši ih kod tunela. Vidimo da su ovo najodaniji Voldemorovi sledbenici i zbog toga i zaslužuju da se nađu u društvu velikana….

Gad nedelje 2.13.

View Results

Loading ... Loading ...